Jump to content


Photo

Simpie (familie Rijkman)


 • Please log in to reply
123 replies to this topic

#21 o0simmies0o

o0simmies0o

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 311 posts

Posted 08 July 2009 - 08:25 AM

LEUK!!!
Posted Image
zeg nooit nooit,
want nooit is gewoon een ooit met een n ervoor

kijk ook effe bij mijn lagacy Van vagebond tot miljonair
http://forums.simpar...?showtopic=8931

#22 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 09 July 2009 - 04:43 PM

Na een half jaartje samenwonen, deed Ben opnieuw een poging om Lineke over te halen. Ze was nog steeds niet van gedachten veranderd en het bleef een NEE. Arme Ben…
Posted Image
De reden deze keer was dat ze zich eerste wilde ontplooien als kunstenares. Ze kon al aardig met de kwast overweg en wilde eerst naam maken.
Posted Image
Ben baalde hier flink van, steeds heeft ze weer een andere smoes.
Enkele weken later verkocht ze een van haar schilderijen voor het bedrag van 250 dollar, terwijl hij het nog geen 2,50 waard vond. Dit betekent dus dat ze erkend kunstenares was…ha! Mooi, dus die smoes kon ook niet meer gebruikt worden. Opnieuw liet hij zich op zijn knieën vallen en nu kon ze niks anders meer zeggen dan ja…….vooruit dan maar.
Posted Image
Lineke moest behoorlijk aan dat idee wennen en was er niet met haar hoofd bij. Alles ging stuk wat ze aanraakte, de tv begon te roken, de douche lekte, de wc raakte spontaan verstopt. Dit kon niet anders zijn dan een slecht voorteken.
Ben was gelukkig handig en repareerde alles wat zij stuk maakte. Hij vond juist dat dit een teken was dat ze elkaar prima aanvulden en het dus een goed voorteken was.
Posted Image
Chris was de enige die tegen een huwelijk was. Hij vond Lineke een prima meid, maar het was stom van Ben om zich meteen te binden. Hij moest genieten van zijn leven en van de vrouwen.
Ook was hij bang dat er binnenkort weer een krijsend monster in zijn buurt zou zijn, want de muren waren erg dun en hij hoorde alles wat er in de slaapkamer naast hem gebeurde.
Ben en Lineke trouwden daarom in het geniep en vierden hun huwelijksnacht in een hotelletje in de buurt.

#23 Babske

Babske

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,543 posts

Posted 09 July 2009 - 06:02 PM

Leuk!!!!!

#24 o0simmies0o

o0simmies0o

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 311 posts

Posted 09 July 2009 - 07:18 PM

leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoor kan nie wachten op de volgende update
Posted Image
zeg nooit nooit,
want nooit is gewoon een ooit met een n ervoor

kijk ook effe bij mijn lagacy Van vagebond tot miljonair
http://forums.simpar...?showtopic=8931

#25 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 09 July 2009 - 07:59 PM

bedankt!!! :blush:

Helaas kan ik nu een poosje niet spelen......vakantie!!! ;-)

#26 Colin

Colin

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,026 posts

Posted 12 July 2009 - 10:08 AM

Leuk hoor!
Laaadidadidaaaa..

#27 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 30 July 2009 - 05:19 PM

Een paar maand later voelde Lineke zich ’s morgens steeds beroerd en ze werd steeds dikker. ’s Avonds vertelde ze Ben het grote nieuws en hij was hier erg blij mee.
Posted Image
Overdag was Lineke vaak in het park te vinden. Haar zusje Jolanda was ook zwanger en samen verslonden ze alle boeken die met zwangerschap te maken hadden.
Posted Image
Chris werd met de dag chagrijniger. Potverdorie, was Ben eindelijk volwassen en kon hij ook weer zijn gang gaan….was er weer zo’n brulaap op komst. Hij wilde graag vertrekken, maar al zijn geld zat in het huis. Hij zag het niet meer zitten om weer naar het parkje te gaan, want dan was hij weer bij af.
Hij bleef maar piekeren hoe hij dit aan moest pakken. Toen kreeg hij een goed idee, hij was toen uit het leger ontslagen, omdat ze vonden dat hij voor Ben moest zorgen. Ben was nu geen verzorging meer nodig, dus konden ze hem ook wel weer aannemen! Dan kon hij weer uitgezonden worden en met dat geld wat hij hiermee verdiende, had hij zo weer een eigen huisje en was iedereen blij.
Chris belde een taxi en liet zich afzetten bij de legerbasis. Zelfverzekerd stapte hij hier naar binnen. Er was nog helemaal niets veranderd bij 20 jaar geleden, hij voelde zich meteen weer thuis hier.
Pech voor hem, want ook de officier was nog steeds dezelfde persoon en die herinnerde zich de heftige woordenwisseling en de ruzie van 20 jaar geleden ook nog als de dag van gisteren. Een carrière bij het leger kon hij echt vergeten, zelfs als kogelraper wilden ze hem niet hebben!
Posted Image
Hevig teleurgesteld ging hij weer naar huis. Zijn ongeluksdag was nog niet voorbij, want in huis gilde Lineke alles bij elkaar. O nee, het was niet Lineke, het was haar beste vriendin Narcissa. Die was zo in paniek, omdat Lineke op punt stond te bevallen.
Lineke zelf bleef rustig en wilde ook niet naar het ziekenhuis, ze kon het thuis wel af.
Even later hield ze de kleine Richard in haar armen.
Posted Image
Een kind en carrière was goed te combineren, want terwijl Richard sliep, werkte zij aan haar meesterwerken. Dit ging perfect!
Posted Image
Chris was het hier dus niet mee eens. Het kind was bij hem op de kamer gedumpt en hield hem ’s nachts flink uit de slaap. Soms verlangde hij terug naar het rustige park.
Posted Image
Ben had ook wel in de gaten dat zijn vader hier niet blij mee was en hij vond zelf ook dat het huisje te klein was voor hun viertjes.
Hij kreeg een parttime baan bij het kuuroord en overdag zocht hij naar ruimte- en edelstenen, welke hij weer duur verkocht.
Posted Image

#28 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 02 August 2009 - 08:32 AM

Lineke bleef thuis om voor Richard te zorgen en natuurlijk om schilderijen te produceren. Haar schilderijen brachten steeds meer op en ze wilden zo snel mogelijk op eigen benen staan.

Richards eerste verjaardag zal niet snel worden vergeten. Lineke bracht hem naar de taart, maar blies zo hard dat de tafel vlam vatte en de boel in de hens vloog. Zelf bleef ze koelbloedig en bracht eerst de kleine naar buiten voordat ze een poging deed om het vuur te doven. Gelukkig had een alerte buurvrouw de brandweer gebeld, die al snel kwam helpen. Na dit spektakel kocht ze een nieuwe taart en deed een nieuwe poging.
Posted Image

De dagen kropen voorbij en iedere dag leek op de vorige; Ben werkte hard aan zijn vaardigheden in de hoop dat hij nog eens een betere baan zou vinden en Lineke deed haar best om kleine Richard de basisdingetjes bij te brengen.
Posted Image

Toen brak de verjaardag van Chris aan, hij had gedacht dat hij eeuwig jong zou blijven, maar ook hij kon de grijze haren en stijve ledematen niet ontlopen.
Posted Image
Hij was chagrijnig dat de mooiste jaren van zijn leven nu definitief achter hem lagen en dat deze waren verknoeid vanwege het moeten opvoeden van Ben. Op dit moment had hij thuis weer geen rust, Richard maakte lawaai voor 10. Hij was blij dat ze op zoek waren naar een andere woonruimte en tot die tijd zocht hij zijn rust in de bergen.
Posted Image
In de avonduren trad hij op voor een vast publiek in het park, hiermee verdiende hij bakken vol met kleingeld.
Posted Image

FEEST!!!!! Eindelijk is het dan zover………de grootste wens van Chris is in vervulling gegaan…dit was het hebben van 50.000 simdollar. Hij wist ook al wat hij ermee ging doen, hij zou het aan zijn zoon geven met het verzoek per direct het huis te verlaten. Rust in de tent…..eindelijk!!
Posted Image

Chris en Lineke waren dolgelukkig met het geld en belden meteen een taxi om hun naar het eerste de beste leegstaande huis te brengen. Vanwege de economische crisis was er veel leegstand, dit was weer een geluk voor hun.
Ben stond achter het raam en ging compleet uit zijn dak.
Posted Image

#29 Marlene

Marlene

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 301 posts

Posted 02 August 2009 - 10:15 AM

leuke update en gefeliciteerd dat je de 50.000 heb gehaald

#30 ezzie

ezzie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,285 posts

Posted 03 August 2009 - 09:39 AM

lol, weer een leuke update :P
Posted Image

#31 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 05 August 2009 - 12:20 PM

Het jonge gezin vond een huisje vlakbij de bergen. In de wijde omtrek was er geen huis te bekennen en er was veel natuur. Het huis was ook groter dan het vorige, ze waren hartstikke blij dat ze zich dit konden veroorloven. In normale tijden was een huis als dit onbetaalbaar geweest.
Posted Image

Vanwege de crisis konden de winkels geen dure voorraden houden en kregen ze bij hun leveranciers ook weinig krediet. Het huis kon daarom niet naar wens worden ingericht, ze moesten het doen met goedkope meubels.
Posted Image
Dit vonden ze natuurlijk geen probleem, vrijheid was al een grote luxe en dat is belangrijker dan een bankstel van 1000 simdollar.
Chris had een baantje gevonden in het lab en leerde veel van zijn collega’s over het verbeteren van het sanitair. Hij was erg handig en probeerde dit thuis meteen uit, zo hadden ze voor een prikkie toch een luxe badkamer.
Lineke wandelde ’s middags vaak om inspiratie op te doen voor haar schilderijen. Tijdens haar wandelingen vond ze prachtige stenen.
Posted Image

Richard was een vrolijk kind en nam veel vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis. Hij maakte uit zichzelf het huiswerk en stond op de erelijst, een perfect kind dus!
Posted Image

Hij groeide op tot tiener en wist zich geen raad met zichzelf. Omdat hij een geboren neuroot is, schoot hij regelmatig in de stress en trok zich de haren uit zijn hoofd.
Posted Image
Ouder worden leek hem een verschrikking toe, dus hij stelde een trainingsschema op om zichzelf in een topconditie te brengen. Na schooltijd was hij in de sportschool te vinden en zodra die dicht was, rende hij de straat op en neer.
Posted Image
Ben en Lineke hadden geen oog voor de puberprobleempjes van hun zoon, ze hadden het druk genoeg met het repareren en onderhouden van hun huis. Door de aanhoudende crisis waren de loodgieters en klussenbedrijven op de fles gegaan en moesten ze zelf deze klussen uitvoeren.
Posted Image

#32 ezzie

ezzie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,285 posts

Posted 06 August 2009 - 01:37 PM

:-P lol
die foto ook van die jongen xD
Posted Image

#33 Conny

Conny

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 36 posts

Posted 06 August 2009 - 08:47 PM

Heel mooi huis. 8)

#34 Marlene

Marlene

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 301 posts

Posted 06 August 2009 - 08:52 PM

leuk echt heel leuk en ook leuk dat je al zover ben

#35 Loeneke

Loeneke

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,072 posts

Posted 06 August 2009 - 09:56 PM

Leuk, leuk, leuk, leuk!!!!

Krijg al de kriebels om wederom opnieuw te beginnen :-|


Just to make sure my eyes aren't lying to me: A huge suit of armor did smash through here,
attack the githyanki - and us - then we drove it back through that portal?
No... no, that's about right.
Good. Because if my drinking is catching up with me, I'm stopping right now.


#36 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 07 August 2009 - 05:42 AM

Tijdens het hardlopen was Richard al heel vaak langs het huisje van zijn opa gekomen, maar had nog nooit aangebeld. Volgens de verhalen van zijn ouders was het een vervelend chagrijnig mannetje, maar hij kon zich weinig van hem herinneren.
Op een avond trok hij zijn stoute gympies aan en belde aan. Hij had verwacht dat opa de deur voor zijn neus dicht zou smijten, maar dit viel mee. De eerste vraag van Chris was of Richard van plan was bij hem in te trekken….toen het antwoord ‘nee’ was, was Richard van harte welkom.
Posted Image
Hij kon goed met zijn opa overweg, dit kwam omdat ze een aantal gelijke karaktertrekjes hadden. Richard kreeg hierdoor ook meer zelfvertrouwen. Zoveel zelfs, dat hij de versiertrucjes van zijn opa uitprobeerde op de vrouwtjes.
Posted Image

Terwijl Richard zich door de pubertijd heen worstelde, verbouwden Lineke en Ben ook hun eigen groentes en fruit, want dit was ook niet altijd voorradig in de winkels.
Posted Image
Tot overmaat van ramp kreeg Ben ontslag, want ook bij het lab moesten ze reorganiseren.
Helaas kon er door bovenstaande reden ook geen feestje gegeven worden voor Richards verjaardag, maar dit maakte hem niet zo heel veel uit. Een verjaardag in de badkamer had ook zijn charmes ;-)
Posted Image

Richard was nu volwassen en was druk met solliciteren. Jammer genoeg kreeg hij iedere keer dezelfde reactie; geen enkel bedrijf had belang bij nieuwe medewerkers, ze zaten al met hun vaste personeel in de maag, want die konden ze amper bezighouden. Hij was het helemaal zat en wilde op een snelle manier veel geld binnenhalen. Als het dan niet op de normale manier kan, dan moet er maar een andere oplossing gevonden worden; dus meldde hij zich aan bij de Sim’s Angels.
Posted Image

#37 Loeneke

Loeneke

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,072 posts

Posted 07 August 2009 - 07:35 AM

Sims Angels :lol:


Just to make sure my eyes aren't lying to me: A huge suit of armor did smash through here,
attack the githyanki - and us - then we drove it back through that portal?
No... no, that's about right.
Good. Because if my drinking is catching up with me, I'm stopping right now.


#38 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 08 August 2009 - 03:23 PM

Hij genoot met volle teugen van zijn nieuwe ‘baan’. Dit had erg veel voordelen, zo had hij iedere avond een ander vriendinnetje, want de dames stonden in de rij voor foute kerels.
Posted Image
Het enige minpuntje was, dat ze hem ieder moment konden oproepen voor een klusje. Zijn ouders wisten niet beter dan dat hij ergens de administratie deed, dus moest hij snel naar buiten rennen als zijn mobieltje afging.
Posted Image
Toch had hij het wel goed voor met zijn ouders, want zonder dat pa het had gezien, had hij een paar speciale zaadjes in zijn moestuin geplant. Deze zaadjes had hij van zo’n rijke botanicus gestolen. Die vent had geld zat en zijn pa kon nog wel wat extra gebruiken.
Ben keek wel vreemd op toen de bomen volgroeid waren.
Posted Image

Op een avond kreeg Richard de opdracht om als bezoeker naar het Sim Nationaal Museum te gaan, want er was een expositie van Simcent van Gogh. De beveiliging was flink aangescherpt en Richard moest uitzoeken hoe zijn vriendjes de schilderijen in hun bezit konden krijgen.
Terwijl hij druk aan het denken was hoe hij de bewegingscensor uit kon schakelen, dwaalden zijn ogen af naar een prachtige blonde dame. Wow, dit was er eentje met stijl….daar konden de dames die hij tot nu toe had versierd echt niet tegenop.
Posted Image
Hij knoopte een praatje aan en ze bleek nog aardig te zijn ook. Die combinatie tref je niet vaak!
Haar naam was Shauni en ze was net zo onder de indruk van Richard als hij van haar.
Hij nam haar mee naar huis en stelde haar voor aan zijn ouders. Die vonden het ook een prachtwijffie en wilden haar graag als schoondochter.
Richard overviel de juwelier en nam de duurste ring mee om haar hand te vragen.
Posted Image
Uiteraard zei ze meteen ja en een paar dagen na de verloving trouwden ze in het geheim. Ze waren dolgelukkig en leefden op een roze wolk.
Lineke hoopte maar dat de snelle actie van de 2 lovers een blijvende was, want het ging allemaal zo snel. Ze hadden niet eens tijd gehad om elkaar te leren kennen. Ze herinnerde zich nog dat Ben ook al zo snel op de knieën ging, het zal wel een raar familietrekje zijn. Zij had de boot eerst een poosje afgehouden en pas later toegehapt toen ze echt zeker wist dat dit de ware voor haar was.
Ze begon hierover tegen Richard en die wimpelde haar zorgen weg. Hij wist zeker dat Shauni de vrouw voor hem was, want hij had zoveel mensenkennis en vergiste zich niet snel. Shauni was in 1 woord geweldig, hij had nog maar een klein minpuntje kunnen ontdekken en dat was dat ze hele dagen op de bank kon hangen en naar de tv kon turen, maar dit zou hij nog wel laten veranderen.

#39 Marlene

Marlene

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 301 posts

Posted 08 August 2009 - 03:30 PM

geweldig die Simcent van Gogh en dat hij de juwelier overviel voor de duurste ring
in 1 woord GE-WEL-DIG
geweldige update :razz: :lol: :-)

#40 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 10 August 2009 - 07:31 PM

thx voor de reacties :-)

...................................................................

Shauni raakte al snel zwanger en was toen snel oververmoeid. Volgens haar adviseerde de vroedvrouw haar om veel rust te nemen. Dit volgde ze graag op en ze keek naar iedere soap die werd uitgezonden.
Posted Image

Omdat de zwangerschap goed verliep, mocht ze thuis bevallen. Het ging allemaal lekker vlot en na een paar uurtjes puffen en kreunen hield ze de kleine Linda in haar armen.
Posted Image

Richard was een trotse papa en hij kon zijn geluk niet op. Hij hoopte dat Linda net zo mooi zou worden als haar moeder. Hij werd nog verliefder op Shauni en wilde nog wel 10 baby’s met haar maken. Iedere keer dat hij haar zag, greep hij haar vast en begon hij haar wild te zoenen.
Posted Image
Meer dan wild zoenen kwam hij niet, want Shauni had altijd een ander smoesje. Dan was ze moe, omdat ze ’s nachts geen slaap kreeg vanwege Linda. Dan had ze weer hoofdpijn, omdat ze te weinig slaap had gehad. De volgende keer had ze weer geen tijd. Richard werd er helemaal simpel van, zo had hij zich het huwelijk niet voorgesteld.

Na de 953e afwijzing werd hij ontzettend kwaad en gooide hij zijn frustratie er uit. Hij vond haar maar een lui varken dat de hele dag op de bank hing en het presteerde om daar nog moe van te worden.
Posted Image
Shauni noemde hem een waardeloze kruimeldief, want hij kon nog niet een simpele kiezelsteen jatten, laat staan een dure diamand.
Richard was pislink en wilde haar even niet meer zien, hij had er helemaal genoeg van.
Posted Image
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users