Jump to content
Simparool Forums

Chariot

Members
 • Content Count

  1,523
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Chariot


 1. Nee, die bal zelf was geen buitenspel, maar daarvoor was er al buitenspel van iemand waarvoor niet gefloten werd. Als dat wel 't geval was geweest had Spanje die kans niet gehad...

  Daarbij komt dat de scheidsrechter onterecht geen corner gaf aan Nederland (nadat Sneijder een vrije bal via een Spaans muurtje én via de keeper buiten had geschoten). Spanje kreeg dus een onterechte doeltrap en vanuit de daaropvolgende aanval heeft Spanje gescoord.


 2. Helaas, ik had liever Duitsland tegen Nederland gezien in de finale. Maar ik denk dat we juist tegen Spanje meer kans hebben om te winnen dan tegen Duitsland. Ik heb zekers zin in zondagavond!

   

  Ik blijf trouwens alleen hier over het WK praten hoor (niet op het forum van Sunset Valley Times)... ik vind het zo onnodig om Engels te praten tegen een 100% Nederlandse forumbezetting :P.


 3. Mooie wedstrijd. Vooral genoten van die prachtige goal van van Bronckhorst, lijkt me toch wel het mooiste doelpunt op dit WK tot nu toe.

  Ik snapte van die hele laatste anderhalve minuut geen reet..waarom floot die eikel niet gewoon af na drie minuten? Hij heeft er volgens mij vijf minuten van gemaakt..naja, boeit niet meer :P

  Van Bommel zat dacht ik in de 91ste minuut nog wat tijd te rekken.


 4. De eerste helft was gewoon ronduit bagger voor Nederland. Brazilië had zeker nog een paar doelpunten kunnen maken, maar deed dat gelukkig niet (tevens door een geweldige redding van Stekelenburg). De tweede helft was Nederland gewoon de beste, na dat gelukje van alweer een eigen doelpunt. In deze helft had Nederland trouwens nog meer doelpunten kunnen maken, maar deed dat ook niet. Je kon zien dat de Brazilianen er doorheen zaten in het laatste kwartier. Brazilië heeft mij wel teleurgesteld door dat gewoon smerige spel op Robben. Gelukkig zag de scheidsrechter alles goed, en had ook wel een paar keer in ons voordeel gefloten. Maar dat is het beetje geluk dat je nodig hebt.

   

  @ Babske, eerst Ghana of (naar mijn verwachting -) Uruguay in de halve finale. Hier is een heel mooi overzicht van alle wedstrijden na de groepsfase.


 5. Ik snap niet waarom er zo veel mensen negatief zijn over deze laatste wedstrijd. Er waren een paar slippertjes (die Brazilië waarschijnlijk wel zou verzilveren), maar over het algemeen vond ik Nederland als team goed spelen. Grootste teleurstelling vind ik van Persie, hij is geen spits - hem aan de zijkant en Huntelaar in de spits. Huntelaar is gewoon van nature een spits.

   

  Mooiste moment vond ik toch wel de assist van Kuijt op Sneijder. Ik denk dat bijna elke andere aanvaller zelf had geprobeerd een goal te maken in die situatie.


 6. Shit er komt elke dag op 3voor12 radio een super leuk nummer voorbij, maar ik weet na een week nog steeds niet welke het is :P Het heeft geen tekst, niet echt een melodie (heel snel en springerig) en ik kan de playlists niet vinden... Frustrerend.. :P

  We no speak Americano?


 7. Juist het omgekeerde is gebeurd vandaag met Oranje dan verwacht: de verdediging was goed en de aanval niet heel goed. Komt misschien ook door de verdedigende tegenstander, maar Nederland had, vond ik, zeker haar eindstand kunnen verdubbelen: van Persie was een keer bijna voorbij de keeper en had een goede kopkans na een corner, en Affelay had aan het einde van de wedstrijd ook bijna een goal, het schot werd vlak voor de lijn knap tegengehouden door de verdediger van Denemarken die eerder nog een eigen doelpunt maakte. Nederland had dus haar kansen beter moeten benutten.

   

  Goede spelers vond ik van der Wiel (heel goede opkomende back, had helaas niet veel aanspeelpunten); Kuijt (doorzetter); Elia (net de verfrissing die de wedstrijd nodig had in de 2e helft).

   

  Verder mocht de scheidsrechter wel wat minder fluiten.


 8. Ik denk dat Nederland zeker de halve finales kan halen, en ook een kans op het wereldkampioenschap. Voorwaarde is wel dat Robben, de man van glas, niet geblesseerd is, en dat Kabouter Wesley af en toe de kans krijgt op een goed afstandschot van net buiten de 16 meter. Ik vind het jammer dat van Nistelrooij er niet bij is.., naar mijn mening nog steeds een van de beste spitsen, hoewel van Persie de afgelopen wedstrijden ook heeft bewezen te kunnen scoren.

   

  Ten slotte hoop ik dat SBS6 geen enkele wedstrijd meer uitzendt. Ik erger me dood aan Wim Kieft.


 9. (Ik heb niet het hele topic doorgelezen, sommige dingen kunnen al eens eerder gezegd zijn)

  Voor zware lichamelijke beroepen ben ik ook tegen verhoging van de AOW-leeftijd. Maar deze beroepen heb je denk ik steeds minder in Nederland, en een uitzondering voor deze beroepen kan altijd gemaakt worden.

   

  Het grootste probleem vind ik dat oudere mensen moeilijker aan de bak komen, omdat ze meer kosten aan loon en meer kunnen uitvallen door ziekte. Verhoging van de AOW-leeftijd verergerd de zaak dan alleen nog maar.

   

  Aan de andere kant worden mensen in Nederland gemiddeld ouder, en de huidige pensioensleeftijd stamt nog af uit een tijd dat mensen minder oud werden.

   

  Zoals je misschien kan zien ben ik er nog niet helemaal uit.


 10. Tja, dan blijf ik bij mijn standpunt dat Acer niet echt betrouwbare computers maakt. Mijn vader heeft er ook een gehad, en die deed vaak helemaal niks meer als je de pc alleen al op slaapstand zet...

  Ik doe ook niks meer als ik op slaapstand sta hoor.

  Mja, maar blijf je dan ook in een diepe 'coma' waarbij je niet meer op kunt starten? Want dat deed die Acer dus wel... :P

  Haha


 11. Tja, dan blijf ik bij mijn standpunt dat Acer niet echt betrouwbare computers maakt. Mijn vader heeft er ook een gehad, en die deed vaak helemaal niks meer als je de pc alleen al op slaapstand zet...

  Ik doe ook niks meer als ik op slaapstand sta hoor.

×
×
 • Create New...