Jump to content
Simparool Forums
Sign in to follow this  
BeachBoy

SimCity 4 Deluxe opstartprobleem

Recommended Posts

Ik heb ff een vraagje. Ik heb dus SimCity 4 Deluxe (origineel), maar bij het opstarten heb ik een klein probleem. Ik heb er namelijk 2 cd's bij, CD1 en CD2 (goh :roll:). Normaal gezien gebruik je allebei bij het installeren, en kan CD2 daarna de kast in, omdat je CD1 nodig hebt bij het spelen. Dat dacht ik dus ook, dus ik installeer het spel, en dan start hij automatisch op. Ik sluit hem weer af, haal de CD2 eruit, en stop CD1 erin. Krijg ik een splash (zo'n opstartschermpje) en dan klik ik op "spelen". Maar dan krijg ik de melding dat ik de originele CD erin moet doen. Maar die zit erin.

Dan probeer ik CD2. Daar krijg ik geen opstartscherm, maar als ik op het logo op mijn desktop druk start hij wel op, en doet het dan gewoon...

Nu was dus mijn vraag of dit normaal is? Heeft iemand anders ook SC4 Deluxe, en zo ja met welke CD speel je het, en start je op? Ik heb al geprobeerd opnieuw te installeren, maar dat hielp niet :(.

Hopelijk kan iemand helpen :).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bij SC4 kun je gewoon spelen met CD 1 en CD 2. Als ie het niet doet met CD 1 dan speel je gewoon voortaan met CD 2. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beachboy,
Kan je misschien net als bij DS2, je cd niet opsturen naar de makers van het spel, je weet wel dat je dan geld bijlevert..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...