Jump to content


Photo

Conny (familie Free)


 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Conny

Conny

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 36 posts

Posted 09 August 2009 - 06:04 PM

Mijn eerste bescheiden poging om een verhaaltje te maken.


[size=4]
CHAPTER ONE
[/size]

Op onderstaande foto zie je Anita Free met haar zoontje Noah. Zij hebben een moeilijke periode achter de rug. Alain (papa van Noah) is onverwachts overleden door een zwaar verkeersongeval. Na lang twijfelen hebben ze eindelijk besloten om alles achter te laten en een frisse start te nemen in een nieuwe stad.
Posted Image


Omdat ze niet zoveel geld hebben, gaan ze de eerste jaren doorbrengen in een park. Zo kunnen ze sneller sparen, en kunnen ze sneller een huisje kopen.

Anita probeert op allerlei manieren geld te verdienen. Zo gaat ze geregeld bedelen in het park. Ook dwaalt ze vaak door de stad op zoek naar stenen en insecten, welke ze dan doorverkoopt aan ’t wetenschappelijk lab. Ze gaat ook nu en dan gaan vissen in de plaatselijke vijvers.
Posted Image
Posted Image


Ondertussen gaat Noah naar school en leert hij ’t buurmeisje Darlene Bunch kennen. Zij vind ’t spijtig dat Noah voorlopig in ’t park moet wonen. Ze stopt hem nu en dan wat geld toe en nodigt hem soms ook uit om bij haar thuis te komen logeren. Zo kan hij toch nog af en toe genieten van een heerlijk ontspannend bad en een zacht bed om in te slapen.
Posted Image


Dit doet Noah ook beseffen dat hij goeie cijfers op school moet halen. Zo zal hij ’t later ook financieel gemakkelijker kunnen hebben. Hij vraagt geregeld aan z’n moeder om hem te helpen met z’n huiswerk.
Posted Image


Ondertussen is Noah een tiener geworden.
Posted Image
Hij haalt goede cijfers op school en leert ook een ander buurmeisje, nl. Kaylynn Langerak kennen. Hij heeft een oogje op haar maar momenteel verzwijgt hij dit nog voor haar.
Posted Image


Eindelijk is de grote dag aangebroken. Noah en Anita hebben genoeg geld bijeen gespaard om een klein huisje te kopen. Het is niet direct een droomhuis, maar ze zijn al blij dat ze niet langer in ’t park moeten verblijven.
Posted Image


Noah besluit ook om direct een tuintje aan te leggen. Zo kan hij z’n hobby uitoefenen en een extra centje bijverdienen door de zelfgekweekte groenten/fruit te verkopen aan de plaatselijke supermarkt.
Posted Image


Noah besluit z’n kans te wagen bij Kaylynn en hij verklaart haar zijn liefde. Ze hebben zelfs kortstondig een relatie maar Noah beseft dat ’t nooit iets serieus gaat worden tussen hen. Kaylynn heeft namelijk last van bindingsangst.
Posted Image


Opeens moet hij terugdenken aan Darlene Bunch. Het buurmeisje van vroeger die altijd zo lief voor hem was geweest en die hem nu en dan geld toegestopt had om z’n dromen te helpen verwezenlijken. En hoe had hij zo blind kunnen zijn al die jaren? Het werd hem nu plotseling duidelijk: Darlene was z’n grote liefde en niet Kaylynn… Hij besloot Darlene bij hem thuis uit te nodigen.


Hij liet er geen gras over groeien en hij besloot haar direct zijn liefde te verklaren en haar ten huwelijk te vragen. Zijn vreugde was dan ook groot, toen ze “ja” zei. Ze beseften allebei dat ze al veel te veel jaren verloren hadden en ze wilden dan ook allebei zo snel mogelijk een gezin stichten.
http://img263.images...reenshot27g.jpg
http://img197.images...reenshot28p.jpg

#2 Marlene

Marlene

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 301 posts

Posted 09 August 2009 - 06:23 PM

leuk en meteen gaat het al heel snel echt leuk kan niet wachten op meer

#3 ezzie

ezzie

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1,287 posts

Posted 09 August 2009 - 06:59 PM

uhm, gaat wel heel snel...
Posted Image
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users