Jump to content
Simparool Forums
Sign in to follow this  
cherrymex

sims eilandverhalen (pc) huis hyeena?

Recommended Posts

Ja, dat kan! :D

(beetje late reactie)

Ik citeer mezelf even :

Voor iedereen die graag een hyena wil adopteren in vrij spelen:
Ga 's nachts naar "De verloren stad". Dan heb je de grootste kans om de groep hyena's tegen te komen.
Je hoeft overigens niet meteen te vertrekken als je geen hyena's ziet. Bij mij duurde het ook even, en opeens verscheen er een troep hyena's.
Het is voornamelijk toeval dat je ze tegenkomt, dus als het eens niet lukt, probeer het dan nogmaals. Als je genoeg geduld hebt, zal je ze vanzelf wel eens tegenkomen.
Zorg er wel voor dat je altijd in de [b]avond[/b] gaat kijken.

[url="http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena.jpg"][img]http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena_klein.jpg[/img][/url]
Ik was dat zingende steen spel aan het spelen toen ik opeens een groep hyena's zag met wel een heel speciale ertussen : Hiki!

[url="http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena2.jpg"][img]http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena2_klein.jpg[/img][/url]
Kies vervolgens 1 hyena uit die je wilt adopteren. Sommige hyena's willen misschien wel je sim aanvallen, maar die optie kan je linksbovenin wegklikken. Het beste kies je een dier uit die niet meteen wilt aanvallen.

[img]http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena3.jpg[/img]
Als de relatie tussen dier en sim hoog genoeg is(zo'n 60 relatiepunten op de dagelijkse balk), kun je de hyena adopteren.

[url="http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena4.jpg"][img]http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena4_klein.jpg[/img][/url]
Hyena's zijn vrijwel hetzelfde als de honden in huisdieren : je kan met ze spelen, ze een stok laten adopteren, kunstjes leren, gedrag aanleren etc.

[url="http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena5.jpg"][img]http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena5_klein.jpg[/img][/url]

[url="http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena6.jpg"][img]http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena6_klein.jpg[/img][/url]
Hier leert mijn sim de hyena het kunstje 'opzitten'. Die kunstjes hebben verder geen nut, want volgens mij kunnen de hyena's geen baan krijgen. Ik ben het iig nog nergens zien staan.

[img]http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/hiki_hyena7.jpg[/img]
Daarnaast zijn er ook de gebruikelijke spullen voor de hyena's die je gewend bent uit huisdieren : kussen, voederbak, kauwspeeltje etc.


[url="http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/eilandverhalen_screen_dieren.jpg"][img]http://i167.photobucket.com/albums/u147/Nefje/algemeen/eilandverhalen_screen_dieren_klein.jpg[/img][/url]
Naast de hyena's kan je natuurlijk ook nog Orang oetans adopteren. De jaguar ben ik nog niet tegengekomen in vrij spelen, maar ik denk niet dat je die kan adopteren.
Misschien kan het wel, maar dat zou je dan zelf moeten uitzoeken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...