Jump to content
Simparool Forums
Sign in to follow this  
Hiki

22/11: Sims in the City extra swingend!

Recommended Posts

[quote][b]Black Eyed Peas maken De Urbz: Sims in the City extra swingend![/b]

In de nieuwste hotte game van Electronic Arts, de Urbz: Sims in the City, vermaken de leden van Black Eyed Peas zich kostelijk. Ze hebben zelfs een speciale Simlish versie van Let’s get it started opgenomen voor het spel! Dus, als je een beetje muzieksmaak hebt, kan je aan dit spel niet voorbij...

De Sims zijn naar de stad verhuisd, waar het leven de klok rond bruist en je reputatie het allerbelangrijkste is. De Sims die in de stad gaan wonen staan bekend als De Urbz en ze hebben een gedurfde nieuwe look en attitude! Jammer maar helaas, het is niet alleen fun & games in de stad voor de Urbz. Je zal ook echt moeten werken en daarvoor moet je kritiek van je baas kunnen slikken. Gelukkig is het leuk werk, zo zijn er baantjes bij de Sushi Bar en de Chop Chop Shop! Je zuurverdiende centen kan je dan weer uitgeven in kledingwinkels, tattoo shops en piercingzaken om je Urb helemaal te stylen zoals je zelf wilt. En hoe cooler je bent, hoe populairder je wordt. Je reputatie is de sleutel tot de hele stad! En, mocht je het af en toe niet meer zo goed weten, dan kan je altijd een beroep doen op de personages die ook in de stad wonen. Bijvoorbeeld op de gasten van Black Eyed Peas...

[b]Belangrijkste kenmerken:[/b]
• Reputatie (rep): bouw een reputatie op in de wereld en via de personages waarmee je omgaat. Je doel is de belangrijkste stadsbewoner te worden met toegang tot de hipste plekken en personages.
• Stadsstijl: een volledig nieuwe tool maakt van al je Urbz hippe stedelingen. Ga stappen met je Urbz en bezoek chique hippe lokaties zoals de Sushi Bar* en de VIP Club of laat een tattoo zetten in de Tattoo Parlor.
• Nieuwe gameplay: Je kunt nu je Urbz 24 uur per dag besturen in een stad waar de lichten nooit uitgaan. Je helpt je Urbz op hun werk, terwijl ze bijvoorbeeld sushi maken of aan een brommer sleutelen. Je verdient Sim-dollars en krijgt toegang tot nieuwe sociale interacties! Je kunt een hippe boetiek instormen en tijdens het spelen je look van rasta naar rap veranderen; hiermee beïnvloed je de manier waarop de buitenwereld naar je kijkt!
• Levensstijlen & wijken: Kies in welke van de negen wijken (buurten) je wilt wonen. Elke wijk heeft eigen unieke inwoners met een eigen levensstijl.
• Gen Next Generation Graphics, UI en audio: Met gloednieuwe graphics en real-time licht- en weereffecten komt de stad helemaal tot leven. Nieuwe audio en muziek vertolken de geluiden van de stad en de beat van een stadse levensstijl. De gloednieuwe gebruikersinterface is gebaseerd op de nieuwste PDA’s en heet XAM (spreek uit als ‘zam’).
• Eyetoy-ondersteuning voor PlayStation 2: Stop je eigen gezicht in het spel! Als je een reputatie hebt opgebouwd die een reclamebord waardig is, zie je jouw gezicht (of je Urbz-gezicht als je zonder EyeToy speelt) op borden, posters en busadvertenties door heel de stad.

[b]Game Boy Advance[/b]
De Game Boy® Advance-versie heeft ook een splinternieuw stadsavontuur. Welkom in Miniopolis*, een drukke stad die op het randje van de afgrond balanceert. Nadat je bent ontslagen als ramenwasser, kom je toevallig achter de boosaardige plannen van Dagobert Duit. Hij wil de heerschappij over de stad en jij moet zijn plannen dwarsbomen. Daarvoor moet je een reputatie opbouwen, zodat je toegang hebt tot alle hoekjes en gaatjes van de stad, de belangrijkste stadsbewoner wordt en je intrek kunt nemen in een superdeluxe penthouse.

Link je Game Boy Advance en je Game Boy: Verbind maximaal vier Game Boy Advance-systemen in het Multiplayer Café en speel één-tegen-één minigames, ruil ‘zeldzame voorwerpen’ en speel nieuwe kenmerken vrij.


• Wat er verder allemaal nieuw is: spring op een scooter, in een propellerboot of op een Graviboard* en verken 25 locaties, waaronder Urbania, Sim Quarter en Bayou waar je met de bewoners een band opbouwt. Speel acht minigames zoals Moogoo Monkey Madness en Motocross Mayhem en verzamel meer dan 120 nieuwe voorwerpen zoals o.a. een Sensory Deprivation Tank, Personal Sky Diving Machine en een Boogalooga Box.[/quote]

De bijbehorende video clip kun je downloaden door [url="http://www.externalaffairs.nl/mail/2004/urbz/mailing/t_urbz_workinit.wmv"]hier[/url] te klikken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...