Jump to content


Photo

24/6: De Sims gaan het Nachtleven in


 • Please log in to reply
46 replies to this topic

#1 Hiki

Hiki

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 9,606 posts

Posted 24 June 2005 - 07:11 AM

Op deze pagina van Gamespot een interview met Tim LeTourneau over Nachtleven.

Er zitten 3 nieuwe screens bij en 1 nieuwe video met Tim zelf: (Developer Interview Tim LeTourneau gives a brief rundown on what this expansion pack for The Sims 2 is all about.)

Posted Image Posted Image Posted Image

vertaling: mogway

The Sims gaan er s’nachts op uit

Als het verleden een aanwijzing is dan zal The Sims 2 Nachtleven de 2e en waarschijnlijk de populairste uitbreiding zijn voor The Sims 2. Achteraf heeft The Sims miljoenen kopieën verkocht en de 8 uitbreidingen zorgde ook nog voor miljoenen. The Sims 2 Studentenleven is eerder dit jaar uitgekomen. Het doel is om Nachtleven in de herfst te laten uitkomen, dit komt goed uit omdat het een nieuwe paranormale gameplay toevoegt aan het originele spel, net op tijd voor Halloween. Wanneer we vragen hebben over The Sims kunnen we meestal terecht bij senior producent Tim LeTourneau, die over bijna alle Sim pc spellen toezicht heeft gehouden. Recentelijk hebben wij Tim gevraagd voor meer details over Nachtleven, en hij was zo aardig om dit te doen.

GameSpot: We zijn bekend met het bestaande aspiratie systeem in The Sims 2, deze laat spelers hun sims versnellen tot professionele successen of tot een hogere sociale klasse. Wat houd de nieuwe aspiratie plezier zoeker nu eigenlijk in, en waarom vindt je nodig dat het in Nachtleven zit? Zal de bestaande romantiek aspiratie niet het gehele aspect van Nachtleven omhelzen?

Tim LeTourneau: De aspiratie en de angsten en het verlangen systeem is de belangrijke toevoeging aan The Sims 2 gameplay gezien het originele spel. Het is een systeem dat mee gaat door de hele wereld van The Sims van de geboorte tot aan de dood en daartussen. 
We wilden iets toevoegen aan de beleving in Nachtleven. De plezier zoeker aspiratie heeft sociale aspecten, maar heeft ook aspecten van iedere andere aspiratie. Dit zijn sims die willen ervaren wat het leven allemaal heeft te bieden, en ze zijn geconcentreerd bezig met het proberen van alles.

GS: Wat zijn de angsten en verlangens die samenhangen met de plezier zoeker aspiratie? Bijvoorbeeld, de romantiek aspiratie gaat eigenlijk over zoveel mogelijk mensen hebben gehad. Wil de plezier zoeker een hele nacht feesten?

TL: Een gedeelte van de aspiratie gaat zeker over uitgaan, zowel met vrienden of op een date. Je zult zien dat deze sims dingen willen zoals ´op een date gaan´maar ze willen ook plezier hebben. Je zult zien dat ze de ´Smustle´ willen doen, dit is een nieuwe groep dans die is toegevoegd aan Nachtleven. Sims willen ook leuke dingen thuis doen, en ze zijn erg geïnteresseerd in gevarieerde skills en ervaringen. Verandering van spijs doet eten.

GS: Zal er een nieuwe carrière zijn voor de plezier zoeker? Bijvoorbeeld, in The Sims 2 voor de romantiek sims de luiwammes carrière, kennis sims houden van een medisch beroep en ga zo maar door. Zal de nieuwe aspiratie enig effect hebben op de professionele ontwikkeling van sims? Wat zal er gebeuren als een sim probeert om zaken te mixen met plezier?

TL: Ze zullen zeker een specifiek beroep hebben waar ze zich aangetrokken tot voelen, maar ze zullen waarschijnlijk meer geïnteresseerd zijn in het veranderen van beroep. Sims gaan zich vervelen als ze 1 ding te lang doen.

GS: Als we naar Nachtleven kijken, zien we veel overeenkomsten met de uitbreiding Hot Date voor het originele spel. Hot Date opende een hele nieuwe wereld van dating interacties. Zal Nachtleven het zelfde doen? En wat voor nieuwe soorten interacties kunnen we verwachten? Zijn er nieuwe kus mogelijkheden? Nieuwe wohoo interacties?

TL: Het is niet gek om een vergelijking te maken met Hot Date. Het was 1 van de populairste uitbreidingen van het originele spel. Ik denk dat het meest belangrijke ding dat is toegevoegd de morgelijkheid is om sims uit het huis te krijgen om zo iets nieuws te ervaren en vergelijkbaar is met het leven dat wij leiden. Daten is een gedeelte ervan en Nachtleven neemt de gameplay naar een nieuw niveau. We introduceren een date score en een score voor een uitje met vrienden. Deze nieuwe kenmerken zijn verbonden met de angsten en verlangens van jouw sim en zijn/haar date. Gedurende de dates zal je sim alle verlangens van zichzelf en de date willen vervullen. Uitgaan zal een nieuwe manier zijn om de wensmeter te vullen. Er zijn gave nieuwe sociale interacties verbonden aan dineren en dansen. ´Schuifelen´is een van mijn favorieten en die speelt ook nieuwe sociale interacties vrij zoals ´hoofd op de schouder leggen´en de ´Dip kus´. Er zijn genoeg nieuwe manieren om je date succes vol te maken.

Regels van aantrekking

GS: Zal Nachtleven ook het dating spel uitbreiden in The Sims 2? Zitten er restaurants in die gelijk zijn aan de restaurants in Hot Date? Kun je een partner uitzoeken in de bar?

TL: Er is een geheel nieuwe diner systeem die nieuwe gerechten introduceert – sims hebben nu ook favoriete gerechten. Het diner systeem introduceert niet alleen een diner en socialiseren met een date, maar ook met een groep vrienden. Er zijn een aantal nieuwe diner interacties. ´Een hapje stelen`is een van mijn favorieten.

We hebben ook een aantrekkingssysteem toegevoegd, deze zorgt ervoor dat een sim een andere sim vind die hij / zij erg aantrekkelijk kan vinden. Sims die aangetrokken zijn tot elkaar kunnen eerder nieuwe sociale interacties doen dan normaal. Dus je hebt echt het idee dat de relatie sneller vooruit gaat.

GS: Is het veilig om aan te nemen dat je een hoop nieuwe karakters maakt voor Nachtleven? Wil je wat voorbeelden geven? Is er een disco jongen? Feest meiden?

TL: Er zijn zeker nieuwe karakters, en oude bekenden komen weer terug. De Gypsy matchmaker (zigeuner partner zoeker) is behoorlijk grappig. Als je niet zelf voor een perfecte date wilt zoeken geef je haar gewoon een belletje. Er zullen veel downtownies zijn om te ontmoeten. De diva zal iets moeilijker zijn om mee in contact te komen bijvoorbeeld.
En mevrouw Rimpel is terug. De oude tang is terug in downtown om te zorgen dat iedere publieke signaal van affectie gestopt wordt.

GS: Wat is het bovennatuurlijke element in het spel? Eerdere artwork liet een sim zien met vampieren tanden die een gewillig slachtoffer omhelsde. The Sims 2 laat je alien karakters maken. Zal Nachtleven ondode speelbare karakters introduceren, of was het meer een hint naar een gothic club of zo iets?

TL: We willen altijd iets geks toevoegen; het zou The Sims niet zijn als we dat niet deden. De vampieren tanden zijn echt, en sommige inwoners van downtown zullen meer in gedachte hebben dan alleen dansen. Ik wil niet te veel weg geven, maar voor onze film makende spelers, ik denk dat we goede oude Transylvanische film festivals kunnen verwachten in de toekomst.

GS: Zijn er meer kleedopties die komen met Nachtleven? Bijvoorbeeld, er zijn niet zoveel keurige en stijlvolle cocktail jurken voor vrouwelijke karakters in The Sims 2? Is er een mogelijkheid dat je een nachtleven set van kleren hebt, zoals de bestaande alledaagse kleding, zwemkleding en formele kleding sets die je kunt kiezen voor je sim tijdens het maken van een karakter? of ben je afhankelijk van je formele kleding wanneer je uitgaat voor een nacht in de stad?

TL: Er zitten zeker nieuwe stijlen in waaruit je kunt kiezen, variërend van keurig en verfijnt tot aan houseparty kleding. Er is geen specifieke Nachtleven stijl, dus je kunt dragen wat je maar wilt wanneer je naar de downtown gaat.

GS: Tot slot, kunnen we gave nieuwe simlish muziek verwachten in de nachtclubs, of blijf je bij de bestaande muziek thema´s?

TL: Zeker weten, we hebben wat gave dingen. Wacht maar af tot dat je het karaoke hoort.

GS: Heel erg bedankt, Tim!#2 Simsfan88

Simsfan88

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 8,740 posts

Posted 24 June 2005 - 07:13 AM

Eindelijk een officiële casino foto!! Heel mooi B) !!

Een vrij aparte manier om je kaarten te schudden...
Posted Image Posted Image

#3 Aernout

Aernout

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 14,633 posts

Posted 24 June 2005 - 07:51 AM

:thumbsup:

die 2e foto is cool btw B)
ooh en kijk eens hoe ze aan die bar zitten op de 1e :o

#4 Hiki

Hiki

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 9,606 posts

Posted 24 June 2005 - 07:57 AM

Echt veel nieuwtjes staan er niet in en Tim ontwijkt een beetje de vraag over nieuwe speciale nachtclub / date kleding: verwacht dus niet echt veel nieuwe skins??

#5 Hiki

Hiki

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 9,606 posts

Posted 24 June 2005 - 09:05 AM

Ik was 1 screen vergeten:

Posted Image

#6 BeachBoy

BeachBoy

  Advanced Member

 • Admin - Forumadmin
 • 10,183 posts

Posted 24 June 2005 - 12:09 PM

Echt veel nieuwtjes staan er niet in en Tim ontwijkt een beetje de vraag over nieuwe speciale nachtclub / date kleding: verwacht dus niet echt veel nieuwe skins??

Nou ik hoop toch wel dat ze moeite doen om lekker veel nieuwe kleren erin te doen. In SL deden ze dat al niet, dus ze moeten het hier gewoon doen. Anders vind ik dat echt heel slap, want nu is er echt veel te weinig. Vooral qua zwem en sport kleding, is er té weinig.
Posted Image
"It's not pink. It's lightish red."

#7 Peter de Simmer

Peter de Simmer

  Advanced Member

 • Teamleden
 • 3,506 posts

Posted 24 June 2005 - 01:08 PM

Mwha, zwemkleding valt wel mee, sport kleding mag inderdaad meer zijn, maar ik vind alle andere kleding ook belangrijk, en ook voor de kinderen, tieners, oudjes...
Posted Image

#8 Krieltje

Krieltje

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,739 posts

Posted 24 June 2005 - 01:42 PM

ik dacht eerst dat die kaarten de geschud werden een soort indianenhoofdtooi waren :P

#9 Simsfan88

Simsfan88

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 8,740 posts

Posted 24 June 2005 - 01:57 PM

Ik was 1 screen vergeten:

Posted Image

Wat is dat daar links achter in die keuken zeg maar rechts van die hangende TV? Daar hangt ook iets :unsure: ...
Posted Image Posted Image

#10 Marruk

Marruk

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 3,355 posts

Posted 24 June 2005 - 01:58 PM

volgens mij hangt dat in de keuken, om lepels enzo aan te hangen :unsure:

EDIT: dat haar van die jongen ziet er trouwens wel grijs uit :P ook nieuw?
Posted Image

#11 Hiki

Hiki

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 9,606 posts

Posted 24 June 2005 - 02:02 PM

Yep zo een ophangrekje voor keuken spullen, zal wel voor de openbare lots zijn:

Posted Image

Edit ... alsof het uitvergroten het duidelijk maakt .... <_<

#12 Simsfan88

Simsfan88

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 8,740 posts

Posted 24 June 2005 - 02:04 PM

Edit  ... alsof het uitvergroten het duidelijk maakt ....  <_<

Dat maakt het zeker!! Het beeld word slechter, maar nu zie ik wel duidelijk dat het een ophangrek voor keuken spullen is!!
Die had ik ooit in De Sims 1 gedownload, vond ik een leuk ding, maar die kon ik helaas niet gebruiken...

En ik betwijfel of die nu voor de sier is of of je er iets mee kan doen...
Posted Image Posted Image

#13 Scoub

Scoub

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 701 posts

Posted 24 June 2005 - 02:05 PM

dat zijn 2 pannen en nog 2 houten lepels ofzo.... aan een rekje :D

#14 Sam

Sam

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5,745 posts

Posted 24 June 2005 - 02:07 PM

Een pan en lepel... Voor de keuken

#15 Renée Rossa

Renée Rossa

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 3,295 posts

Posted 25 June 2005 - 02:46 AM

[quote]
Verwacht ze maar wel! ;)

Morgen meer (ik val om van de slaap :P )

#16 Hiki

Hiki

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 9,606 posts

Posted 25 June 2005 - 05:41 AM

:o :thumbsup:

#17 jolovesyouall

jolovesyouall

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 955 posts

Posted 25 June 2005 - 10:43 AM

het is morgen en je bent wakker resie ? zal me benieuwen
een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.......
Koekje derbij ????
wie het laatst lacht..... snapt de grap niet

Posted Image

#18 Jolijn

Jolijn

  Advanced Member

 • Moderators
 • 5,072 posts

Posted 25 June 2005 - 10:46 AM

lol, zometeen is sp echt overbevolkt omdat iedereen die verslagen wil lezen :P krijgen we miss wel een nieuwe bezoekers record :P
Hahahahaaa. Posted Image

#19 Renée Rossa

Renée Rossa

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 3,295 posts

Posted 25 June 2005 - 10:54 AM

Het is middag en Resie heeft haar ogen open. Wakker kun je haar amper noemen en ze heeft een humeur om op te schieten. Eerst 'ontbijten'. :P

#20 Jolijn

Jolijn

  Advanced Member

 • Moderators
 • 5,072 posts

Posted 25 June 2005 - 10:55 AM

Yaaaaay :D Resie is ''wakker'' :lol: hoelang gaat dat ontbijten duren? :fluiten: :P
Hahahahaaa. Posted Image
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users