Jump to content
Simparool Forums
Sign in to follow this  
Hiki

Nieuwe Sim Organizer

Recommended Posts

[url="http://www.millenniumsims.com/index.php?page=programs"][img]http://img28.photobucket.com/albums/v84/hikikomori/july%202004/simorganizer.gif[/img][/url] [i]Druk op het plaatje om naar de download pagina te gaan[/i]

[url="http://www.millenniumsims.com/"][u]Millennium Sims[/u][/url] heeft een nieuwe Sim Organizer, een erg handig programma om alle objecten die je in je spel hebt te kunnen bewerken.

Zo kan je de categorie veranderen waarin een object in het spel staat, de prijs, de naam, de omschrijving en de thumbnail.

Erg handig als je bijvoorbeeld een object dat alleen op woonlots te koop is ook op Vakantielots te kopen, een handleiding zal binnenkort te downloaden zijn. Een goede vervanger voor Sim Categorizer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ik gebruikte hem soms om bepaalde EA voorwerpen op 0 Simoleons te zetten. Tip: als je een EA-basis voorwerp in een andere categorie zet of de prijs verandert bewaar dan het origineel. Als er iets mis gaat zijn EA spullen niet te downloaden en zal je je spel opnieuw moeten installeren.

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...