Jump to content
Simparool Forums
Sign in to follow this  
Hiki

PreviewThe Urbz op Nintendo DS

Recommended Posts

Op Sp Zone stond al een berichtje over het persbericht dat EA heeft uitlaten gaan over The Urbz op Nintendo DS:

[i]EA heeft in een [url="http://investor.ea.com/phoenix.zhtml?c=88189&p=irol-newsArticle&ID=591419&highlight="][u]persverklaring[/u][/url] bekend gemaakt dat [url="http://urbzsims.ea.com/index_flash.php"][u]The Urbz[/u][/url] ook op de [url="http://www.nintendo.com/e3_2004/ds/index.jsp"][u]Nintendo DS[/u][/url] (Double Screen) zal uitkomen. Exclusief voor de Nintendo DS zullen zijn: draadloze multiplayer mode, touch-screen input, 24 objecten, 5 minigames, 7 karakters en 8 soorten huisdieren die je zelf kan maken in een 'genen manipulator' die in het spel zelf zit.

The Urbz voor Nintendo DS zal eind van dit jaar tegelijk uitkomen met de versies voor PlayStation 2, GameCube, GameBoy Advance en X-Box. Op Nederlandse sites is erg weinig info te vinden over de Nintendo DS, maar op GameSpy vindt je [url="http://gba.gamespy.com/articles/529/529776p1.html"][u]hier[/u][/url] veel Engelstalige info.[/i]

GameSpot heeft nu een preview voor de The Urbz op Nintendo DS met een video en 6 nieuwe screens.
De video met een interview met een van de makers vindt je [url="http://www.gamespot.com/ds/strategy/theurbz/preview_6102696.html"][u]hier[/u][/url].

Vertaling JVtje.
[b]De Urbz: Sims in de Stad op Nintendo DS[/b]

Electronic Arts en Maxis hebben nog een titel bekend gemaakt in het laatste Sims spel op consoles, De Urbz. Waar het reeds bekend is dat deze titel zal verschijnen voor Game Boy Advance, GameCube, PlayStation 2 en Xbox, kan nu ook Nintendo DS aan dit lijstje worden toegevoegd. Het authentieke spel zal enkele van de kernelementen van het Game Boy Advance overnemen, maar het beschikt over een groot aantal unieke aspecten die ontworpen zijn om een unieke ervaring te verzorgen. We praatten met de aardige mensen bij Maxis om een idee te krijgen van wat we kunnen verwachten van het spel, welke ontwikkelt wordt in samenwerking met Griptonite Games. Zij hebben reeds bewezen aan Sims spellen te kunnen werken met het vorig jaar uitgekomen Sims Er Op Uit voor de Game Boy Advance en voor dit jaar met de URBZ voor de GBA.

De basisstructuur voor de De Urbzs DS ervaring zal gelijk zijn aan die van de GBA titel, zijnde dat je direct de controle over je eigen Sim krijgt en er op uit trekt om aan je reputatie te gaan werken. Het is de bedoeling dat je een poging waagt om Daddy Bigbucks (Papa Grootgeld) dwars te zitten, die van plan is om de stad Miniopolis over te nemen. Het spel legt minder de nadruk op de standaard Sim behoeften, zoals hygiëne en laat je meer focussen op het leven van je virtuele leven en het opkrikken van je reputatie. Sterker nog, het is mogelijk om speciale motieven te verdienen, zoals slapeloosheid, wat ervoor zorgt dat je Sim zo goed als zonder slaap kan. Je dagelijkse leven is gevuld met gebeurtenissen en diverse opdrachten die je contact laten hebben met de inwoners van de buurt en je allerlei spullen laten verzamelen. In de materiële zin zul je nieuwe objecten vinden, inclusief een zintuigen-wegneem tank en een persoonlijke parachutespring machine.

De DS zal zijn eigen unieke set aan objecten hebben, bovenop de reguliere set die ook in het GBA spel te vinden is, wat er voor zorgt dat het totaal aan objecten over de 140 zal zijn. Het DS spel zal daarnaast ook meer “xizzles,� power-ups die je verdient in ruil voor kralen, bevatten. De power-ups krijg je van Darius, een karakter uit de console versie van De Urbz, die zonder twijfel het hardst werkende karakter in spellen is, met dank aan zijn verschijning in zowel het DS als het GBA spel.

Wanneer je eens aan wat anders toe bent dan zal het DS spel meer dan genoeg minigames kunnen bieden, met dank aan vijf extra minigames, buiten die we al gezien hebben voor het GBA spel. De spellen die exclusief voor de DS zijn zullen gebruik maken van de touch screen en zullen voor enkele unieke draaien in het spel zorgen. Nog meer gebruik van de mogelijkheden van de DS: de minigames ondersteunen de draadloze mogelijkheden die de hardware biedt om het op te nemen tegen je vrienden.

De lijst met exclusieve dingen voor de DS houdt daar echter nog niet op. Je kan regelen dat je met zeven karakters afspreekts, je kan acht nieuwe soorten huisdieren ontdekken en je kan een volledig nieuwe missie krijgen dat draait om een geweldig nieuw gebied, het intrigerende Splicer Eiland. Het spel zal ook gebruik maken van een vernieuwde interface dat gebruik zal maken van het touch screen door de menu’s in je Urb’s PDA onder te brengen (dé te hebben accesoire voor elke kritische Urb) en het zal je bezig blijven houden in de unieke wereld van dit spel.

Zoals het er nu uitziet, is het De Urbz DS avontuur zich aan het ontwikkelen tot een rijke en aantrekkelijke titel dat zijn eigen unieke wending zal geven aan de hele Urbz ervaring. Maxis en Griptonite’s creatieve benadering van de draagbare incarnatie van de Sims series heeft tot een frisse aanpak geleidt die in het verleden al goed gewerkt heeft. De Urbz DS wordt genoemd als een van de lancerings titels voor de Nintendo DS, waarvan verwacht wordt dat die dit jaar nog uitgebracht zal worden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
't is voor 't eerst dat ik van de nintendo DS hoor :unsure:

maar 't is natuurlijk leuk dat ie daar ook op komt :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Als ik er geld voor heb, koop ik er denk ik wel eentje .. als mn 'oude' GBA spelletjes dr ook op werken tenminste :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
En je hebt zo een via een hotlink erop gezet en daar krijgen we altijd problemen mee dus ik heb ze weggehaald.

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Er is een aardig Nintendo DS promo filmje waarin je kunt zie hoe Nintendo DS werkt met sommige spelletjes. (oa Mario64x4, Metroid Prime: Hunters, Wario Ware DS, Mario Kart DS, Animal Crossing, New Super Mario Bros)

Klik het plaatje voor de downloadsite van dit promofilmpje.

[url="http://www.cube-europe.com/news.php?nid=6748"][img]http://img28.photobucket.com/albums/v84/hikikomori/july%202004/1801.jpg[/img][/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...