Jump to content


Photo

Simpie (familie Rijkman)


 • Please log in to reply
123 replies to this topic

#41 Marlene

Marlene

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 301 posts

Posted 10 August 2009 - 07:35 PM

awh wat zielig ze gaan toch niet scheiden :sad:
leuk dat linda is geboren

#42 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 11 August 2009 - 07:31 PM

Naar de rest van de familie deden ze net of alles nog koek en ei was, want Richard wilde niet dat zijn moeder haar gelijk zou gaan halen. Ook wilde hij dat Linda met beide ouders op zou groeien (want dan had hij tenminste tijd om ’s nachts banken te beroven).
Na 2 jaar mooi weer spelen groeide Linda op, wat gaat de tijd toch snel.
Posted Image

Lineke was nog steeds druk met haar schilderkunsten en haar naam was in heel het land bekend. Ze verdiende dik met haar werk en ze had er nog net zo veel lol in als toen ze begon.
Posted Image

Het werd voor Shauni en Richard steeds moeilijker om normaal tegen elkaar te blijven doen en Shauni werd steeds depressiever. Richard kon heel bot zijn of negeerde haar compleet.
Ze durfde niet te gaan scheiden, want Richard en zijn bende waren tot gekke dingen in staat. Ook zou ze Linda nooit weer zien als ze weg zou gaan, want Richard zou zijn oogappeltje nooit afstaan.
Op een gegeven moment hield ze het niet meer klaar en stortte in terwijl Lineke ook in de kamer was. Ze greep Richard vast en smeekte hem om weer normaal tegen elkaar te doen.
Posted Image
Richard duwde haar aan de kant en snauwde haar toe dat het allemaal haar eigen schuld was. Als het haar niet beviel moest ze maar oprotten.

#43 ezzie

ezzie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,285 posts

Posted 12 August 2009 - 05:27 PM

wajoo xD
Posted Image

#44 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 13 August 2009 - 04:52 AM

Het arme kind ging huilend naar bed en kwam uren later met roodbetraande ogen naar beneden om haar favoriete soap niet te missen.
Ze had niet bepaald haar geluksdag, want de televisie begon te sneeuwen op het moment dat het programma zou beginnen. Uit pure frustratie begon ze aan de tv te sleutelen. Ze had zoveel klusprogramma’s gezien, dat dit een makkie zou zijn. Helaas ging het niet zoals op tv en veroorzaakte ze een kortsluiting waardoor haar haren rechtop gingen staan. De hele familie kwam snel op de brandlucht af en zagen haar lichaam verkoold voor de tv liggen.
Posted Image
Magere Hein kwam langs voor de laatste administratieve afwikkelingen en dat was het dan.
Richard was erg over zijn toeren, maar was voor zijn doen iets te emotioneel. Zou het een ongeluk zijn geweest of had hij het lot een beetje geholpen?? We zullen het nooit weten...............................
Posted Image

Het normale leventje werd al snel weer opgepakt. Lineke zorgde als een moeder voor Linda en leerde haar praten. Ben repareerde de televisie en vond hierin wel een paar vreemde draadjes, hij snapte er niks van. Arme Shauni, hij miste haar wel.
Posted Image

#45 Loeneke

Loeneke

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,072 posts

Posted 13 August 2009 - 07:09 AM

:-o

Ze moesten die Richard links en rechts en ondersteboven en en.. wat een naar mannetje :|


Just to make sure my eyes aren't lying to me: A huge suit of armor did smash through here,
attack the githyanki - and us - then we drove it back through that portal?
No... no, that's about right.
Good. Because if my drinking is catching up with me, I'm stopping right now.


#46 Marlene

Marlene

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 301 posts

Posted 13 August 2009 - 03:05 PM

wat zielig dat ze zo van het leven werd beroofd :o

#47 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 14 August 2009 - 06:59 PM

Na regen komt zonneschijn en zo ook bij de familie Rijkman. Dankzij de geheimzinnige geldboompjes was het gelukt om de bankrekening flink te spekken en de eerste ton was een feit.
Posted Image

Als Richard ’s nachts terug kwam van zijn ‘werk’ verbeelde hij zich vaak Shauni te zien. Hij verklaarde zichzelf voor gek en hield zich voor dat het zijn geweten was die hem zat te stangen.
De verschijning kwam steeds vaker en zocht zelfs contact met hem. Even zag hij weer een beetje van de Shauni waar hij zo verliefd op was geworden en dit vertelde hij aan de geest. Ze pakte zijn gezicht in haar handen en kuste hem. Twee tellen later deed Richard zijn ogen open en was er niets meer te zien. Werd hij nou gek???
Posted Image
Ook in huis gebeurden er vreemde dingen sinds Shauni’s dood. De tv ging soms vanzelf aan of het meubilair begon te dansen. Hij durfde dit niet tegen zijn ouders te zeggen, die zouden hem voor idioot uitmaken.
Posted Image

Dan is Ben’s zandlopertje leeg, Magere Hein kwam langs terwijl hij in zijn tuintje aan het werk was. Linda zag het allemaal gebeuren en kreeg een flinke huilbui.
Posted Image
Lineke’s hart brak ook, ze wist dat ze niet het eeuwige leven samen zouden hebben, maar ze wilde hem nog lang niet missen. Samen met Linda huilde ze tot er geen tranen meer over waren.
Ze plaatsten zijn steen naast die van Shauni en fleurden alles op met bloemen.
Posted Image

#48 Conny

Conny

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 36 posts

Posted 16 August 2009 - 11:20 AM

Mooi verhaal

#49 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 16 August 2009 - 12:16 PM

Shauni’s geest liet Richard nog steeds niet met rust. Iedere nacht kwam ze langs en maakte hem gek. Hij liet zich steeds weer verleiden en als het er op aan kwam, duwde ze hem weg. Hij kreeg weer flashbacks van toen ze nog leefde en maakte haar duidelijk dat het nu echt moest stoppen!
Posted Image

De geest liet hem toen eindelijk met rust en hij kon zich weer vol op zijn criminele carrière storten. Hij wilde meesterdief worden en had zich al een mooie outfit aangemeten, met deze look ging het vast en zeker lukken.
Posted Image

Arme Linda, kort na haar opa zag ze ook haar oma in het niets oplossen.
Posted Image
Ze voelde zich nu helemaal op zichzelf aangewezen, want Richard had het veel te druk met het beroven van musea en juweliers. Op momenten als deze baalde ze dat ze geen broers of zussen had. Ze nam zich voor om zelf een groot gezin te stichten en ze zou alle tijd voor haar kinderen nemen.

Richard kreeg een paniekaanval toen hij over de dood van zijn moeder hoorde. Dit was niet echt vanwege het overlijden van haar, maar meer dat die generatie nu weg was en hij de oudste was. Dit greep hem naar de strot, want de tijd ging zo snel en straks konden ze een steen voor hem uitzoeken… Hij moest er niet aan denken.
Posted Image

Linda vond haar rust in het verzorgen van opa’s moestuin en ze deed haar best om de plantjes net zo groen te houden als dat hij deed. Ze vond ook nog rare zaadjes naast de geldbomen. Deze bewaarde ze, want als ze straks op zichzelf ging wonen, kwam het misschien nog wel van pas. Natuurlijk vertelde ze hierover niets tegen haar vader.
Posted Image

#50 Marlene

Marlene

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 301 posts

Posted 16 August 2009 - 12:28 PM

jammer dat ze dood ging
leuke update verder :)

#51 ezzie

ezzie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,285 posts

Posted 16 August 2009 - 01:42 PM

leuke update.. :P
Posted Image

#52 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 17 August 2009 - 04:50 AM

Richard vond die geldbomen niet zo interessant, hij ging liever voor het grote geld. Vroeger had hij verhalen gehoord van zijn opa Chris over een verstopte schat en hij zette al zijn onderdanen in om die te vinden en te veroveren.
Zelf was hij weer naar het kerkhof geweest om te zoeken en al snel zag hij wat glinsteren. Zijn knechtje heeft toen met de schop een hele kelder uitgespit en hier lagen alle stenen verstopt, hij was helemaal door het dolle heen. Kon opa dit nog maar zien!!
Als eerbetoon aan opa richtte hij een lege kamer in als schatkamer waar hij alle stenen uitstalde.
Posted Image

Die stenen konden Linda niet boeien, het enige wat ze wilde was een beetje aandacht. Aangezien ze dit niet van Richard kreeg, zocht ze het bij de jongens uit haar klas. Pablo, een stevige roodharige jongen, kwam heel vaak mee naar huis. Hij was stapel op Linda.
Posted Image
Toen hij Linda om verkering vroeg, wilde ze wel. Ze vond hem lief en hij was een prettig gezelschap, maar echt verliefd was ze niet.
Ze wist ook niet echt wat verliefd zijn was, totdat ze in de ogen van Conan keek…ze smolt helemaal……….
Posted Image

Richard had totaal geen idee wat zijn dochter bezig hield, hij was druk met het behalen van zijn grootste wens. Dit was om uitgeroepen te worden tot Meesterdief. Sinds die neerbuigende opmerkingen van Shauni had hij zich dit voorgenomen, hij zou wel even laten zien wat hij waard was.
Na de vondst van de grote schat waren alle Angels het er over eens dat Richard hun leider moest worden en als eerbetoon kreeg hij de Gouden Vos.
Wat jammer dat Shauni dit niet mee kon maken, dan kon dat kreng haar woorden terug nemen!
Posted Image

Linda was niet zo blij met haar vaders nieuwe titel, want veel kinderen uit haar klas mochten niet meer met haar omgaan. Ze vond het verschrikkelijk, want zij was toch een eerlijk persoon en ze zou nooit iemand kwaad doen!
Conan kwam niet uit de stad en tot nu toe had ze nog stil kunnen houden wat haar vader allemaal uitspookte. Dit zou ze niet langer meer kunnen verbergen, want op straat spraken steeds meer mensen haar er ook op aan. De dag voordat ze het hem wilde vertellen, had ze een flinke knoop in haar maag. Ze moest er niet aan denken dat hij haar niet meer zou willen.

Conan merkte ’s avonds meteen dat Linda wat op haar lever had en al huilend vertelde ze het verhaal over haar vader. Conan haalde heel laconiek zijn schouders op, meisje ik wil jou toch…niet jouw vader! Ik weet toch dat jij niet zo bent??
Opgelucht vloog ze hem om zijn nek, wat een schat is het toch!!!! Ze wist nu zeker dat ze nooit een ander meer zou willen.
Posted Image
De volgende dag stond Pablo op haar stoep. Oja, hij was er ook nog…..
Ze vond het wel sneu voor hem, maar besloot hem toch maar gewoon te zeggen dat ze niet met hem verder wilde.
De arme jongen jankte alles bij elkaar, Linda kreeg bijna medelijden met hem.
Posted Image

#53 Loeneke

Loeneke

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,072 posts

Posted 17 August 2009 - 07:09 AM

Leuk!!! Heb wel te doen met Pablo.. Conan ziet er een beetje gladjes uit :D


Just to make sure my eyes aren't lying to me: A huge suit of armor did smash through here,
attack the githyanki - and us - then we drove it back through that portal?
No... no, that's about right.
Good. Because if my drinking is catching up with me, I'm stopping right now.


#54 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 17 August 2009 - 04:58 PM

Ja, zielig kijkt ie he? Ik kreeg ook al medelijden haha.

#55 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 18 August 2009 - 04:44 AM

Linda was stapelverliefd en kocht meteen een grote verlovingsring. Stel je voor dat Conan van gedachten verandert, het zal je maar gebeuren!
Ze vroeg hem ten huwelijk, maar helaas was zijn antwoord………………NEE
Posted Image
De arme schat…de tranen bleven maar komen.
Conan probeerde haar duidelijk te maken dat ze nog alle tijd van de wereld hadden en dat ze niet hals over kop dingen moesten gaan doen.

Een half jaar later deed ze een nieuwe poging, maar weer was zijn antwoord nee. Linda werd erg onzeker en bleef doordrammen wat er dan toch niet goed aan haar was.
Uiteindelijk kwam het hoge woord eruit, Conan bleek bindingsangst te hebben.
Linda snapte er niks van, want ze waren nu ook iedere dag bij elkaar. Ze wilde zo graag het huis uit, dat ze uit pure wanhoop een relatietherapeut belde.
Hier was Conan het ook niet mee eens, maar om Linda ging hij toch maar mee.

Na een zestal zware sessies gaf Conan aan dat hij klaar was voor het huwelijk, pffffff een zevende sessie zag hij echt niet zitten, voor de rest van zijn leven vastzitten in een huwelijk leek opeens veel minder erg.
Linda maakte meteen van dit moment gebruik en pakte de ringen uit haar broekzak.
Posted Image

Eindelijk verhuizen!!!!! Richard lag nog op één oor vanwege zijn drukke nachtelijke activiteiten en had niet door dat dochterlief haar spullen pakte en er tussenuit kneep.
Posted Image

De economische crisis was eindelijk voorbij en de bank deed gelukkig niet moeilijk over een hypotheek voor een prachtig strandhuis.
Posted Image
Uiteraard moest dit alles gevierd worden en wat is er nu leuker dan samen in bed te kruipen met op de achtergrond de prachtige zee?
Posted Image

#56 ezzie

ezzie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,285 posts

Posted 18 August 2009 - 01:34 PM

waauw mooi huisje :P
Posted Image

#57 Simpie

Simpie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 370 posts

Posted 19 August 2009 - 11:35 AM

Conan vond een baantje in het gemeentehuis, ze zaten hier te springen om extra handjes. Linda had het schilderstalent van haar oma geërfd en wilde het gaan maken als kunstenares.
Op een gegeven moment lag ze meer voor de toiletpot dan dat ze aan het schilderen was. Na een bezoekje aan de huisarts had ze ’s avonds een geweldig nieuwtje voor Conan….. hij werd papa!
Posted Image

De zwangerschap verliep goed en na de gebruikelijke 9 maanden schonk ze het leven aan 2 meisjes; Anita en Birgit.
Posted Image
Ze had haar handen vol aan die 2 dames, maar toch hadden Conan en Linda nog een paar minuutjes voor zichzelf gehad. Het gevolg hiervan was al snel merkbaar.
Posted Image
Toen de dames Cindy en Denise werden geboren, was de oudste lichting net opgegroeid tot peuter. Conan en Linda kregen het nu pas echt druk!
Posted Image
Het echtpaar was samen een geweldig team. Conan was blij met zijn dochters en wilde ook zoveel mogelijk doen in de opvoeding. Samen brachten ze veel tijd door met de meiden en gaven ze de loop, praat en poeplessen.
Posted Image
Zo’n groot gezin was erg leuk, maar soms werd Linda er helemaal gestoord van en vluchtte ze het huis uit voor een frisse duik in zee.
Posted Image
Na zo’n duik kon ze er meestal weer even tegen. Inmiddels waren de 2 kleinsten ook al getransformeerd in gillende peuters en hadden ze het razend druk met potjes leegkieperen en flesjes halen.
Posted Image
Het krantenmeisje vroeg zich af waarom de familie Rijkman zich had geabonneerd op het Simsdagblad, want er lag al een beste stapel oud papier voor hun deur. Ach…moeten ze ook zelf weten, ze werd per krant betaald en dit was makkelijk verdienen.
Posted Image

#58 Marlene

Marlene

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 301 posts

Posted 19 August 2009 - 11:44 AM

wat een drukte ineens en geinig dat kind op het laatste plaatje :D

#59 ezzie

ezzie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,285 posts

Posted 19 August 2009 - 12:24 PM

haha dat laatste plaatje :-P
Posted Image

#60 miramar

miramar

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 837 posts

Posted 19 August 2009 - 05:45 PM

wow jij gaat al snel zeg ik moet de 100000 nog steeds halen
Kom en doe mee aan de nieuwe legacy van sims 3 !!
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users