Jump to content
Simparool Forums

Frouwke

Members
 • Content Count

  6,204
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Frouwke


 1. Hmm alleen Sims 3 subfora zie ik... Ik speel alleen nog de Sims 2, dus ik zou niet zoveel aan dat forum hebben, want ik wil niet alleen naar een forum toe voor de onzintopics, maar ook om gedeelde interesses te hebben (en Sims 3 is dus geen interesse van mij xD).

   

   

  Oh EN ik kan er niet tegen als allemaal Nederlanders Engels tegen elkaar spreken haha, dus dat forum is het niet echt voor mij ben ik bang. :P


 2. Ik doe de kunstacademie in Zwolle, vorige week een kleine overpricede kamer gevonden (even kijken of ik geld er af kan zien te smokkelen aangezien hij 2,5m2 kleiner is dan in het contract en op internet staat) in Zwolle, verhuis ik echt in over 2 weken oid. :)

  hoeveel m2 heb je dan en hoeveel is ie per maand?

   

  10,5m2 voor €300, Zwolle is één van de duurste steden. :/


 3. In de bios Inception, op dvd gedeeltelijk Nobody Knows... Gebaseerd op een waargebeurd verhaal bij Tokyo in de buurt, een moeder heeft 4 kinderen en niemand weet van het bestaan van 3 van de kinderen af (behalve één van de vaders van één van de kinderen, want ze hebben allemaal een andere vader).


 4. Nee, dan bemoei ik me eigenlijk met zaken waar ik niets mee te maken heb en zet ik allemaal mensen tegen me op. Ook grote kans dat ze me niet gelooft, want hij heeft tegen allemaal mensen gezegd dat ik een stalker met waanideeën ben (terwijl hij toch echt de fucked up persoon is hier).

   

  Heb jammer genoeg geen screenshots van de keren dat hij zei dat hij me wilde zoenen, dat ik zo mooi was en die keer dat hij me heeft uitgenodigd naar zijn hotelkamer. Dat zouden echt harde feiten zijn dan. Nu is het alleen maar iets dat ik zeg maar niet waar hoeft te zijn.


 5. Voel me er weer kut over. Dat meiske weet van niks van alles dat hij bij mij en andere vrouwen heeft gedaan, zo'n vent kun je toch niet vertrouwen... Hij liegt over ALLES, heb met meerdere mensen gesproken. Echt, die vent spoort niet, en zij heeft er niks van door. Hij moet eens leren dat niet alles gaat zoals hij wil. Ik kan alles voor hem verpesten, maar ik heb alles dat met hem te maken heeft verwijderd.


 6. Iehhh heb heel veel handtekeningen, heb Jamie Hewlett en Paul Simonon geknuffeld, dom geluld met Jamie, Paul en Jeff Wootton... Damon Albarn's weg geblokkeerd, lmao, en voor de rest heel fangirlachtig gedaan. :')

   

  JAMIE HEWLETT VINDT MIJ COOL. 8)

   

  Jamie:

  artist.jpg

   

  Paul:

  300px-Paul_Simonon_mg_6701b_edit.jpg

  Van The Clash. :)

   

  Jeff in de achtergrond, Damon voorin:

  jeff_damon2.jpg

×
×
 • Create New...