Jump to content


Photo

Legacy Struggle


 • Please log in to reply
147 replies to this topic

#1 Kipputjuh

Kipputjuh

  Advanced Member

 • Teamleden
 • 3,025 posts

Posted 09 July 2009 - 12:05 PM

Legacy Struggle

Ergens in de achterlanden van Sunset Valley woont de familie Rainbow. Het is een grote familie die woont op een groot landgoed. Afgelopen week is er echter iets verschrikkelijks gebeurd. In de westvleugel van het landhuis werd het dode lichaam gevonden van de vader des huizes Frederick Rainbow. De 97 jaar oude man was eigenaar van het luxueuze landgoed en woonde er samen met zijn vrouw, hun kinderen, aangetrouwden en kleinkinderen. Maar nu is hij dood. Hij laat een grote erfenis na. De familie was vastbesloten om samen de erfenis te verdelen, maar... er waren enkele kapers op de kust; zij wilden de erfenis voor hun alleen en dus al het geld, bezittingen en landgoed voor henzelf opeisen. Gruwelijke taferelen waren het gevolg. En de familie had geen idee wie er achter zouden zitten... De Legacy Struggle was een feit.


Opzet
- Dit is een forumspel dat compleet onafhankelijk van de Legacy verloopt.
- Het spel is een variant op de originele versie van Weerwolven van Wakkerdam

Spelregels
- De familie bestaat uit twee gedeeltes: de familiegezinden (de goeden) en de familiehaters (de slechten). De familiegezinden hebben als taak de familiehaters te ontmaskeren en uit het spel te stemmen. De familiehaters hebben als doel niet ontdektte worden en alle familiegezinden uit het huis te stemmen of te vermoorden. De groep die het langst overblijft, wint.
- Gedurende het spel zal er om en om een stemronde en een moordronde plaatsvinden. Tijdens de stemronde mag iedereen op iemand stemmen waarvan hij denkt dat diegene een familiehater is. Degene met de meeste stemmen verlaat het spel. Tijdens de moordronde beslissen de familiehaters wie van de familiegezinden er vermoord gaat worden. Diegene zal het spel moeten verlaten.
- Iedere deelnemer zal een bepaald persoon uit de familie personificeren. Wie je wordt, wordt willekeurig bepaald. Sommige personen zullen een bepaalde rol (zie stukje verderop) hebben wat hen kan helpen om de strijd te winnen.
- Overleg vindt plaats in het speeltopic en mag ook via PM e.d. plaatsvinden.
- Het inzetten van krachten gebeurt altijd via PM aan Sunlight.
- Je mag nooit aan iemand je kracht doorvertellen en ook niet door laten schemeren. Naar beoordeling van de spelleiding kan overtreding van deze regel leiden tot een verwijdering uit het spel.

Overige informatie volgt, indien er genoeg aanmeldingen zijn.

Opgeven
- Wil je meedoen en heb je de tijd ervoor (niet langer dan 3 achtereenvolgende dagen afwezig) geef je dan op!
- Vooralsnog is er plaats voor 16 deelnemers.
- Je hoeft niet per se mee te doen aan de Legacy om aan dit spel mee te kunnen doen.
- Het spel zal starten wanneer er genoeg aanmeldingen zijn en uiterlijk binnen een week.
- Heb je twijfels over je deelname of heb je vragen stel ze gerust.

Kies je kamernummer in het landgoed om zo de plek en je rol te bepalen. Kopieer onderstaande lijst en vul jouw forumnaam achter het kamernummer in.

101:
102:
103:
104:
201:
202:
203:
204:
301:
302:
303:
304:
401:
402:
403:
404:


================================

Rollen

1 Benjamin Rainbow (slecht)
Zoon van Frederick, maar gedurende zijn hele leven bijna altijd grandioos met de grond gelijk gemaakt door zijn vader. Hij is de jongste van het gezin en zijn vader wist als enige dat hij een groot geheim met zich meedroeg, daardoor werd hij vrijwel altijd door zijn vader genegeerd.
Kracht: - Iedere spelavond beslis je met je medefamiliehaters wie er vermoord gaat worden. In eerste instantie geeft Baron S. Rainbow steeds door wie er vermoord gaat worden. Gaat zij dood, dan wordt jij echter deze persoon.

2 Baron S. Rainbow (slecht)
Aangetrouwde nicht bij de familie en heeft het nooit zo leuk gevonden bij de familie. Sterker nog, ze is alleen uit op geld en macht. Dat komt dus even goed uit dat de vader des huizes is overleden. Nu alleen de erfenis nog en haar missie is volbracht. Daar kan haar spionagelessen bij het leger nog wel eens handig bij te pas gaan komen.
Kracht: - Iedere spelavond beslis je met je medefamiliehaters wie er vermoord gaat worden. Jij hebt de leiding over de groep, jij PM't dus ook iedere avond wie er vermoord gaat worden. Mocht jij dood gaan, dan wordt een ander lid van de familiehaters de nieuwe leider.
- Eén keer gedurende het spel mag je één deelnemer bespioneren. Dit doe je door PM aan Kipputjuh. Je krijgt dan zijn rol te weten.

3 Wiralda Lijkenpikker (slecht)
Toevalligerwijs ben je in aanraking gekomen met de familie, omdat je geweldig kon schoonmaken en "zo leuk" met de kinderen kon omgaan. Handig, want dat was juist een perfecte manier om ongezien de familie te begluren en hier en daar wat dingetjes te stelen. Met natuurlijk als doel om die erfenis machtig te worden.
Kracht: - Iedere spelavond beslis je met je medefamiliehaters wie er vermoord gaat worden. In eerste instantie geeft Baron S. Rainbow en later Benjamin Rainbow steeds door wie er vermoord gaat worden. Gaan zij echter dood, dan wordt jij echter deze persoon.
- Alle eenmalige ongebruikte attributen die andere personen achter laten wanneer ze dood gaan, krijg jij. Dat houdt in dat je de bijl van Oom Tsjedde, de drankjes van Profesoor B. Rainbow, de pijlen van Lieve of de appels van Tuinman Theo in je bezit kunt krijgen, mochten zij vroegtijdig het spel moeten verlaten.
Wanneer je een attribuur krijgt dan krijg je dat via PM te horen.

=====

4 Titia Rainbow (goed)
Weduwe van Frederick en heeft erg veel verdriet om haar man. Ze is vastbesloten om haar moederlijke hand toe te steken en iedereen te beschermen waar ze maar kan. Ze hoopt natuurlijk, wellicht tegen beter weten in, dat ze de familie bij elkaar kan houden.
Kracht: - Iedere speeldag mag je iemand in bescherming nemen. Deze persoon kan dan die avond niet vermoord worden. Geef daarvoor iedere dag een naam door via PM aan Kipputjuh. Je mag ook jezelf in bescherming nemen.
Beperking: - Je mag niet twee avonden achter elkaar dezelfde persoon beschermen.

5 Oom Tsjedde (goed)
Geboren en getogen in de bossen en opgegroeid tussen de bomen en het kampvuur. Echter toen hij dochter Pamela ontmoette was hij direct verkocht. Alles heeft hij achtergelaten, behalve zijn bijl. Hij kan nooit weten waar dat ding nog goed voor kan zijn.
Kracht: - Eenmalig gedurende het spel mag je iemand vermoorden met je bijl. Dit doe je door de naam van diegene te PM'en naar Kipputjuh. Mocht je per ongeluk Tuinman Theo vermoorden, dan krijg jij de appels en niet Winalda Lijkenpikker. Je kunt vervolgens volgens de kracht van Theo de appels gebruiken en vermenigvuldigen.
Beperking: - Je mag deze kracht pas gebruiken nadat er minimaal één moord en één lynch is geweest.

6 Pamela Rainbow (goed)
Zij is de meest geliefde en goed uitziende dochter van het gezin en kruipt dan ook iedere avond bij iemand op de kamer om daar gezellig de avond en nacht door te brengen. (En dat terwijl Oom Tsjedde het vaak niet eens door heeft) Ze is een goede observeerder en trekt haar mond graag open richting de rest van de familie.
Kracht: - Iedere speeldag mag je je op een andere bewoonde kamer in het landhuis begeven. Dit doe je door de naam van diegene te PM'en naar Kipputjuh. Wanneer je kiest voor een kamer van een familiehater dan zul je daar niemand aantreffen en weet je dus (m.u.v. DJ Rainbouw) dat diegene familiehater is. Wanneer je kiest voor een kamer van een familiegezinde dan krijg je te horen dat diegene er is (m.u.v. DJ Rainbow).
Beperking: - Kom je bij een familiegezinde op de kamer die toevallig vermoord gaat worden die avond, dan wordt jij ook vermoord.

7 Professor B. Rainbow (goed)
Je werkt bijna de hele dag in je laboratorium en brouwt telkens weer nieuwe drankjes. Zo heb je al een transformatiedrankje en een herlevingsdrankje gebrouwen. En je bent niet te beroerd om dat eens toe te gaan passen bij je familieleden. Hopelijk heeft het een positief effect.
Kracht: - Je mag gedurende het spel één iemand (via PM aan Kipputjuh) jouw transformatiedrankje geven. Deze persoon krijgt dan een boost wat betreft zijn kracht. Niemand krijgt te weten dat dat drankje van jou kwam. Dit drankje heeft altijd een positief effect, mits het op een familiegezinde gebruikt wordt.
- Je mag gedurende het spel één iemand (via PM aan Kipputjuh) jouw herlevingsdrankje geven. Diegene zal dan weer tot leven gewekt worden en weer mee kunnen doen met het spel. Iedereen krijgt te weten dat diegene weer leeft, maar niet door wie dat is gedaan. Deze tot leven gewekte persoon kan bij de eerstvolgende moord niet vermoord worden.
Beperkingen: - Wanneer je het transformatiedrankje gebruikt op een familiehater, dan mogen zij de eerstvolgende avond twee familieleden omleggen.
- Je kunt het herlevingsdrankje niet gebruiken op een familiehater.

8 Lieve Rainbow (goed)
Kleinkind van Frederick en heeft de liefde in haar bol. Ze wil het liefst dat iedereen het kan vinden met iedereen en koppelt daarom ook graag ongevraagd mensen aan elkaar.
Kracht: - Na de eerste moord moet je twee mensen aan elkaar koppelen door liefdespijlen op hen te schieten. (geef deze namen door via PM aan Kipputjuh). Zij zullen dan gedurende het hele spel aan elkaar verbonden zijn. Wanneer de een sterft, sterft de ander mee. Echter wanneer de een herleeft, zal de ander ook weer herleven en zal hun onderlinge verbindtenis verbroken gaan.
Beperking: - Wanneer je vergeet om de koppeling door te geven na de eerste moord en voor de eerstvolgende lynch, dan wordt je zelf gekoppeld aan je oma, Titia Rainbow.

9 DJ Rainbow (goed)
Jouw passie is het draaien van goede muziek. Iedere avond ben je te vinden bij de dansvloer midden in de plaatselijke discotheek. Je krijgt dus ook niets mee van alles wat er in het landgoed gebeurt de gehele avond en nacht. Pas de volgende ochtend zul je weer thuis zijn en kun je je weer in de gesprekken mengen.
Kracht: - Jij bent nooit thuis 's avonds en dus tijdens de moordpogingen. Dit betekent dat je niet vermoord kan worden en dus alleen maar weggestemd kan worden of op een andere manier om kan komen.
Beperking: - Je mag niet posten tussen 20:00 uur en 6:00 uur normale tijd. Doe je dit toch, dan verlies je jouw stemkracht. Overtreed je de regel nogmaals dan zal je uit de familie worden gezet.
- Bij een moordpoging op je zal niet worden verteld dat jij DJ Rainbow bent.

10 Tuinman Theo (goed)
Je bent de trots van de familie op tuiniergebied. Ze willen je dan ook nooit meer kwijt en willen zelfs dat je deelt in de erfenis. Jouw genetisch gemanipuleerde appels zijn bovendien de lekkerste van het land en je wilt maar al te graag dat men ze opeet.
Kracht: - Je bent in het bezit van 1 appel. Iedere dag zal het aantal appels verdubbelen. Je mag er ook voor kiezen een appel op te eten of aan iemand te geven. Wanneer jij of diegene een appel eet, dan krijg jij of diegene een extra lynchstem voor de eerstvolgende lynch. (het aantal appels dat jij of een ander eet is onbeperkt)
Beperking: - Wanneer je 0 appels over hebt, dan vervalt je kracht.
- Als je sterft gaan alle overgebleven appels naar Wiralda Lijkenpikker. Bij haar verdubbelen de appels echter niet meer.

11 Kiddo Rainbouw (goed)
Je bent een heethoofd en raakt dan ook supersnel aangebrand. Bij het minste of geringste slaat de vlam in de pan en raak je helemaal door het lint. Je probeert je reacties vaak onder controle te houden en het lijkt te lukken. Maar owee als ze het op jou gemund hebben, want dan is je wraak zoet!
Kracht: - Wanneer je vermoord of weggestemd wordt (om welke reden dan ook) dan mag je eenmaal iemand met je pistool neerschieten. Je moet voortijdig een slachtoffer aan Kipputjuh per PM doorgeven, zodat je actie direct uitgevoerd kan worden. Je mag je slachtoffer gdurende het spel steeds wijzigen. (ook via PM). Note: Ook DJ Rainbow kan omgebracht worden, ook al is hij misschien niet thuis.
Beperking: - Wanneer degene die je wilt neerschieten beschermd wordt door Titia Rainbow, dan zal deze niet overlijden.

12 Meta Morfose (goed)
Jij bent de aangeboren travestiet van de familie. Natuurlijk heb je het beste met de familie voor en je probeert dan ook je charmes en je veranderkrachten in te zetten om de erfenis veilig te stellen.
Kracht: - Jij mag gedurende het spel eenmalig veranderen in iemand anders. Stuur hiervoor de forumnaam van een nog levende persoon naar Kipputjuh en je zult zijn rol kopiëren en ook kunnen gebruiken.
Beperking: - Wanneer je jezelf verandert in een familiehater dan zul je direct overlijden. Je mag daarna (net zoals ieder ander) op geen enkele wijze contact met wie dan ook opnemen, zodat je niet het spel kunt beïnvloeden.
- Wanneer je verandert in Lieve Rainbow en het is al na de eerste moord, dan zul je haar kracht niet meer kunnen gebruiken.

#2 judithbenik

judithbenik

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 2,116 posts

Posted 09 July 2009 - 12:14 PM

101:
102:
103:
104:
201:
202:
203:
204:
301:
302:
303: Judith
304:
401:
402:
403:
404:

Alleen hoe zit het met de vakanties?
Ik ben op vakantie van 22 Juli tot iets van 5 Augustus ofzo... of iig 2 weken.
En 21 Juli is m'n zus jarig en mijn verjaardag vieren we dan ook dus ik weet niet of ik dan heeel veel op de computer kan ivm inpakken, schoonmaken, bezoek enzo.

#3 Kipputjuh

Kipputjuh

  Advanced Member

 • Teamleden
 • 3,025 posts

Posted 09 July 2009 - 01:20 PM

Als je op vakantie gaat, dan is het even handig om te zeggen wanneer je gaat en voor hoe lang.

#4 jessica

jessica

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 2,791 posts

Posted 09 July 2009 - 01:34 PM

101:
102:
103:
104:
201:
202: Jessica
203:
204:
301:
302:
303: Judith
304:
401:
402:
403:
404:

oh en ben op vakantie van 27 juli tot 3, 4, 5, of 6 augustus ofzo :xd: weet het even niet zeker

#5 Inge

Inge

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 190 posts

Posted 09 July 2009 - 02:17 PM

101:
102:
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204:
301:
302:
303: Judith
304:
401:
402:
403:
404:

#6 Babske

Babske

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,543 posts

Posted 09 July 2009 - 03:38 PM

101:
102:
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204: Babs
301:
302:
303: Judith
304:
401:
402:
403:
404:

#7 Anne

Anne

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 443 posts

Posted 10 July 2009 - 10:48 AM

101:
102:
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204: Babs
301:
302: Anne
303: Judith
304:
401:
402:
403:
404:

Ik ben van 18 juli t/m 2 Aug op vakantie
#It's something unpredictable,
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.#

#8 Colin

Colin

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,026 posts

Posted 10 July 2009 - 12:58 PM

101: Colin
102:
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204: Babs
301:
302: Anne
303: Judith
304:
401:
402:
403:
404:

Ik ga op vakantie op 24 juli, en die duurt 2 weken.
Laaadidadidaaaa..

#9 Kipputjuh

Kipputjuh

  Advanced Member

 • Teamleden
 • 3,025 posts

Posted 10 July 2009 - 06:23 PM

Ok, als we nog snel wat aanmeldingen krijgen dan kunnen we vlug beginnen. Anders gaat het ivm vakanties niet meer lukken.

#10 kirke_nl

kirke_nl

  Member

 • Members
 • PipPip
 • 23 posts

Posted 11 July 2009 - 08:17 AM

@ kipputjuh...hoeveel tijd ben je er per dag aan kwijt?? zit nog even te bedenken of ik het red om mee te doen...

#11 Kipputjuh

Kipputjuh

  Advanced Member

 • Teamleden
 • 3,025 posts

Posted 11 July 2009 - 09:53 AM

5 minuten: even bijlezen, iets posten en eventueel stemmen
Er zitten geen opdrachten in, omdat het een verkorte/versnelde versie is

#12 Olivier

Olivier

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,071 posts

Posted 11 July 2009 - 10:09 AM

101: Colin
102:
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204: Babs
301:
302: Anne
303: Judith
304:
401:
402:
403:
404: Olivier
Posted Image

#13 Els

Els

  Member

 • Members
 • PipPip
 • 14 posts

Posted 11 July 2009 - 02:40 PM

101: Colin
102: Els
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204: Babs
301:
302: Anne
303: Judith
304:
401:
402:
403:
404: Olivier

#14 Kipputjuh

Kipputjuh

  Advanced Member

 • Teamleden
 • 3,025 posts

Posted 11 July 2009 - 02:40 PM

@jessica: Dat is niet nodig, want ik denk dat er toch geen genoeg aanmeldingen komen. Ik kijk het nog tot maandag aan, als er dan niet minimaal 12 mensen zich opgegeven hebben, dan stopt het. En anders kijk ik wel wat we met de vakanties doen.

#15 kirke_nl

kirke_nl

  Member

 • Members
 • PipPip
 • 23 posts

Posted 11 July 2009 - 03:46 PM

101: Colin
102: Els
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204: Babs
301:
302: Anne
303: Judith
304:
401:
402:Kirke_nl
403:
404: Olivier

Op vakantie van 15 t/m 30 augustus

#16 miramar

miramar

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 837 posts

Posted 11 July 2009 - 07:57 PM

101: Colin
102: Els
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204: Babs
301:
302: Anne
303: Judith
304:
401:miramar
402:Kirke_nl
403:
404: Olivier

geen vakantie gepland staan
Kom en doe mee aan de nieuwe legacy van sims 3 !!

#17 dato

dato

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 8 posts

Posted 14 July 2009 - 05:59 AM

101: Colin
102: Els
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204: Babs
301: dato
302: Anne
303: Judith
304:
401:miramar
402:Kirke_nl
403:
404: Olivier

#18 Kipputjuh

Kipputjuh

  Advanced Member

 • Teamleden
 • 3,025 posts

Posted 14 July 2009 - 07:50 PM

Rollen
Dit zullen de eerste 12 rollen zijn bij het spel. Er moet nog minimaal 1 iemand meedoen alvorens we beginnen.

1 Benjamin Rainbow (slecht)
Zoon van Frederick, maar gedurende zijn hele leven bijna altijd grandioos met de grond gelijk gemaakt door zijn vader. Hij is de jongste van het gezin en zijn vader wist als enige dat hij een groot geheim met zich meedroeg, daardoor werd hij vrijwel altijd door zijn vader genegeerd.
Kracht: - Iedere spelavond beslis je met je medefamiliehaters wie er vermoord gaat worden. In eerste instantie geeft Baron S. Rainbow steeds door wie er vermoord gaat worden. Gaat zij dood, dan wordt jij echter deze persoon.

2 Baron S. Rainbow (slecht)
Aangetrouwde nicht bij de familie en heeft het nooit zo leuk gevonden bij de familie. Sterker nog, ze is alleen uit op geld en macht. Dat komt dus even goed uit dat de vader des huizes is overleden. Nu alleen de erfenis nog en haar missie is volbracht. Daar kan haar spionagelessen bij het leger nog wel eens handig bij te pas gaan komen.
Kracht: - Iedere spelavond beslis je met je medefamiliehaters wie er vermoord gaat worden. Jij hebt de leiding over de groep, jij PM't dus ook iedere avond wie er vermoord gaat worden. Mocht jij dood gaan, dan wordt een ander lid van de familiehaters de nieuwe leider.
- Eén keer gedurende het spel mag je één deelnemer bespioneren. Dit doe je door PM aan Kipputjuh. Je krijgt dan zijn rol te weten.

3 Wiralda Lijkenpikker (slecht)
Toevalligerwijs ben je in aanraking gekomen met de familie, omdat je geweldig kon schoonmaken en "zo leuk" met de kinderen kon omgaan. Handig, want dat was juist een perfecte manier om ongezien de familie te begluren en hier en daar wat dingetjes te stelen. Met natuurlijk als doel om die erfenis machtig te worden.
Kracht: - Iedere spelavond beslis je met je medefamiliehaters wie er vermoord gaat worden. In eerste instantie geeft Baron S. Rainbow en later Benjamin Rainbow steeds door wie er vermoord gaat worden. Gaan zij echter dood, dan wordt jij echter deze persoon.
- Alle eenmalige ongebruikte attributen die andere personen achter laten wanneer ze dood gaan, krijg jij. Dat houdt in dat je de bijl van Oom Tsjedde, de drankjes van Profesoor B. Rainbow, de pijlen van Lieve of de appels van Tuinman Theo in je bezit kunt krijgen, mochten zij vroegtijdig het spel moeten verlaten.
Wanneer je een attribuur krijgt dan krijg je dat via PM te horen.

=====

4 Titia Rainbow (goed)
Weduwe van Frederick en heeft erg veel verdriet om haar man. Ze is vastbesloten om haar moederlijke hand toe te steken en iedereen te beschermen waar ze maar kan. Ze hoopt natuurlijk, wellicht tegen beter weten in, dat ze de familie bij elkaar kan houden.
Kracht: - Iedere speeldag mag je iemand in bescherming nemen. Deze persoon kan dan die avond niet vermoord worden. Geef daarvoor iedere dag een naam door via PM aan Kipputjuh. Je mag ook jezelf in bescherming nemen.
Beperking: - Je mag niet twee avonden achter elkaar dezelfde persoon beschermen.

5 Oom Tsjedde (goed)
Geboren en getogen in de bossen en opgegroeid tussen de bomen en het kampvuur. Echter toen hij dochter Pamela ontmoette was hij direct verkocht. Alles heeft hij achtergelaten, behalve zijn bijl. Hij kan nooit weten waar dat ding nog goed voor kan zijn.
Kracht: - Eenmalig gedurende het spel mag je iemand vermoorden met je bijl. Dit doe je door de naam van diegene te PM'en naar Kipputjuh. Mocht je per ongeluk Tuinman Theo vermoorden, dan krijg jij de appels en niet Winalda Lijkenpikker. Je kunt vervolgens volgens de kracht van Theo de appels gebruiken en vermenigvuldigen.
Beperking: - Je mag deze kracht pas gebruiken nadat er minimaal één moord en één lynch is geweest.

6 Pamela Rainbow (goed)
Zij is de meest geliefde en goed uitziende dochter van het gezin en kruipt dan ook iedere avond bij iemand op de kamer om daar gezellig de avond en nacht door te brengen. (En dat terwijl Oom Tsjedde het vaak niet eens door heeft) Ze is een goede observeerder en trekt haar mond graag open richting de rest van de familie.
Kracht: - Iedere speeldag mag je je op een andere bewoonde kamer in het landhuis begeven. Dit doe je door de naam van diegene te PM'en naar Kipputjuh. Wanneer je kiest voor een kamer van een familiehater dan zul je daar niemand aantreffen en weet je dus (m.u.v. DJ Rainbouw) dat diegene familiehater is. Wanneer je kiest voor een kamer van een familiegezinde dan krijg je te horen dat diegene er is (m.u.v. DJ Rainbow).
Beperking: - Kom je bij een familiegezinde op de kamer die toevallig vermoord gaat worden die avond, dan wordt jij ook vermoord.

7 Professor B. Rainbow (goed)
Je werkt bijna de hele dag in je laboratorium en brouwt telkens weer nieuwe drankjes. Zo heb je al een transformatiedrankje en een herlevingsdrankje gebrouwen. En je bent niet te beroerd om dat eens toe te gaan passen bij je familieleden. Hopelijk heeft het een positief effect.
Kracht: - Je mag gedurende het spel één iemand (via PM aan Kipputjuh) jouw transformatiedrankje geven. Deze persoon krijgt dan een boost wat betreft zijn kracht. Niemand krijgt te weten dat dat drankje van jou kwam. Dit drankje heeft altijd een positief effect, mits het op een familiegezinde gebruikt wordt.
- Je mag gedurende het spel één iemand (via PM aan Kipputjuh) jouw herlevingsdrankje geven. Diegene zal dan weer tot leven gewekt worden en weer mee kunnen doen met het spel. Iedereen krijgt te weten dat diegene weer leeft, maar niet door wie dat is gedaan. Deze tot leven gewekte persoon kan bij de eerstvolgende moord niet vermoord worden.
Beperkingen: - Wanneer je het transformatiedrankje gebruikt op een familiehater, dan mogen zij de eerstvolgende avond twee familieleden omleggen.
- Je kunt het herlevingsdrankje niet gebruiken op een familiehater.

8 Lieve Rainbow (goed)
Kleinkind van Frederick en heeft de liefde in haar bol. Ze wil het liefst dat iedereen het kan vinden met iedereen en koppelt daarom ook graag ongevraagd mensen aan elkaar.
Kracht: - Na de eerste moord moet je twee mensen aan elkaar koppelen door liefdespijlen op hen te schieten. (geef deze namen door via PM aan Kipputjuh). Zij zullen dan gedurende het hele spel aan elkaar verbonden zijn. Wanneer de een sterft, sterft de ander mee. Echter wanneer de een herleeft, zal de ander ook weer herleven en zal hun onderlinge verbindtenis verbroken gaan.
Beperking: - Wanneer je vergeet om de koppeling door te geven na de eerste moord en voor de eerstvolgende lynch, dan wordt je zelf gekoppeld aan je oma, Titia Rainbow.

9 DJ Rainbow (goed)
Jouw passie is het draaien van goede muziek. Iedere avond ben je te vinden bij de dansvloer midden in de plaatselijke discotheek. Je krijgt dus ook niets mee van alles wat er in het landgoed gebeurt de gehele avond en nacht. Pas de volgende ochtend zul je weer thuis zijn en kun je je weer in de gesprekken mengen.
Kracht: - Jij bent nooit thuis 's avonds en dus tijdens de moordpogingen. Dit betekent dat je niet vermoord kan worden en dus alleen maar weggestemd kan worden of op een andere manier om kan komen.
Beperking: - Je mag niet posten tussen 20:00 uur en 6:00 uur normale tijd. Doe je dit toch, dan verlies je jouw stemkracht. Overtreed je de regel nogmaals dan zal je uit de familie worden gezet.
- Bij een moordpoging op je zal niet worden verteld dat jij DJ Rainbow bent.

10 Tuinman Theo (goed)
Je bent de trots van de familie op tuiniergebied. Ze willen je dan ook nooit meer kwijt en willen zelfs dat je deelt in de erfenis. Jouw genetisch gemanipuleerde appels zijn bovendien de lekkerste van het land en je wilt maar al te graag dat men ze opeet.
Kracht: - Je bent in het bezit van 1 appel. Iedere dag zal het aantal appels verdubbelen. Je mag er ook voor kiezen een appel op te eten of aan iemand te geven. Wanneer jij of diegene een appel eet, dan krijg jij of diegene een extra lynchstem voor de eerstvolgende lynch. (het aantal appels dat jij of een ander eet is onbeperkt)
Beperking: - Wanneer je 0 appels over hebt, dan vervalt je kracht.
- Als je sterft gaan alle overgebleven appels naar Wiralda Lijkenpikker. Bij haar verdubbelen de appels echter niet meer.

11 Kiddo Rainbouw (goed)
Je bent een heethoofd en raakt dan ook supersnel aangebrand. Bij het minste of geringste slaat de vlam in de pan en raak je helemaal door het lint. Je probeert je reacties vaak onder controle te houden en het lijkt te lukken. Maar owee als ze het op jou gemund hebben, want dan is je wraak zoet!
Kracht: - Wanneer je vermoord of weggestemd wordt (om welke reden dan ook) dan mag je eenmaal iemand met je pistool neerschieten. Je moet voortijdig een slachtoffer aan Kipputjuh per PM doorgeven, zodat je actie direct uitgevoerd kan worden. Je mag je slachtoffer gdurende het spel steeds wijzigen. (ook via PM). Note: Ook DJ Rainbow kan omgebracht worden, ook al is hij misschien niet thuis.
Beperking: - Wanneer degene die je wilt neerschieten beschermd wordt door Titia Rainbow, dan zal deze niet overlijden.

12 Meta Morfose (goed)
Jij bent de aangeboren travestiet van de familie. Natuurlijk heb je het beste met de familie voor en je probeert dan ook je charmes en je veranderkrachten in te zetten om de erfenis veilig te stellen.
Kracht: - Jij mag gedurende het spel eenmalig veranderen in iemand anders. Stuur hiervoor de forumnaam van een nog levende persoon naar Kipputjuh en je zult zijn rol kopiëren en ook kunnen gebruiken.
Beperking: - Wanneer je jezelf verandert in een familiehater dan zul je direct overlijden. Je mag daarna (net zoals ieder ander) op geen enkele wijze contact met wie dan ook opnemen, zodat je niet het spel kunt beïnvloeden.
- Wanneer je verandert in Lieve Rainbow en het is al na de eerste moord, dan zul je haar kracht niet meer kunnen gebruiken.

#19 Merel

Merel

  Member

 • Members
 • PipPip
 • 22 posts

Posted 14 July 2009 - 08:24 PM

101: Colin
102: Els
103: Inge
104:
201:
202: Jessica
203:
204: Babs
301: dato
302: Anne
303: Judith
304: Merel
401:miramar
402:Kirke_nl
403:
404: Olivier

#20 Kipputjuh

Kipputjuh

  Advanced Member

 • Teamleden
 • 3,025 posts

Posted 15 July 2009 - 12:45 PM

De inschrijving is gesloten. De rollen worden verdeeld en het spel kan beginnen!
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users