Jump to content


Photo

HELP. Als ik seizoenen speel crasht mijn computer.


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Starrats

Starrats

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 posts

Posted 24 February 2007 - 11:22 AM

Okey, het gebeurde ook wel eens met Huisdieren maar niet al zo snel :(
Ik snap er niks van als ik De Sims 2 instaleer staan alle settings op hun hoogst (wat dus betekent dat hij het aan kan) En toch crasht de boel telkens. Ik wou de muren hoog doen en toen ging het beeld van blauw naar zwart en weer naar blauw en toen waren de muren omhoog. Daarna deed hij het gewoon. Toen wou ik een muur weghalen en poef spel loopt vast. Dit is toch niet leuk meer.

Licht het soms eraan dat het DVD's zijn in plaats van CD's?

Weet iemand wat ik moet doen? :cry:
Posted Image

#2 Jean

Jean

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,646 posts

Posted 24 February 2007 - 11:26 AM

Denk niet dat het aan -DVD's zijn in plaats van CD's- ligt hoor, je hebt immers een DVDspeler, dus dat zou niet zo veel problemen moeten geven. Misschien toch eens met die settings rommelen, kijken of dat helpt? En anders installeer je Seizoenen opnieuw ( via Deze Computer --> Software ) en verwijder je Seizoenen (enkel Seizoenen) en installeer je 'm opnieuw..

Probeer dat eens :). Tenminste, als 't een verstandig idee is...
Posted Image

#3 Starrats

Starrats

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 posts

Posted 24 February 2007 - 12:05 PM

We hebben net gehoort dat de pc misschien te heet word en dat hij daarom telkens vastloopt tijdensde sims, dus we hebben hem verplaatst en nu maar hopen dat het werkt :unsure:
Posted Image

#4 Jean

Jean

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,646 posts

Posted 24 February 2007 - 12:15 PM

Ik hoop voor je dat het werkt Starrats :)
Posted Image

#5 Babske

Babske

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,543 posts

Posted 24 February 2007 - 12:54 PM

O das balen zeg! Maarre, kijk ook even naar een laatste update van je grafische kaart he.

Succes ermee!

#6 Starrats

Starrats

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 posts

Posted 24 February 2007 - 01:35 PM

Ik heb net 1,5 uur gespeelt en heb nog nergens last van gehad :D Dus ik denk dat de PC te heet werd
Posted Image

#7 Peter de Simmer

Peter de Simmer

    Advanced Member

  • Teamleden
  • 3,506 posts

Posted 24 February 2007 - 02:04 PM

Stond hij eerst dicht tegen de muur of in zo'n computer kast ofzo? Dan kan hij inderdaad wel eens te heet zijn geworden.
Fijn dat hij nu werkt. :D
Posted Image

#8 Patrick

Patrick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 989 posts

Posted 28 February 2007 - 07:13 PM

Ik heb net 1,5 uur gespeelt en heb nog nergens last van gehad :D Dus ik denk dat de PC te heet werd


Kast eens vanbinnen schoonblazen kan ook eens helpen.
Die van mij is nog helemaal proper (komt dat die 4 weken oud is pas) maar normaal maak ik heb ook regelmatig schoon.

Posted Image

Komt na 12 maart ook een andere videokaart in (zit nu weer een 7300SE in vanwege de garantie en de monteur die komt)
Posted Image

#9 Starrats

Starrats

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 posts

Posted 28 February 2007 - 08:31 PM

Ik heb nou weer af en toe last van dat mijn beeld tijdens het spelen blauw word en ddan zwart en dan blauw en dan is het afwachten of hij het nog doet :(

Ik krijg dat ook telkens een foutmelding bij ATI maar ik heb alles al geupdate :-( :-(
Posted Image

#10 Jean

Jean

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,646 posts

Posted 28 February 2007 - 08:34 PM

Wat raar zeg, had je dit bij voorgaande expansions niet?
Posted Image

#11 Starrats

Starrats

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 posts

Posted 28 February 2007 - 09:17 PM

dit niet nee maar bij huisdieren liep de pc ook wel eens vast daarom heb ik die uitbreiding maar een keer of 4 echt gespeelt :-( Verder heb ik al een hele tijd last van knipper-flits-strepen die af en toe in mijn beeld verschijnen.
Posted Image

#12 Jean

Jean

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,646 posts

Posted 28 February 2007 - 09:26 PM

Woow dat klinkt heavy, jij hebt wel erg veel problemen met je simsspellen zeg, echt klote voor je :(
Posted Image

#13 Starrats

Starrats

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 posts

Posted 28 February 2007 - 09:28 PM

en het rare is dat alle setting hoog staan na de instalatie en het bewegen met de muis ook soepel gaat
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users