Jump to content


Photo
- - - - -

Is Michelle alienproof?


 • This topic is locked This topic is locked
37 replies to this topic

#1 simgirlie

simgirlie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 42 posts

Posted 13 February 2009 - 07:31 PM

Deel 1: De ontvoeringHallo, mijn naam is Michelle en ik ben 24 jaar.
Posted Image
Mijn absolute wens is om onderzoek te kunnen doen naar echte aliens! Dat lijkt me zo gaaf! Ik ben namelijk voor het leven daarboven. Mijn vriendje, Arie, daarintegen denkt dat er daar geen leven bestaat. Arie is 26 jaar en hij is senator en denkt dat hij binnenkort promotie naar burgemeester krijgt!

Posted Image

We hadden allemaal een leuk gewoon leven, waar we samen veel leuke dingen deden.
Posted Image Posted Image
Op een dag zag ik een TV reclame over het tijdschrift ongeloofelijk!
Posted Image
"Heb je altijd al eens willen weten hoe die groene sims met hun grote ogen zo komen? Niet door plastische chirurgie! Heb je altijd al eens willen weten waar Cora van de Kerkhof is? Nee, ze is niet ontvoerd door haar gemene buurman! Heb je altijd al eens willen weten waar die UFO's vandaan komen? Van vreemde planeten natuurlijk! Ongeloofelijk! Dat vinden wij ook! Koop nu in de dichtsbijzijnde winkel het Ongeloofelijk tijdschrift voor maar $12 simdollars! Nou weet je hoe al deze Ongeloofelijke dingen gebeuren!"

Ik dacht meteen dat ik mijn geld moest pakken en naar de winkel moest rennen. Eindelijk een tijdschrift dat me begreep en dat over mijn favorite hobby ging! Die moest ik toch kopen? Ik rende naar het winkelcentrum en liep naar het game en tijdschriften winkeltje "FUN!" en zocht in het tijdschriftenschap. Aangezien ik in Vreemdvoort woonde was het schap met het Ongeloofelijk tijdschrift al bijna leeg! Ik pakte de laatste en liep tevreden naar de kassa.
Posted Image
"Hallo, ik wil graag dit tijdschrift kopen."zei ik tegen de verkoopster."Ja, dat begrijp ik, ze vliegen over de toonbank als zoete broodjes!" Zei ze en ze drukte op een paar knopjes in de kassa."U hebt geluk, ze zijn deze week in de aanbieding. Van $12 naar $8 simmedollars. 30% korting!" Ik glimlachte en gaf haar het geld."Bedankt! Ik moet nu weer gaan, want ik kan niet wachten het tijdschrift te lezen!" We lachten allebei en zeiden elkaar gedag. Daarna liep ik naar huis. Thuis wilde ik meteen gaan lezen. Ik ging aan tafel zitten en dook meteen in het tijdschrift.
Posted Image
Toen gleed mijn blik over een deel van de inhoud. "Bladzijde 21. Waar is Cora van de Kerkhof gebleven? Bestaan Aliens echt en "Hoe ontmoet ik ze?" door Mark Molenaar." Ik zocht snel bladzijde 21 op. Daar ontdekte ik een aantal foto's van UFO's en Cora. Daaronder stond een geweldig interview over "Hoe ontmoet ik aliens?"
Posted Image
Ik begon te lezen:
"Beste Mark, ik heb gehoord dat jij aliens ontmoet hebt?"
"Ja, inderdaad! Het was een geweldige ervaring, echt om aan te raden voor liefhebbers van aliens!"
"Zou je je verhaal willen vertellen?"
"Natuurlijk! Waarom niet? Het begon allemaal met een obsessie voor aliens. Ik was een wetenschapper in sterrenkunde. Op een avond keek ik door mijn telescoop en ik zag een ster die op vreemde wijze bewoog! Ik keek nog eens door mijn telescoop. De ster was weg. Ik keek verbaasd op. Ik dacht:"Heb ik het me verbeeld?" Maar toen klonk er geruis achter me. Ik keek angstig om en zag een enorme ovale schotel! Ik werd naar binnen gezogen. Toen was het eventjes zwart. Toen ik wakker werd, lag ik op een rond zacht ding. Een alien stond naast me en brabbelde wat. Ik vroeg waar ik was en een andere alien kwam naar ons toe. Hij zocht in een aantal talen, totdat ik hem kon verstaan. We praatte wat en toen werd ik in een soort stolp gedaan."Je gaat naar huis." zeiden ze. Alles werd weer zwart en opeens lag ik op straat. Even realiseerde ik niet wat er gebeurt was, maar toen ik achter me keek zag ik het ruimteschip de Aarde verlaten. Ik bleek later ook bevrucht te zijn. Daaruit is mijn enige zoon Casper gekomen. Hij is hartstikke trots op me, vertelt hij me elke keer. Ik ben hartstikke blij met hem."
"Geweldig, Mark! En nu nog een laatste vraag: Hoe werd jij ontvoerd door aliens?"
"Goede vraag! Nou, ik keek rond 2 uur door mijn telescoop. Ik had me daarvoor helemaal opgeknapt en voorbereid op een ontvoering. Ik bleef net zolang door mijn telescoop kijken, totdat ik die ster zag. Daarna werd ik opgezogen."
"Okee! Daar zullen onze lezers veel aan hebben. Bedankt voor dit interview, Mark! Veel geluk nog met Casper!"
"Dat is het!" dacht ik. Ik laat me ontvoeren door een alien en neem een camera mee! Dan gelooft Arie me wel!

Die avond bereidde ik me voor. Ik was er echt helemaal klaar voor. Ik zei tegen Arie dat ik sterren ging kijken. Daarna rende ik de trap naar het dak op. Ik zette mijn telescoop klaar en keek naar het sterrendal.
Posted Image
Na een lange tijd ontdekte ik een bewegend stipje. Was het verbeelding of zag ik het echt? Ik keek nog eens, beter dit keer. Het stipje was verdwenen. Ik zuchtte."Ik moet hier mee kappen. Arie had gelijk. Aliens bestaan niet!" ZZZZZZZZOOOOEEEEWOOEEEEWOOOEEEE! Ik schrok. Was dat gezoem? Het zat achter me. Was het Arie? Ik draaide me langzaam om."Nee! Dat kan niet! Droom ik?" Ik kneep mezelf in mijn arm."AU! Ik ben wakker!" Geschrokken keek ik naar het gevaarte voor me. Het was een grote ovale schotel vol met felle, gekleurde lampjes die flikkerde. Ik gilde."ZE BESTAAN! ARIE, ZE BESTAAN ECHT!" Ik voelde een lichte kracht die steeds sterker werd. Ik werd omhoog gezogen. Ik pakte mijn telescoop vast, maar de kracht was veel te sterk! "HELP! ARIE! HELP ME!" gilde ik. Maar Arie antwoordde niet en hij kwam ook niet omhoog gerent! Ik werd de schotel ingezogen. Ik gilde nog een laatste keer en toen werd alles zwart...

Komt Michelle ooit terug of zal haar drang om aan Arie te bewijzen haar te veel worden? En zal Arie ontdekken dat zijn vriendin ontvoerd is door aliens? Zal hij haar ooit geloven? Je leest het de volgende keer!
Like normal sims, like aliensims, like werewolvessims, like plantsims, like vampiresims, I just like al! XD

#2 jessica

jessica

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 2,791 posts

Posted 13 February 2009 - 07:33 PM

je plaatjes doen het niet ! :o

#3 judithbenik

judithbenik

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 2,116 posts

Posted 13 February 2009 - 07:33 PM

Verkeerde links?

't Lezen is zo nogal irritant. :blush:

#4 Dogna

Dogna

  Dolle kangoeroe

 • Teamleden
 • 15,148 posts

Posted 13 February 2009 - 08:36 PM

Ja, de code voor de plaatjes klopt niet helemaal. :P
Posted Image

#5 Suzan

Suzan

  Advanced Member

 • Teamleden
 • 2,740 posts

Posted 13 February 2009 - 11:59 PM

Je hebt de html versies tussen de img tags gezet, je moet de normale hyperlinks gebruiken... :P
Posted Image

I'll tell you what caused it if you'll handle the effects.


#6 simgirlie

simgirlie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 42 posts

Posted 14 February 2009 - 09:25 AM

ja, dat had ik ook al door, maar aangezien bij mijn computer de plaatjes het soms niet doen dacht ik dat ze het wel zouden doen. Jammer genoeg is dat niet het geval, en het rare is dat ik het met meerdere sites had. Ik probeerde het wel eens bij een andere en toen deden ze het wel. :? wil iemand me een beetje helpen? ik probeer het wel even opnieuw anders.
Like normal sims, like aliensims, like werewolvessims, like plantsims, like vampiresims, I just like al! XD

#7 Frouwke

Frouwke

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 6,204 posts

Posted 14 February 2009 - 10:10 AM

Dit stukje tussen de image tags steeds weghalen: " border="0" class="linked-image" />

En klaar.
"The nice thing about being a celebrity now, is that if you bore the crap out of people, well - you just think it's their fault." - Murdoc Niccals

Posted Image

#8 simgirlie

simgirlie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 42 posts

Posted 15 February 2009 - 08:48 AM

Dit stukje tussen de image tags steeds weghalen: " border="0" class="linked-image" />

En klaar.TY! Ze doen het eindelijk :-P TY!
Like normal sims, like aliensims, like werewolvessims, like plantsims, like vampiresims, I just like al! XD

#9 hildegarde

hildegarde

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 44 posts

Posted 15 February 2009 - 09:05 AM

leuk verhaal
ben benieuwd naar meer
nu doen de plaatjes het wel :-P
ik zou graag eens veranderen in een plantsim of iets anders
maar ze willen dat bijna nooit in hun wens en het is me nog nooit gelukt
maar weet wel hoe het moet
hoop eens dat iemand die wens wil ofzo of verandert :-P

#10 Kairi

Kairi

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 94 posts

Posted 15 February 2009 - 12:41 PM

Zo leuk!Ik zie de plaatjes!Ga door!

#11 simgirlie

simgirlie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 42 posts

Posted 15 February 2009 - 08:26 PM

[size=4]Deel 2: Een nare verassing[/size]
"Michelle?" Arie loopt de trap naar boven op. Hij was muziek aan het luisteren en in slaap gevallen. Hij werd opeens wakker van de radio, waar keiharde metal op kwam. Toen hij naast zich keek, was Michelle nog niet terug van het sterrenkijken. Hij loopt de hoek om, het dak op. Vreemd, Michelle is er niet!Posted Image
Zou het dan toch...? Arie kijkt naar boven. Welnee! Ik moet niet meer naar haar gebrabbel over aliens luisteren. Hij loopt de trap af. Daardoor merkt hij niet dat er een raar ding vlak boven hun huis stopt. Het maakt zoemende geluiden en een duer gaat open. Er klinkt een gil en er wordt iemand uit het gevaarte gegooid...
Posted Image
...Het is Michelle! Ze valt hard op de stenen straat."AAAH! Au!" roept ze. Ze kijkt om. Ze kan nog net de UFO zien wegvliegen."Michelle? Michelle!" hoort ze. Dat is Arie! Nu kan ze bewijzen dat aliens bestaan! Ze wil haar camera uit haar zak halen, maar... Hij is verdwenen!"Michelle!" Arie komt aangelopen."Wat doe jij hier zo laat op straat? Het is 5 uur 's ochtends!" Michelle staat op."Ik was ontvoerd door aliens..." Ze wrijft over haar hoofd. Arie begint te lachen."Hahaha! Ik dacht even dat je het meende! Ontvoerd door aliens! Je hebt het vast gedroomd!" Michelle kijkt boos op."Hoe kom ik dan op straat terecht?" Arie stopt met lachen."Je bent waarschijnlijk tijdens het sterren kijken in slaap gevallen en hebt gedroomd dat je ontvoerd was door aliens. Je liep door het ruimteschip en in het echt ben je gaan slaapwandelen. Zo ben je dus op straat terechtgekomen." vertelt hij. Michelle zucht."Het zal wel..." zegt ze om van het gezeur af te zijn. Ze loopt chagerijnig naar de ahterdeur, zodat ze de slaapkamer in kan. Arie rent achter haar aan."Hey, zo bedoelde ik het niet. Ik denk alleen dat je niet door aliens ontvoerd bent, want het klinkt nogal ongeloofwaaridg, niet?" Michelle kijkt op. Dat is eigenlijk wel zo."Kom hier, dan gaan we vandaag iets leuks doen." Arie omarmt Michelle.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314231.html"]Posted Image[/url]
"Goed." zegt ze."Wat gaan we doen?"

Die dag gingen ze gezellig thuis niks doen, maar op een manier die hartstikke leuk kan zijn.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314285.html"]Posted Image[/url]
Eerst gingen ze gezellig op bed liggen en praten ze zacht en knuffelden wat.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314288.html"]Posted Image[/url]
Daarna vielen ze even in slaap. Toen ze wakker werden pakte Arie Michelles hand. Michelle glimlachte eventjes en daarna stonden ze op.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314287.html"]Posted Image[/url]
Arie deed de radio aan en ze dansten wat. Het was echt gezellig!
Maar 's morgens voelde Michelle zich echt heel misselijk.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314345.html"]Posted Image[/url]
"Gaat het?"vroeg Arie. Michelle knikte, maar toen Arie wegliep moest ze bijna overgeven. Was ze ziek?
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314346.html"]Posted Image[/url]
Ze dacht dat wat ochtendgymnastiek haar wel zou opknappen. Ze vond het leuk om te bewegen. Ze was altijd al goed geweest in sport! Maar tijdens haar oefeningen kon ze het echt niet houden en rende naar de W.C. en boog voorover.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314347.html"]Posted Image[/url]
Beroerd kwam ze weer overeind. Wat was er met haar aan de hand?

Die avond waren Arie en zij weer gezellig aan het dansen. Arie had haar zelfs voorgesteld om zo elke avond door te gaan. Opeens voelde ze weer dat nare gevoel in haar maag. Ze wilde haar hand op haar buik leggen, maar toen ze keek, werd haar buik dikker.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314348.html"]Posted Image[/url]
Arie keek haar aan. verbaasd keek ze terug. Was ze zwanger?
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314384.html"]http://www.plaatjesu...4728469-040.jpg[/url]
"Wij hebben toch niks gedaan?" zei Arie aarzelend. Michelle liep naar de kast om andere kleding aan te trekken. Arie liep achter haar aan.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314385.html"]http://www.plaatjesu...4728469-041.jpg[/url]
"Als wij niks gedaan hebben, dan heb jij een ander! En dan ben je dus ook zwanger van een ander! Waarom? Waarom heb je een ander genomen? Wij hadden toch iets? Ben ik niet goed genoeg? Nou? En ik wilde je nog een speciaal aanzoek doen!" riep hij kwaad."Arie, nee! Ik heb geen ander, ik heb ook niks gedaan! Ik weet niet hoe dit is gekomen! Je moet me geloven!" riep Michelle wanhopig. Arie schudde zijn hoofd."Ik hoef niks meer te horen. Ik ga hier weg!"
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314386.html"]http://www.plaatjesu...4728469-042.jpg[/url]
Michelle werd bleek."Dat meen je niet, toch?" Arie knikte vastbesloten en kleede zich om. Daarna pakte hij de kant en belde een taxi.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314387.html"]http://www.plaatjesu...4728469-043.jpg[/url]De taxi kwam erg snel. Michelle probeerde Arie nog op andere gedachten te brengen, maar het had geen zin meer. Arie ging weg.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314436.html"]http://www.plaatjesu...4728919-860.jpg[/url]
Ze keek toe hoe Arie zonder afscheid te nemen de taxi in stapte en de deur sloot.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314437.html"]http://www.plaatjesu...4728919-861.jpg[/url]
De taxi reed weg en ze keek hem na met tranen in haar ogen. Nee! dacht ze. Dit kan niet waar zijn! Ik droom! Maar het was echt.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314438.html"]http://www.plaatjesu...4728919-862.jpg[/url]
De taxi reed weg en de tranen stroomde over haar wangen."Je moet terugkomen, Arie! En dan bewijs ik dat ik niet vreemdging!" fluisterd ze nog. Daarna rend ze huilend naar binnen, naar haar bed waar ze nog uren zal huilen om het verlies van haar vriend door een rare zwangerschap.
[url="http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1314439.html"]http://www.plaatjesu...4728919-863.jpg[/url]

Komt Arie ooit terug? Zal Michelle haar verdriet om Arie kunnen verdringen en hoe zit het met die plotselinge zwangerschap? Je leest het de volgende keer!
Like normal sims, like aliensims, like werewolvessims, like plantsims, like vampiresims, I just like al! XD

#12 hildegarde

hildegarde

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 44 posts

Posted 16 February 2009 - 08:58 AM

leuk deel terug :-P

#13 simgirlie

simgirlie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 42 posts

Posted 17 February 2009 - 05:47 PM

[size=4]Deel 3: Vreemdgaan [/size][size=3](Arie's verhaal)
[/size][size=2]Arie zuchtte. Hij pakte een boek, maar het lukte hem niet zich te kunnen cocentreren. Hij moest steeds denken aan dat vreselijke verraad van michelle. Hij had die dag nog promotie naar burgemeester gemaakt en wilde haar ook nog eens romantisch ten huwelijk vragen! Hij klapt het boek dicht en kijkt op de klok. Nog een uur voor zijn helicopter komt. Hij loopt naar zijn nieuwe kamer. De verhuizers waren snel, waarschijnlijk omdat hij de nieuwe burgemeester is. Hij trekt zijn nieuwe pak aan en speld zijn burgemeesters button op. Opeens klinkt een lawaaierig geluid. Dat zal de helicopter wel zijn. Hij loopt naar buiten en ziet de helicopter vlak voor zijn nieuwe huis landen. Daarna stapt hij in en gaat voor het raam zitten. Hij heeft geen zin om naast de piloot te gaan zitten.
Posted Image
De helicopter stijgt op. Arie kijkt naar zijn kleine huisje. Hij moet niet vergeten een groter huis te laten bouwen.
Posted Image
Arie staart weer uit het raam. Oke, genoeg getreurd! Aan het werk en concentreer je, Arie!

Vrolijk kijkt Arie uit het raam. Naast hem zit Robin, een vrouw van de designacademi. Hij moest daar vandaag een nieuw gedeelte openen, het gedeelte waar Robin werkt. Hij vond haar meteen leuk, meteen toen hij haar zag. Robin kijkt hem aan. Hij glimlacht naar haar en zij glimlacht terug.
Posted Image
De helicopter landt. Arie stapt uit en rijkt Robin de hand. Robin giegelt, neemt hem aan en stapt uit. Arie kleed zichzelf om en dan loopt hij naar buiten. Robin staat bewpnderend bij zijn bubbelbad en de fontein."Nou, meneer de burgemeester, u hebt een mooi bubbelbad."Ze vleid zich tegen hem aan. Arie buigt voorover en fluisterd wat in haar oor."Jijzelf mag er ook wel zijn, academiedame..." Robin giegelt.
Posted Image
Het begint te schemeren. Robin kijkt diep in Arie's ogen en slaat haar armen om hem heen. Dan kust ze hem. Die is snel! denkt Arie verbaasd, want hij is gewend dat meisjes het liever rustig aan doen.
Posted Image
Die avond was het heel gezellig. Het bleek dat Robin alles wat hij leuk vond ook leuk vond. Ze zongen samen, zaten in het bubbelbad en konden de hele avond praten.
Posted Image
Posted Image
"Oh, Arie! Jij bent echt de leukste man die ik ooit heb ontmoet."zucht Robin. Arie slaat zijn arm om haar heen."En jij bent de liefste vrouw ooit." Hij omarmt haar en geeft haar een kus op haar wang."Jij zult nooit vreemd gaan, niet zoals iemand die ik kende." Robin slaat haar hand voor haar mond."Je vorige vriendin? Oh, wat erg voor je!" Ze slaat haar arm om hem heen."Nee, dat zal ik nooit doen..." zegt ze."Gelukkig niet." zegt Arie. Samen zakken ze weg in het bubbelbad.
Posted Image

De volgende dag, na werk, belt Arie Robin weer op."Met Robin. Wie is dit?" Arie glimlacht. Leuk om haar stem weer te horen."Met de burgemeester, je wordt je huis uitgezet." Hij hoort Robin overduidelijk schrikken."Maar als je naar mijn huis toe komt, kan ik er wel voor zorgen dat dat niet gebeurt." Opeens hoort hij Robin lachen aan de andere kant van de lijn."Ik dacht al dat jij het was! Je liet me schrikken. Waarom zei je dat? In ieder geval kom ik wel naar je toe! Tot zo, dan kan je me dat bizarre grapje van je uitleggen." Ze lacht en hangt op. Arie moet ook lachen. Hij zal ook schrikken als iemand hem zei dat hij zijn huis uit moest. Hij pakt schone kleding uit de kast en bekijkt zichzelf in de speigel. Hij ziet een rode auto aankomen vanuit zijn raam. De auto stopt vlakbij zijn huis. Robin stapt uit. Snel loopt Arie naar de deur, maar daardoor ziet hij niet dat er een man achter Robin aanrent. "Wacht even, Robby! Je vergeet iets."roept hij. Robin draai zich om."Niet nu, Gary. Straks ziet hij ons." Arie opent de deur en wil Robin roepen, maar opeens ziet hij dat ze bij een vreemde man staat en hem... Kust! Geschrokken en woest rent hij naar ze toe.
Posted Image
"ROBIN! JIJ ZOU TOCH NOOIT VREEMDGAAN?!" roept hij. Robin kijkt verdwaasd op."Arie, ik... ik kan het uitleggen!" Ze kijkt even boos naar de man naast haar."Te laat, je hebt mij bedrogen en je bent de tweede! Je weet wat ik nu ga doen, he?" Hij duwt de man weg en pakt Robin bij haar arm. Als ze binnen zijn kijkt hij haar woest in de ogen."En? Wat dacht je? Ik neem er lekker twee, dat is veel spannender?" Robin schudt verbaasd haar hoofd."Wat dan?" Arie wordt nu echt kwaad.
Posted Image
Robin kijkt hem angstig aan."Ik... Ik... Wil je het echt weten?" vraagt ze aarzelend."Leg uit." antwoordt hij. Robin wend haar hoofd af en haar stem wordt ruwer."Gary en ik hebben dus heel weinig geld en..." Ze twijfelt en kijkt even naar het plafond en gaat dan door."Ik moest iemand hebben die rijk was en bij hem bedelen, zodat we..." Arie laat haar niet uitpraten."Zodat we konden zwemmen in het geld en de burgemeester eenzaam achter kunnen laten. Nou, ik zal je wat vertellen: Je zinkt nog dieper dan je al gezonken was, want het is wel de burgemeester met wie je het spelletje speelt. Je zult wel merken wat je binnenkort krijgt." Een klein vals lachje verschijnt om zijn mond. Robin ziet het en wordt ook kwaad."Nou, meneer de burgemeester, je kan niet alles krijgen wat je wilt! En nu zal ik jou krijgen." Arie kijkt verbaasd op en ziet nog net haar hand voor hij onderuit gehaald wordt. Woest haalt Robin uit, maar Arie houdt haar tegen. Robin is een gevecht begonnen.
http://www.plaatjesu...4891837-970.jpg
"Ik zal je...!" Arie krijgt haar onder controle en haalt haar onderuit.
http://www.plaatjesu...4891930-580.jpg
"Zo! En nu wil ik je uit mijn huis hebben en nooit meer terug zien!" Robin staat op en kijkt hem even vals aan. Daarna loopt ze met haar neus omhoog naar buiten en gaat naast de vreemde man in de rode auto zitten. Voor ze wegrijden gilt ze nog wat, maar dat kan Arie niet verstaan. Dan rijdt de auto weg.
http://www.plaatjesu...4892118-710.jpg
Arie gaat zuchtend op de bank zitten."Nou, dat is dan al de tweede die vreemdgaat." zucht hij. Opeens gaat de telefoon. Arie heeft geen zin om op te nemen, maar het geluid van de telefoon irrieteert hem en daarom neemt hij maar op."Hallo, u spreekt met Arie Pietersen. Wie is dit?" Als Arie hoort wie er aan de telefoon is, schrikt hij. Waarom zou zij bellen?

Kan Arie het verdiret van zijn tweede mislukte liefde verwerken? Gaat Robin wraak nemen? En wie is degen aan de telefoon? Je leest het de volgende keer![/size]
Like normal sims, like aliensims, like werewolvessims, like plantsims, like vampiresims, I just like al! XD

#14 hildegarde

hildegarde

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 44 posts

Posted 18 February 2009 - 02:33 PM

leuk deel terug :-P
verder

#15 simgirlie

simgirlie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 42 posts

Posted 18 February 2009 - 06:20 PM

Deel 4: Het ULTIEME bewijs!

Michelle zuchtte. Ze lag verveeld op de bank. Ze miste Arie zo erg, maar ze hoopte dat ze hem terug kon krijgen. Ze dacht namelijk dat ze zwanger was sinds ze werd ontvoerd door aliens en in dat tijdschrift dat ze had gelezen stond ook dat een man een zoon had gekregen. Wie weet kreeg zij dan ook een alienbaby? Dat zal dan wel het ULTIEME bewijs zijn dat ze 1: Niet vreemd ging en 2: dat aliens echt bestonden! Of straks was ze wel zwanger van Arie. Simpel DNA testje uitvoeren en klaar! Dan zal ze kunnen bewijzen dat ze niet vreemd ging. Als geen van die bijden opties uitkwamen, dan zou ze niet weten hoe ze aan die plotselinge zwangerschap kwam. Ze had immers niets gedaan, geen feestjes, geen wandelingen op een donkere plek. Dan zou ze heel verbaasd zijn. Ze zuchtte weer.
Posted Image
Kwaad keek ze door het raam. Ze voelde kramp in haar buik. Dat was vast en zeker de baby."Ik hoop dat jij een lieve baby wordt en niet van een vreemde komt." zegt Michelle chagarijnig tegen haar buik. Opeens gaat een schrijnende pijn door haar maag."AU! Rustig maar, zo bedoelde ik het niet, hoor!" roept ze. Meteen verdwijnt de pijn. Verbaasd kijkt ze naar haar buik. Ze staat op."Kan je mij soms verstaan?" vraagt ze. Haar buik beweegt een heel klein beetje op en neer. Michelle staat meteen met haar mond vol tanden. Ze aarzelt."Dan ben jij vast een hele vreemde.... nee, bijzondere baby!" verbeterd ze haar zin snel als ze weer die stekende pijn voelt. Daar staat ze, midden in de kamer, verbaasd starend naar haar buik. Dat moet dan toch wel een alienbaby zijn? Welke baby zou anders zoiets vreemds doen?
Posted Image
Ze waggelt naar haar slaapkamer. Daar aangekomen begint ze weer met tegen haar buik praten."Ik denk wel dat jij een lieve baby wordt, maar doe me alsjeblieft niet steeds zo'n pijn!" In haar buik beweegt iets. Ze kijkt naar beneden. Als het weer stil is trekt ze haar pyjama aan. Ze wil in bed gaan liggen, maar telkens als ze gaat liggen, begint de vreemde baby in haar buik haar pijn te doen."AU! Alsjeblieft houd op! Wil je soms naar de T.V.?" Ze voelt een grappige kriebel in haar buik."Dat betekent dan vast een "ja", nietwaar? Nou, dan gaan we naar de T.V.!" zegt ze en ze waggelt weer naar de woonkamer. Daar nestelt ze zich op de bank en zet de televisie op het koterkanaal. Dat is beter voor de baby. Net als ze in slaap begint te doezelen, voelt ze een enorme kramp in haar buik. Ze staat meteen op en legt haar handen op haar buik."AU! AUAUAUH! Mijn buik! OOOH!" gilt ze.
Posted Image
Het eerste wat ze denkt is dat de baby het niet naar zijn of haar zin heeft, maar als ze haar buik voelt samentrekken weet ze dat ze moet bevallen. Ze kijkt angstig om zich heen, maar er is niemand die haar kan helpen."AAAAH! AUAU! Ik moet puffen, nee, niet gillen en rustig ademhalen. Pfioei, pfioei, pfioei." Het lukt haar uiteindelijk om helemaal in haar eentje te bevallen. Met tranen in haar ogen houdt ze een klein groen wezentje in haar armen. De grote zwarte ogen kijken verbaasd om zich heen."Dit... ja, dit is het... het ULTIEME bewijs!" zucht ze vermoeid en ze houdt het wezentje dicht bij haar gezicht. het is een meisje, en Michelle noemt haar Misty, naar het woord mysterie.
Posted Image
Misty kijkt vermoeid om zich heen."Hey, kleintje. Zal ik jou in je bedje leggen?" vraagt Michelle lachend en ze legt Misty in een wiegje dat al klaarstond. Misty valt meteen in slaap. Ondertussen snelt Michelle naar de telefoon.
Posted Image
Ze zoekt Arie's nummer op. A. Pietersen-burgemeester, nee, verkeerde nummer! Die is geheim. A. Pietersen-XXX-XXXX, ja, die moet ik hebben! Snel draait ze zijn nummer. De telefoon gaat heel lang over, maar dan wordt er opgenomen. Een chagarijnige stem zegt:"Hallo, met Arie Pietsersen. Wie is dit?" Michelle lacht opgelucht. Ze heeft het goede nummer!"Hier spreekt Michelle! Ik..." Maar verder komt ze niet. Ze hoorde wel dat Arie schrok, maar hij onderbreeekt haar ook nog eens!"Ik zei toch dat ik niets meer van je wilde horen? Ik..." Dit keer is het Michelle die Arie haastig onderbreekt."Ik ben pas bevallen en ik kan bewijzen dat ik was ontvoerd door aliens en ik bevallen ben van een alien. Kom alsjeblieft langs! Als het niet zo is, dan mag je me uit huis zetten! Alsjeblieft, Arie?" roept ze haastig door de telefoon. Ze hoort dat Arie twijfelt, maar dan stemt hij toe."Ik kom meteen naar je toe, goed? Maar owee als je liegt!" Daarna wordt de telefoon op de haak geslagen. Yes! denkt ze.

Een paar seconden later wordt er aangebeld. Als Michelle de deur open doet stapt Arie meteen naar binnen."Waar is die baby?" Michelle wijst een beetje verbaasd naar de babykamer. Ze wist zeker dat iets van hoop in zijn stem hoorde, echt heel zeker en zijn ogen spreken ook boekdelen! Hij wil haar terug. Michelle hoopt dat ze het goed gezien heeft. Snel haalt ze Misty uit haar bed en laat haar aan de sprakeloze Arie zien."Praat maar tegen haar, je mag haar zelfs even in je armen nemen als je wilt? Ik vertrouw je." Ze houdt Misty vlakbij arie's gezicht. Arie spreekt zachtjes tegen haar.
Posted Image
Daarna neemt hij haar over van Michelle en kijkt diep in de wonderlijke zwarte ogen van het kleine wezentje.
Posted Image
Daarna sluit hij het kleine wezentje in zijn armen en zegt hoorbaar:"Dankjewel dat jij me de waarheid hebt laten zien..." en dan legt hij Misty in de wieg. Meteen daarna kijkt hij Michelle schuldig in haar ogen."Het spijt me." zegt hij."Dat ik je niet geloofde, beide keren. Aliens en de zwangerschap." Michelle ziet een traan over zijn wang lopen."Nee," zegt ze. "Het maakt me niets uit. Ik miste je en nu wil ik je terug, ook al beschuldigde je me van al die dingen, ik zie, hoor en voel dat je nog zoveel om me geeft." Hij pakt haar vast en dan omarmt hij haar.
Posted Image
Opeens herinnert ze zich iets wat Arie zei toen hij wegging."Zeg, jij zei dat je een belangrijke vraag aan me wilde stellen. Welke vraag was dat?" vraagt ze en ze kijkt hem brutaal aan. Arie krijgt sterretjes in zijn ogen. Hij kijkt even naar buiten en ziet de zon ondergaan. Dan trekt hij Michelle mee naar buiten. Daar aangekomen, haalt hij een doosje uit zijn zak en zegt:"Lieve, Michelle, jij vroeg wat ik wilde vragen en dat is: Wil je met me trouwen?" Michelle kijkt hem verrast aan en kijkt dan naar de lucht."Ik..." zegt ze.

Kan Michelle Arie vergeven en zegt ze "JA" op zijn aanzoek? En hoe zal Arie dan omgaan met de vreemde baby, Misty? Je leest het de volgende keer!

Like normal sims, like aliensims, like werewolvessims, like plantsims, like vampiresims, I just like al! XD

#16 hildegarde

hildegarde

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 44 posts

Posted 19 February 2009 - 01:12 PM

leuk verder :-P

#17 simgirlie

simgirlie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 42 posts

Posted 19 February 2009 - 04:19 PM

[size=4]Deel 5: De tweede verassing
[/size][size=2]"Ik..." Michelle kijkt naar het kleine glimmende ringetje in het doosje. Dan kijkt ze naar Arie, die vol verwachting naar haar terugkijkt. Michelle zucht weer en zegt:"Natturlijk! Hoe kan ik dit weigeren." en lachend springt ze bij Arie in zijn armen. Arie is eerst wel verbaasd, maar dan lacht hij ook.
Posted Image

Diezelfde avond nog trekt Arie bij Michelle in. Ze hebben de hele avond lol, maar de volgende dag wordt Michelle misselijk.
Posted Image
Arie is eerst wel bezorgd, maar Michelle stelt hem gerust."Er is niets aan de hand. het is vast de lunch van gisteren, die was bijna over de datum." Maar als Arie weg is, rent ze naar de W.C.. Het is toch niet zo onschuldig als ze dacht.
Posted Image
Zal ze toch maar naar de dokter gaan? Nee, ze laat het nog maar een dagje en vandaag is Misty ook nog eens jarig! Ze gaat de kamer versieren.

Als Arie thuiskomt ziet hij dat Michelle erg moe is en op de bank ligt."Wil jij Misty even verzorgen. Ik ben nogal moe. Weet je wat? Straks vieren we haar verjaardag." Michelle staat op en wankelt naar haar slaapkamer. Arie gaat maar naar Misty's kamer en verzorgd haar."Hey, kleintje! Hoe gaat het met jou?" Misty kijkt vrolijk omhoog en begint te brabbelen.
Posted Image
Als hij klaar is knufeelt hij haar nog even. Hij is nog steeds blij dat Misty van een alien komt en niet van een andere vriend van Michelle. Over Michelle gesproken, ze komt net de kamer in en neemt Misty over."Tijd voor een partijtje!" zegt ze vrolijk en ze neemt Misty over. Arie volgt haar."Okee, Misty, doe mij maar na, blaas maar!" en Michelle doet voor hoe je de kaarsjes uit moet blazen. Misty giegelt en begint te puffelen, maar dan ook puffelen. Het zag er schattig uit. Opeens komt Tjerk, een collega van Arie binnen gelopen.
Posted Image
Hij zwaait met een enveloppe, maar Arie en Michelle zien hem niet, want ze zijn te druk bezig met Misty.
Posted Image
Misty wordt een peutertje!"Ze is even lief net als toen ze nog maar een baby was." zucht Michelle. De bel gaat en Arie doet open."Michelle, Renee is hier! Heb je de hele stad soms uitgenodigd?" roept Arie als hij de deur opent. De sfeer is een beetje chaotisch. Tjerk staat nog steeds zwaaiend met de enveloppe en Renee kriebelt Misty die in Michelle's armen ligt, terwijl Arie de deur probeert te sluiten. Opeens roept Tjerk:"Van wie is die enveloppe nou? Ik kwam even bij mijn baas langs om wat te bespreken en er hing een enveloppe aan de deur! Er staat M. Lodewijks op. Wie is M. Lodewijks?" Arie pakt de enveloppe uit Tsjerks handen en scheurt hem open."Michelle? Ben jij bij de dokter geweest?" vraagt hij terwijl hij naar haar toe loopt. Michelle geeft Misty aan Renee en wil de enveloppe pakken."Ja, ik eh... voelde me toch niet zo heel lekker en nam geen enkel risico, maar eh... ik wist niet dat de test zo snel hier zou zijn?" zegt Michelle terwijl ze de enveloppe uit Arie's handen probeert te pakken. Arie houd de enveloppe zo hoog mogelijk en leest hem."Positief? De testuitslag was positief, wat voor test deed je?" Michelle stopt met het proberen de enveloppe uit zijn handen te pakken en wordt rood."Nou? Wat voor test?" vraagt Arie nogmaals. Renee en Tsjerk, die met misty aan het spelen waren kijken nu ook op."Nou, de dokter zei dat de symptonen die ik had erg leken op..." begint Michelle."...en ik... dus... eh..." Michelle lacht een beetje schaapachtig."Zeg het nou maar gewoon!" roept Renee."Oke, ik ben zwanger..." zegt Michelle snel. Tsjerk en Renee lachen naar elkaar en feliciteren haar meteen. Arie komt ook meteen naar Michelle toe."Dit keer toch niet weer van een alien?" vraagt hij lachend. Michelle kijkt hem lachend aan."Nee, ik denk het niet!" zegt ze en ze geeft hem een kus.

Een paar dagen later begint Michelles buik te groeien. Misty begint zich ook te ontwikkelen en leert al praten en lopen. Zindelijk worden gaat moeilijker. Ze vind het potje leuker als spelletje dan als W.C., maar ze leert het nog wel. Michelle leest Misty vaak voor. Dat vind ze geweldig!
Posted Image
En ze is ook dol op haar teddybeertje. Daar speelt ze het allermeest mee.
Posted Image

Op een dag probeert Michelle Misty weer te laten lopen."Kom op, Misty! Stapje voor stapje en dan kun je lopen! Op 2 benen, ja, goed zo!"zegt ze.
Posted Image
Arie komt net thuis als het eindelijk gelukt is Misty te leren lopen, al weet Michelle niet zeker of het wel zo'n goed idee was om Misty te leren lopen: ze rent de kamer op en neer en je kunt je nog niet omdraaien of ze rent je al voorbij, nou, eigenlijk is het meer waggelen."Hey, hoe was het op je werk?" Arie geeft Michelle een kus."Goed en volgens mij moet jij even uitrusten. Je bent hoogzwanger en door die peuter die hier rond racet is niet echt goed voor je rust. Ga maar lekker iets voor jezelf doen, dan let ik op Misty." Michelle wil nog protesteren, maar Arie houd voet bij stuk. Uiteindelijk stapt Michelle toch in haar auto en rijd naar het Vreemdvoort kuuroord. Daar gaat ze meteen op haar rug in het zwembad liggen.
Posted Image
Na een tijdje in het zwembad te hebben gelegen, gaat ze naar een lege ruimte waar ze even gaat mediteren.
http://www.plaatjesu...5058766-070.jpg
Na een tijdje hoort ze opeens de deur opengaan."Oh, sorry! Ik wist niet dat hier al iemand was." Michelle staat op."Geeft niet." Dan ziet ze dat de man een buik heeft alsof hij zwanger is. Michelle wil een grapje maken, dus zegt ze:"Hey, zwanger?" en ze verwacht dat de man begint te lachen, maar integendeel."Ja, inderdaad. Aliens he?" en hij loopt naar buiten, terwijl Michelle hem verbaasd na staart.
http://www.plaatjesu...5059165-980.jpg
Als laatste gaat ze nog even in de zon liggen, maar daarna gaat ze meteen naar huis.
http://www.plaatjesu...5059367-410.jpg

Als ze die avond thuiskomt, liggen Arie en Misty op de bank te slapen. Zachtjes loopt Michelle naar de slaapkamer om een boek te pakken, want ze wil graag lezen. Maar als ze halverwege de woonkamer is krijgt ze opeens enorme krampen.Michelle begint te schreeuwen. Arie schrikt en vliegt meteen overeind om naar Michelle toe te rennen. Misty begint geschrokken te huilen.
http://www.plaatjesu...5059813-320.jpg
"Wat is er, Michelle?" vraagt Arie in paniek."Ik... Ik denk dat... Ik denk dat de baby komt!"zegt Michelle.

Is Michelle weer zwanger van een alien? En wie is de vreemde zwangere man die ze tegenkwam? En nog belangrijker: Gaat de bevalling goedkomen? Je leest het de volgende keer![/size]
Like normal sims, like aliensims, like werewolvessims, like plantsims, like vampiresims, I just like al! XD

#18 ezzie

ezzie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,287 posts

Posted 20 February 2009 - 04:26 PM

leeeeuuuk :D
Posted Image

#19 Kairi

Kairi

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 94 posts

Posted 20 February 2009 - 06:07 PM

verder!Super leuk joh!

#20 simgirlie

simgirlie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 42 posts

Posted 20 February 2009 - 06:45 PM

[size=4]Deel 6: De bruiloft[/size][size=2]
[size=2][/size]Arie pakt haar hand vast. Dankbaar kijkt Michelle hem aan, maar dan wordt het even zwart."Houd vol, Michelle! Je red het wel!" hoort ze en ze voelt dat iemand haar optilt. Ze wordt op de bank neergelegt. Even later klinkt er babygehuil door de kamer. Michelle kan haar ogen weer open doen. Ze kijkt in de ogen van een baby."Het is een meisje." hoort ze Arie zeggen."Ons meisje. Hoe zullen we har noemen?" Voorzichtig gaat Michelle overeind zitten."Ik had gedacht aan Mary? Of misschien de nederlandse versie? Marie." zegt ze terwijl ze probeert op te staan."Goed, dat lijkt me een mooie naam. Hij rijmt zelfs op mijn naam." zegt Arie en hij begint te lachen. Michelle kan eindelijk staan en kijkt naar de baby in Arie's armen.
Posted Image
"Hallo kleintje, hoe gaat het met jou? Je bent vast heel moe, he? Zullen we jou naar bed brengen? Mama gaat ook naar bed." zegt ze lachend. Dan neemt ze Marie van Arie over en legt haar in het wiegje naast dat van Misty. Daarna gaat ze zelf ook naar bed.

"Michelle? Michelle?" Michelle doet haar ogen open en kijkt recht in het gezicht van Arie. Geschrokken vliegt ze overeind en knalt met haar hoofd tegen dat van Arie."AU!" klinkt er door de kamer."Arie, wil je niet 's ochtends opeens boven mijn bed opduiken en me zo laten schrikken?" vraagt Michelle terwijl ze over haar voorhoofd wrijft."Sorry, dat was niet mijn bedoeling, maar Renee is hier en ik heb alles al geregeld voor de bruiloft. Tjerk is hier ook om mij te helpen met de versieringen en Misty is dolblij aan het rond paraderen met haar nieuwe jurkje dat jij voor haar hebt uitgezocht. Ik ga nu de gasten bellen."zegt hij. Daarna verdwijnt hij door de deur. Michelle staat op. Ze ziet Renee bij de spiegel staan.
Posted Image
"Misschien moet ik mijn pet toch afdoen, mijn bril in ieder geval." hoort ze Renee mompelen. Michelle staat op."Dat zal ik ook maar doen. Help je mij met mijn make-up?" vraagt ze. Renee kijkt om. Dan verschijnt er een lach om haar mond."Maar natuurlijk! Kom hier, dan geef ik je ook een bruidskapsel en help ik je met je jurk!"

Even later komen de gasten binnen. De bruiloft wordt buiten gevierd. Michelle staat in haar kamer klaar om naar de bruiloftsboog te lopen. Renee pakt Misty op, wenst Michelle succes en loopt naar buiten waar ze Misty op een stoel neerzet. Zodra Michelle ziet dat Arie klaarstaat en de gasten gaan zitten, trekt ze haar jurk recht en loopt naar buiten. Ze ziet dat Arie haar bewonderend aankijkt en daarom knipoogt ze even naar hem. Als ze in de boog staat, moeten ze een eed afleggen: Dat ze niet vreemd zullen gaan, bij elkaar blijven, van elkaar houden en met elkaar verbonden zullen zijn tot de dood.
Posted Image
Posted Image
Daarna doet Arie een ring over Michelle's vinger en Michelle een ring over Arie's vinger.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Daarna beginnen de gasten te klappen en ergens roept iemand:"Zoenen! Zoenen!" Lachend kijkt Michelle op. Daarna kijkt ze Arie diep in de ogen, waarna hij haar kust.
Posted Image
Posted Image
Opeens horen ze een luid gekir. Misty staat in haar nieuwe jurkje aan het voeteneind van Michelle's jurk."Ze is blij dat ze nu een papa heeft." zegt ze. Arie lacht en pakt Misty op en zwaait haar door de lucht."Kom, we moeten de taart nog aansnijden!" zegt Michelle lachend. Misty loopt achter hen aan.
Posted Image
Ze neemt alleen een omweggetje. Ondertussen staan Arie en Michelle bij de taart en snijden hem aan.
http://www.plaatjesu...5153884-280.jpg
Terwijl Arie de taart aansnijd, gaat de zon onder."Een prahtig moment om de taart aan te snijden..." zucht Michelle terwijl ze naar de ondergaande zon staart. Arie pakt een bord en een stuk taart. Daarna prikt hij in de taart met een vork en voert lachend een stukje aan Michelle.
http://www.plaatjesu...5154027-430.jpg
Terwijl Michelle haar stuk taart pakt en gaat zitten, wordt Misty achter haar gekieteld door Arthur, een jonge die Arie heeft uitgenodigd.
http://www.plaatjesu...5154558-840.jpg
Na een tijdje haalt Arie Marie ook nog op en laat haar aan een aantal geïntreseerde gasten zien. Daarna komt Michelle nog even met haar praten."Het is toch zo'n lieverd!" zegt ze.
http://www.plaatjesu...5154953-380.jpg
Voor Michelle kan de dag niet mooier worden. Zal dit het einde zijn van alle problemen?

Is Michelle's voorgevoel juist of komen er toch nog problemen waar je alienproof voor moet zijn of gewoon goed in oplossen? Je leest het de volgende keer![/size]
Like normal sims, like aliensims, like werewolvessims, like plantsims, like vampiresims, I just like al! XD
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users