Jump to content
Simparool Forums

ezzie

Members
 • Content Count

  1,287
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ezzie


 1. Ennn back again, het is iets voor zes in de ochtend en ik was er heilig van overtuigd dat ik heel veel berichten had op dit forum! Best weird! En verdrietig, omdat dat natuurlijk een droom was. Em het feit dat ik er überhaupt over droom... Anyway. Ik heb geen Facebook... Dus alle pogingen tot contact slaan een beetje dood :/ heb nu eigenlijk weinig ideeën meer. Misschien even een tijdelijke Facebook gebruiken om in contact te komen?


 2. Ik speelde vroeget naast de Sims games eigenlijk maar weinig! Ik had een handvol gameboy en DS spellen, en wat ps2 games... Maar dat was het!

   

  Tegenwoordig verzamel ik al vier jaar consoles en 3,5 jaar games, samen met mijn vriend. Ik zou ook echt geen favoriet kunnen kiezen! Van de Sims games is 2 mijn favoriete basisgame en Wereldavonturen (sims3) mijn favoriete uitbreidingspakket. Een van de beste games die ik recent heb gespeeld is God of War voor de PlayStation 4!


 3. Omdat dit een dood forum is, maar even hier :) Sims 4 dus! Alweer meerdere jaartjes oud en voorzien van een hele sloot uitbreidingspakketten. Praat er hier over, mocht je toevallig besluiten een dood forum met mij tot leven te willen wekken! :D

  In ieder geval, ik vind 4 vrij matig, moet ik toegeven, ik speel nog steeds liever met 3. De Sims 4 voelde heel erg als een stap terug in plaats van als een vooruitgang. Minder vrijheid, laadschermen zijn terug, de style is anders en niet per se mooier, veeel minder customisation opties in bouwen/kopen, geen landscaping, peuters waren een uitbreiding, zwembaden moesten erin gepatcht worden, uitbreidingen die zo overduidelijk matige pogingen zijn tot uitmelken dat het gewoon niet meer grappig is (een uitbreiding om de was te kunnen doen, anyone?)... Ik pas wel, dankje. Ik heb daarom ook alleen de basegame en die ene gratis feestdagen-uitbreiding.

  Het enige wat ik wel enorm fijn vind is dat CaS heel intuitief werkt en dat met bouwen veel meer mogelijk is. Bijvoorbeeld items dichtbij elkaar plaatsen of tegen elkaar aan zetten. Dingen onder de trap zetten, op kastjes neerzetten etc. Het staat allemaal niet zo snel meer in de weg voor je sims. Zo kun je dan wel weer veel creatiever zijn met de inrichting! Ik kijk dan ook graag naar housebuilding video's op YouTube van TheSimSupply, hij heeft jaren in de Sims 3 gebouwd, en bouwt nu alweer voor lange tijd in de Sims 4. Hij is echt helemaal thuis in het bouwmenu en dat zie je, soms haalt hij rare toeren uit om bepaalde dingen aan zijn huis mogelijk te maken en dat heeft me dan weer positief verrast (over het spel zelf).

  Anyway, wie weet reageert er ooit iemand.


 4. Pfew, daar zijn we weer! Inmiddels 23, god, de tijd vlieeegt voorbij. Ik heb Facebook inmiddels verwijderd omdat ik er gek van werd, dus ik ben helaas weer terug bij af! Hebben jullie Instagram? Of een Simstagram? Het zou leuk zijn jullie daar terug te zien :)

   

  Ik denk dat ik wat foto's zal delen in het Sims 3 forum over wat ik tegenwoordig bouw... Waarom ook niet, toch? Misschien komt er op die manier wel weer iets aan de gang.

   

  Trouwens, eigenaar van de site... ReCAPTCHA is verouderd, waardoor het onmogelijk is om je wachtwoord te achterhalen. Misschieeen wil je deze wel updaten? Zodat meer mensen de kans krijgen om bij hun oude accounts te kunnen komen? Bedankt x


 5. Omg, een reactie. Ik kan niet geloven dat ik inmiddels ook al een tijdje 21 ben, het voelt veel korter geleden dat ik hier terugkwam... Anyway, ik ben meteen lid geworden! (of nouja, mits Wouter me accepteert, dan ben ik lid ;) )

  Nou, zodra mijn vriend niet meer de computer bezet houdt waar De Sims 3 op staat, ga ik weer spelen :)


 6. Hey Dogna! Leuk dat je toch nog reageerde :D Ik ben er een beetje laat bij met een antwoord, lol, maar misschien wel leuk om ze weer eens naar het forum te sturen ja :) Eens kijken of we met dat kleine groepje een balletje aan het rollen krijgen. Ben je nu 22? Ik had vroeger altijd het idee dat we veel meer scheelden, haha! De oudsten van het forum van toen zullen nu wel zo'n beetje in de 30 zijn dan? Wat een raar idee dat we alweer zoveel verder zijn.

  Wat was eigenlijk de reden dat het forum zo ineens is opgehouden? In 2011 kapte alles er ineens mee, van wat ik zag... Maar ik heb niet zo goed meegekregen wat de reden was dat simparool überhaupt stopte... Hopelijk kom je hier nog eens kijken om te reageren!


 7. Hallo daar

  Ik ben Esther, hier was ik beter bekend als Ezzie; die kleine drol die altijd overal op postte en flink wat smileys en afkortingen gebruikte... Ik was hier voor het laatst toen ik zo'n 14 jaartjes jong was. Inmiddels ben ik nog geen week geleden 20 geworden.

  [voor extra nostalgie bij het lezen:

  ]

  Waarom plaats ik dit op een dood forum? Ach, misschien praat ik tegen de muur, of zijn het loze woorden in de virtuele ruimte die misschien maanden of jaren door niemand worden gelezen... Misschien wel nooit, als het forum ooit offline gehaald wordt! Ik zie het meer als een dagboek bericht, mocht er iemand op reageren, dan zou dat natuurlijk harstikke leuk zijn, anders neem ik deze gelegenheid om mijn verhaal te plaatsen.

  Met pijn in mijn hart browse ik door dit forum. Simparool.nl is al meer dan een jaar offline, ik betwijfel of ik mijn meest dierbare site van mijn jeugd weer online zal zien... Dat klinkt dramatisch, maar nostalgie is een b*tch. Ik zie allerlei topics voorbij komen waar ik in 2010 of 2011 op heb gereageerd, ik herken mijn verschrikkelijke avatar meteen. Bizar om te zien dat deze topics nog als meest recent staan, nog erger wel dat ik meteen weer weet waar deze over gingen en deels nog weet wat ik erop heb gereageerd!!

  Oh jongens en meisjes van simparool en het simparool forum, wat mis ik jullie ongelofelijk veel, zoals de titel al verraad. Een tijd terug keek ik voor de één of andere reden een videocompilatie van de sims 2 uitbreidingspakketten en alleen al die muziek horen was genoeg om me terug te brengen naar het jaar van de release! Ik besefte ineens hoe snel die tijd voorbij was gegaan en wat een groot deel De Sims-serie en dit forum van mijn 'online' jeugd waren (hey, ik had ook nog een echt leven, geloof het of niet  ;)  ). De wacky artikelen lezen alsof ik in de wereld van mijn sims zat, later zelf proberen redactrice'tje te worden van de site, nog jaren verder lezen en verschillende renovaties van de site voorbij zien komen. Dat was iets waar al zoveel tijd van me in ging zitten, en van jullie waarschijnlijk ook.

  Het forum was waar het allemaal echt gebeurde. De offline bullshit, de sims 1, 2 en 3 subfora, de legacy's (oooh, de legacy's, that was the golden era of simparool!), de simparool zomervakantie roleplay topic... Geweldige tijden met geweldige mensen. Ik ben toendertijd nooit naar meetings gegaan, maar heb de filmpjes wel gezien en kon een aantal mensen herkennen toendertijd. Ik wed dat zij het ook nog weten, als ze eraan terugdenken! Het is inmiddels 9 jaar geleden dat ik hier voor het eerst kwam, 2006, ik was 11 jaar oud en ik had nauwelijks ervaring met fora. Ik reageerde op alles wat ik leuk vond. Wat geweldig! Een forum waar iedereen net zoveel van Sims houdt als ik! Overal zomaar op reageren was niet hoe het werkte, begreep ik later uit geïrriteerde reacties van o.a. Dogna :rolleyes: , maar na een paar jaar was ik vaste klant, kind aan huis, deel van de harde kern van het simparool forum. Ik kende jullie en jullie kenden mij. We konden uren praten over de Sims 2 en waar Cora in godsnaam gebleven was of uitkijken naar een spannende nieuwe episode van deze of gene's legacy-verhaal... En nu is dat weg.

   

  Het is voorbij, lieve mensen. Jullie zijn weg, want de site is weg. Jullie zijn verder gegaan met je leven en ik natuurlijk ook. Toch is niet alles veranderd... de liefde voor de sims zal bij vele van jullie niet verdwenen zijn en ook de herinneringen zijn niet weg, als jullie heel diep graven. Of... denken jullie ook nog weleens terug? Was het een mooie tijd? Voor mij wel en daar bedank ik jullie voor, hopelijk lezen jullie dit op een dag en misschien, héél misschien raken we weer aan de praat. Tot die tijd zal ik af en toe het forum bezoeken en misschien vind ik die toffe legacy's zelfs wel terug.

  Tot ziens simparolers, hopelijk tot ziens en niet vaarwel.

  Ezzie.


 8. Ezzie, het is echt niet zo dat studeren aan de uni hetzelfde is als de middelbare school. De studie is als het goed is iets wat je leuk vind, dus zul je nooit met tegenzin naar de les gaan. En heb je dus ook niet elke dag: "èèhh nou heb ik alwéér wiskunde/scheikunde/gym/enz!" en al dat andere geklaag wat erbij hoort :P Als je je studie goed hebt uitgezocht zijn de colleges interessant, is het niet bijster vervelend om voor een tentamen te leren en heb je af en toe een rotvak waar je 8 weken later alweer vanaf bent. En voor de rest is het gewoon op jezelf wonen, lol hebben met vrienden en algehele vrijheid!! En tussendoor (tijdens je master dan) heb je volop gelegenheid om te reizen of vakken in het buitenland te volgen. Als het aan mij lag was ik nog minstens tot mijn 30e student :P

   

  True, het zou me eigenlijk wel leuk lijken, maar zoals al gezegd door Maarten, geld... Maar ook met de studies die ik zou willen doen, antropologie&ontwikkelings-sociologie(da's 1 studie ja) en/of Talenwetenschap, of evt. een andere wat iets in die richting is, want ik weet het nog niet helemaal zeker natuurlijk ;), zie ik geen beroep waarvoor ik zo'n studie nodig zou hebben.


 9. JAAAAAA,, daar is Jessica weer :D :lol:

   

  HALLOOOOO! :D

   

  ik wil naar die robin hood film :o

  Die heb ik gezien, alleen omdat ik hoorde dat ie in de bios draaide, ipv toystory 3 gingen we daarheen. *schutter4life*

  Was bloederiger dan ik gedacht had, wist eig helemaal niets van tevoren. Maar hij was verder echt héél leuk en zeker de moeite waard. Je moet er wel de tijd voor hebben hij duurt ruim 2 uur ;)


 10. Hmmm te veel opties...

  - Buitenlandse reis van de studievereniging

  - Met wat mensen twee weken met de auto door Oost-europa

  - Met mn vriend naar Parijs

  - Met mn vriend naar Terschelling

   

  En ik moet ook nog geld overhouden :woei:

  Ik zou twijfelen tussen Oost-Europa en Terschelling(hoewel dat in mijn geval Texel zou worden xD)

   

  Zoals al bekend ga ik dit jaar naar Zweden :P en misschien van de herfst mee naar Texel :D


 11. zoo, ik ben ook niets veranderd sinds m,n laatste post lees ik, nog steeds willen freerunnen, en boogschieten mijn leven etc.

  Ik wil als ik terugkom uit Zweden beginnen met mijn conditie wat op te bouwen(rennen en armspieren), weet iemand een goed plan? Zegmaar een soort rooster?

  Aangezien er in de vakantie geen schieten is... :P

  En heeft er ook iemand een plan om het bij de evil hoofdtrainer voor mekaar te krijgen dat ik weer op les mag? Ik was natuurlijk al terug, maar ik heb nu mijn diploma, maar mijn schieten gaat echt heel erg achteruit :( (omdat er dan niet op je gelet wordt, bij het vrij schieten)

   

  edit: wat schreef ik vroeger vervélend :o


 12. ik wil dat het zomer is! met 30 graden enzo :D

   

  Nou je zin?!

   

  Ik vind het vreselijk, ik kom nauwelijks buiten, als ik buiten kom voel ik de zon op m,n huid branden, adem ik zwaar en weet niet hoe snel ik ergens weer binnen wil zijn, of at least wat wind of zwembad o.i.d.

  Ik zal vast nog wel een keer verbranden deze zomer, ik snap niet hoe m,n vriend het volhoudt @France...

  Ieder z,n ding, ik ga lekker naar Zweden... Oh wait, daar is het ook dit weer, (alleen voelt dat toch anders daar, gek genoeg :s)


 13. nee, ik heb geen zin in full-time werken-leven :P maar ik heb ook geen zin in full-time noch part-time school als k in de twintig ben, dan heb ik wel zoiets van ik ga op mezelf/met m,n vriend evt. (samen)wonen. Maar ik weet niet of ik aan universiteit wat heb, ik wil alleen reizen enzoo... hmm, jah zou er wel wat aan hebben, maar helaas niet direct, voor een baan ofzo, en da's wel weer jammer. So, daarom wil ik snel van school. (Maar kga sowieso niet zonder Havo/vwo diploma van school xD)

×
×
 • Create New...