Jump to content
Simparool Forums

Melkpakje

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Melkpakje


 1. EDIT. Mischien dat iemand de haar apart voor mij kan uploaden met mesh? :(

  Hoi! Daar ben ik weer.
  Ik weet dat sommige de hele Sim kunnen downloaden, maar ik weer niet. Ik heb namelijk niet alle uitbereidinspakketen..

  In iedergeval, komt het haar van Ravestarr, het bewijs staat hier. Ik weet ook de kleding, ik snap niet dat ze het gewoon typen inplaats de credits in een plaatje te zetten, het is nogal vaag te lezen. Weet er iemand waar je de skintone, makeúp enz kan krijgen?

  [img]http://i176.photobucket.com/albums/w192/sixsixsims2/ana/CarleeBodycrap.jpg[/img]

 2. Nee, ravestarr heeft wel recolers voor dit kapsel (dat helaas van peggysims was, en dat moest je betalen) maar die heeft niet dat blauw achtig iets. Bij de meeste recolers van kapsels van haar, hebben ze wel dat kleur, nogal verwarrend.

  Re: LittleStar.
  Nee, dat kan niet helaas. Het is namelijk van de website Sims 2 hangout nogwat, en dan een moddelenserie daarvan. Je kunt wel die gehele sim die ik zoek downloaden, maar daar heb je (raar genoeg) pakketgegevens van nodig.

  Wat een zoektocht allemaal >__>
  Zelfs die credits staan er niet bij, komt vast omdat de meeste onderdelen door hunzelf gemaakt is, zucht.

  In iedergeval wil ik m'n sim wel op haar laten lijken. Dus als iemand de 2'de Sim weet, en de make - up van de sim links, ben ik daar ook natuurlijk dankbaar mee!

  Oh en bedankt Frouwke, want nu heb ik ook nog eens andere recolers haren, die zijn zoo vet! Noukiesims recolers ^__^!

 3. Nina heeft het eens een keer in de mooiste vrouwelijke Sims gepost, en die Skins zijn zo mooi! Dus post maar als iemand weet waar dit vandaan komt, he :puppyeyes:

  [url="http://img264.imageshack.us/img264/706/snapshotf2e316dbf2e3179yl4.jpg"]Klik[/url] dus voor't plaatje

  Edit; weet ook iemand waar dit [b]haar[/b] vandaan komt maybee? (nu ik hier toch ben :P)

  [img]http://hntm3.sims2writershangout.com/modelfiles/carlee/headshot.jpg[/img] [img]http://hntm3.sims2writershangout.com/modelfiles/ashlyn/headshot.jpg[/img]

  Van zo'n online top model serie.

 4. Sorry, maar je moet de site beter omschrijven dan 'dat'. Daar kan je namelijk niet zoveel mee, want er zijn duizenden download sites voor de Sims 2, met thema's.

 5. Please, ik zou niet weten waar ik winkels kan downloaden! Kan iemand me aub hiermee helpen? Ik ben namelijk niet zo creatief in het maken van winkels, haha 8).

 6. [quote name='LittleStar' post='224412' date='21 Apr 2007, 20:06']Ik ben weer dom geweest, ik heb op een of ander knopje gedrukt en al mijn families waren weg :P Nou, niet funny eigenlijk dus :| Dus t gaat niet verder.. :([/quote]
  Aaah superjammer! :( Nouja, we kunnen het snappen.
×
×
 • Create New...