Jump to content


Photo
- - - - -

Vier nieuwe Spore producten


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Kipputjuh

Kipputjuh

    Advanced Member

  • Teamleden
  • 3,025 posts

Posted 22 January 2009 - 10:20 PM

Maxis werkt aan vier nieuwe Spore producten

Ontwikkelaar Maxis heeft bevestigd dat er dit jaar vier nieuwe Spore producten zullen verschijnen. De studio zegt op dit moment bezig te zijn met de productie van Spore: Galactic Adventures.

Deze eerste uitbreiding zal zich richten op een diepe en gevarieerde gameplay die zich geheel in en rond het space-level van Spore afspeelt. De meerderheid van de nieuwe content wordt volgens Maxis aangeleverd door de gebruikers zelf doordat ze gebruik kunnen maken van nieuwe editing tools. Hiermee kunnen ze op een LittleBigPlanet-achtige manier hun eigen werelden in elkaar zetten en deze met andere gamers delen.

Verder is de studio nog bezig met Spore Creature Keeper, een standalone pc-uitbreiding die vooral is gericht op de jongere gamers. “Het is een soort mini-Sims”, zegt de ontwikkelaar. “Hiermee zullen spelers nieuw geboren wezens kunnen verzorgen die over typische Sims eigenschappen als energie en blaasproblemen beschikken.”

Naast deze twee pc-uitbreidingen heeft Maxis ook nog twee Nintendo producten in ontwikkeling. Zo zal dit jaar Spore: Hero verschijnen voor de Wii, en Spore: Hero Arena voor de DS. Voor geen van de vier titels is een releasedatum bekend gemaakt maar Maxis zegt dat we in ieder geval dit jaar nog met alle vier de games aan de slag kunnen.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users