Jump to content
Simparool Forums

Anne

Members
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Anne


 1. Ik zit wel eens in zo'n discussie over geloof. Er zijn ook weer gelovigen die zeggen: als je niet in God gelooft kom je in de hel en je komt er nooit meer uit, je zit er voor de eeuwigheid. Of je goed geleefd hebt maakt niet uit, je moet met je hart in God geloven.

  En dat vind ik oneerlijk. Ik zou niet eens willen geloven wanneer goede mensen voor altijd in de hel gedumpt worden en nooit meer een kans krijgen, alleen omdat ze niet geloven.

  Zelf lukt het me niet echt te geloven. Wel eens geprobeerd, maar... ik geloof het gewoon niet. Ik ga rationeel nadenken en ga het steeds ongeloofwaardiger vinden. :P Het kan me niet echt kwalijk genomen worden, dan had het geloof maar... geloofwaardiger moeten zijn. :lol:

   

  Ik heb echt precies hetzelfde! Ik heb wel geprobeerd (klinkt heel stom eigenlijk) om in God te geloven voor mijn vader, omdat het voor hem veel zou betekenen, maar dat rationele denken zit me dan altijd in de weg :lol: Ik heb altijd meer het gevoel dat God iets is wat mensen duizenden jaren geleden bedacht hebben om dingen te verklaren die ze niet konden verklaren.

  En hoe kan het dan zo zijn dat er zoveel verschillende verhalen over God bestaan? Want als er maar een God kan zijn is het toch raar dat de Koran een heel ander verhaal beschrijft dan de bijbel en dat je ook nog hindoes en boeddhisten hebt? En dan heb je ook nog al die goden uit de Griekse en Romeinse mythologie...


 2. DEEL 29

   

  Een week geleden.

   

  Een paar uur later klonk een harde knal die Koen wekte. Hij zat rechtop in bed. Naast hem lag Nikki rustig te slapen. Koen stapte zachtjes uit bed.

  Op de gang rook Koen een rokerig luchtje. In eerste instantie dacht hij dat Lotte misschien aan het roken was, maar de geur was veel te heftig en rook meer alsof iemand iets aan hat laten branden op de barbeque.

  Koen rende de kamer in om te ontdekken dat zijn keuken en deel van de woonkamer in een gigantische barbeque waren veranderd. Lotte was nergens te bekkennen. Koen keek naar het brandalarm, dat duidelijk onklaar was gemaakt. Atletisch sprong Koen over de bank, greep de telefoon en belde het alarmnummer terwijl hij naar boven rende.

  "Nikki, Simon word wakker, brand!"Schreeuwde hij. Nikki kwam het bed uit. "Bel de politie, de brandweer heb ik al gebeld." Koen gooide de telefoon naar Nikki toe.

  Simon stond al op de gang. "Wat is er papa?"

  "Snel naar buiten Simon." Koen greep simon vast en liep met hem naar beneden om hem buiten weer neer te zetten. Koen zag Lotte roerloos op de trap liggen. Een donkerrode vlek in haar bloes werd steeds groter. Snel legde hij zijn vingers om haar pols. Haar hart klopte nog.

   

  101.jpg

   

  Buiten klonk het lawaai van een naderende brandweerwagen. Nikki stond inmiddels ook buiten en barstte in tranen uit bij het zien van Lotte en de vlammen die zich snel verspreidden.

   

  102.jpg

   

  De brandweerwagen werd op de voet gevolgd door een politieauto waar Frank Klaarop uit kwam stormen. Samen met Frank legden ze Lotte op de achterbank

  van de politieauto.

  Koen haastte zich naarbinnen waar hij de brandweerman wilde helpen met het blussen van het vuur. Om hun heen spatten de ruiten uit elkaar.

   

  103.jpg

   

  De vlammenzee was oncontroleerbaar voor twee man. Het had Koen en de brandweerman bijna omsingeld. Het plafond boven de keuken begon te kraken. De brandweerman rukte Koen mee naar achter. Met een hoop gedonder en gekraak stortte het plafond in. Een grote donkergrijze stofwolk kwam recht op Koen en de brandweerman af. De brandweerman gooide Koen over zijn schouder en baande zich een weg naar buiten.

  Koen wilde terug naar binnen, om zijn huis te redden, maar de man hield hem tegen. "Het heeft geen zin, het is te gevaarlijk. Het huis staat op instorten."

   

  Frank was weer terug. "Koen, kom mee. Ik heb met Van Burink gesproken, we hebben een plan. Ik leg het uit in de auto. Kom."

  Nikki en Simon namen plaats op de achterbank. "Toé!" Riep Simon ineens.

  "Shit!" Zei Koen. Koen rende achterom en maakte de blaffende Toé los van zijn hok.

  Hij zette Toé op de achterbank van de auto en ging zelf voorin zitten.

   

  104.jpg

   

  "Lotte?" Vroeg Koen.

  "Ze heeft een schotwond in haar zij... Ze wordt nu geopereerd... Het.. Ze.. Maakt een goede kans om het te overleven, maar niet is zeker..." Frank zuchtte. "We laten je huis afbranden Koen. Jullie gaan deelnemen aan het getuigenbeschermingsprogramma. Andere naam, ander land, ander leven. Maar eerst moeten jullie, Jij en Nikki, een verklaring afleggen. En.. als ze het overleeft, Lotte ook. Dat is de enige manier waarop je Bleek kunnen pakken. Helemaal als Lotte in staat is te getuigen."

  Koen bleef stil. Hij keek naar achter. Simon was in slaap gevallen. Simon sliep altijd zo makkelijk. Nikki beet op haar nagels en staarde uit het raam. Haar ogen waren rood en waterig.

  "Ik breng jullie naar het vliegveld. Een vliegtuig van de overheid brengt jullie naar de nieuwe locatie." Zei Frank.

   

   

   

  Een paar dagen later.

   

  Tobias grijnzde toen hij zijn huis uit liep en zijn erf wilde verlaten. Hij was er van overtuigd dat hij geslaagd wraak had genomen op Koen en Nikki en dat hij daar de enige getuige, Lotte, ook om het leven had gebracht.

  De grijns verdween echter snel toen uit alle richtingen politieauto's verschenen en hem de weg versperden. Uit een busje renden 6 mannen. Uitgerust met helmen, kogelvrije vesten en automatische geweren. Het duurde slechts seconden voordat ze Tobias overmeesterd hadden.

   

  105.jpg

   

   

  16 Juli 2009

   

  De rechter veroordeelde Tobias tot een levenslange celstraf voor de moord op 3 mensen, verschillende brandstichtingen en poging tot moord.

   

   

   

  23 Maart 2010

  Beste Frank,

   

  Bij dezen melden we met vreugde de geboorte van een zoon en dochter.

   

   

  18 September 2016

  Beste Frank,

   

  Ik weet dat ik eigenlijk geen contact met je mag zoeken, dus dit is dan ook de allerlaatste keer en de bijgesloten foto mag je meteen weer verbranden.

  Ik wilde alleen even met je delen dat wij - je weet wel wie - vandaag vijf jaar getrouwd zijn.

  Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

   

   

  106.jpg

   


 3. Als ik eenmaal bezig ben en verder niets te doen heb speel ik meestal ook wel 3 uur. Soms 4 uurtjes en mijn record, toen ik net de sims 2 had gekocht, is 8 uur :blush: met af en toe een eet- en drinkpauze :P

  Maar het is nog niet zo erg dat ik elke dag speel, soms speel ik het een paar weken niet of een paar maanden en daarna hou ik simmarathon van 5 uur en dan hoef ik weer een week niet te spelen :P

×
×
 • Create New...