Jump to content


Photo

Algemene Vragen Over De Sims 3


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#1 Jolijn

Jolijn

    Advanced Member

  • Moderators
  • 5,072 posts

Posted 29 January 2010 - 02:48 PM

Als je iets te vragen hebt, doe dat dan hier! Aan tientallen losse topics heeft niemand wat ;)
Hahahahaaa. Posted Image

#2 Icelung

Icelung

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 29 January 2010 - 02:59 PM

Hallo mensen!

Ik zit met een probleem! Heb net een nieuwe game gestart in the sims 3maar ik kan nu ineens
niet meer koken!! Ik klik op de koelkast en zegt ie alleen openen en dan moet
ik hem vullen dus wilde boodschappen doen bij supermarkt maar daar verkopen ze
ineens alleen vis en als ik die vis erin doe kan ik nog steeds niet koken! Als
ik op fornuis of bbq klik reageert ie ook helemaal niet! Snap hier helemaal
niks van!!
Als ik op koelkast klik zegt ie nooit ontbijt opdienen etc en andere dingen
werken ook al niet!
Heel erg frusterend! Ik heb geprobeerd met een ander huishouden te spelen en ik
heb daar ook hetzelfde probleem!

Kan iemand mij please helpen???


Ik heb het probleem zelf niet voorgehad maar heb eens rondgekeken op internet waar ik posts zag met mensen met hetzelfde probleem. Aangezien dat je zegt dat het met meerdere savegames gebeurt zal dit waarschijnlijk niet veel uithalen, maar toch.

(P.S: dit zijn oplossingen die ik op het internet vond)

- Teruggaan naar een eerdere save en van hieruit terug opwerken
- Zien dat je de juiste ingrediënten hebt, maar aangezien je deze niet kunt kopen in de winkel zoals je zelf vermeld hebt, zal dit waarschijnlijk niet echt helpen
- De Koelkast of enige ander "Niet-functionerend apparaat" vervangen.

--> er is ook nog een post op het internet die vertelt dat hij wel de opties heeft op de koelkast maar als hij erop klikt dat de sim zich dan gedraagt alsof er iets in de weg staat en er dus niet kan komen, hier is momenteel nog geen oplossing voor gevonden.

Eigen advies kan ik alleen maar zeggen, probeer met een nieuw spel of het daar wel gaat, en probeer ook eens uit te vinden of het niet weggaat als je het spel afsluit en terug opstart, (Mijn geluid was ineens weg en ik kreeg alleen maar ruis, maar na het opnieuw opstarten werkte alles terug).

Ik hoop dat ik je toch een beetje kon helpen, en ik hoop dat het probleem snel opgelost wordt.

EDIT: ik ben net op een thread gekomen waarin iemand het EXACT zelfde probleem heeft als met jou. Nu is de vraag heb je de uitbreiding "Worlds Adventures" en/of enige custom content (Waarschijnlijk uit de uitwisseling of de store), bij de persoon is het begonnen na dat het bovengenoemde werd geinstalleerd.

Advies dat daar wordt gegeven is net zoals ik zei, een nieuwe game beginnen om te zien of het overal gebeurt. als je Custom Content hebt, verwijder het dan even uit de map van Sims3 (weet ook zelf niet echt waar dit staat) en probeer het dan eens, het kan zijn dat er een fout zit in de Custom Content. Als dit niet werkt zal herinstalleren denk ik uw laatste optie zijn

#3 janiceace

janiceace

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 29 January 2010 - 03:08 PM

Thanks voor je reactie maar het probleem is helaas nog niet opgelost..
Ik heb nu ook geprobeerd om de feesttafel te dekken dat ik daarvan kon
eten maar als ik klik op opdienen komt er ook geen eten op op de feesttafel..
Als laatste oplossing heb ik geprobeerd om een pizza te bestellen maar die
kwam zelfs niet opdagen dus snap er nu echt niks meer van!
Heb the sims 3 vaker gespeeld en toen was er geen probleem.. Het is echt van
de laatste paar games..
Heb ook Sims 3 opnieuw geinstalleerd maar zonder succes.. Iemand anders nog
andere ideeen??

#4 Simpie

Simpie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted 31 January 2010 - 01:17 PM

Heel gek probleem. Ik heb al veel bugs gehad, maar deze nog niet.

Heb je alle patches geinstalleerd? Ik ga er wel vanuit, omdat je alles weer opnieuw hebt geinstalleerd.

Bij mij gebeurde het soms na een foute save, dat er daarna bugs in kwamen. In je mapje met Saves staat dan ook een mapje met .bad aan het eind en eenzelfde mapje met .backup.
Je zou kunnen proberen om dat mapje .bad weg te gooien en dan het mapje .backup te kopieren en dan bij de kopie .backup weg te halen. Voor de rest moet het mapje dan dezelfde naam hebben.

Geen idee of dit de oplossing voor jou is, maar zelf heb ik zo al een paar dingetjes op kunnen lossen.

#5 jghtjuh

jghtjuh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 25 February 2010 - 03:43 PM

hallo,


al een tijdje speel ik sims 3

ik heb een hele tijd met een familie gespeeld en wou eens wat nieuws..

nu heb ik een nieuw dorp ding gemaakt en een heel mooi huis gebouwd enzo met familie..

ik heb opslaan en afsluiten gekozen toen ik stopte.
maar toen ik hem weer wou openen stond er alleen een blauw huisje die je niet kan spelen..

nu heb ik hier al gelezen over dat je in je saves moet kijken, heb ik gedaan
maar bij mij staat alleen de opgeslagen versie er en geen . backup bestand..
ik heb geprobeert het andere bestand te kopieren en daar een .backup van te maken maar dit helpt niks...

iemand die weet wat ik moet??

#6 Tharaaaa

Tharaaaa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted 01 April 2010 - 06:12 PM

sorry maar dat probleem heb ik nog niet gehad :$

#7 sabrina

sabrina

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 posts

Posted 13 April 2010 - 07:47 AM

hallo, elke keer ik de sims 3 speel, sluit hij zomaar af.
het is erg beu want ik heb elke keer nog niet opgeslaan.
er komt ook geen melding op " reageer niet meer" ofzo.
ook blijf hij vaak haperen. nu is het zo erg dat ik er niet meer op kan spelen.
dus wou ik de sims 2 terug installeren en dit lukt ook niet meer :?
kan iemand mij helpen?

alvast bedankt


#8 Tharaaaa

Tharaaaa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted 23 April 2010 - 05:01 PM

Sorry maar zo'n computer-genie ben ik niet :$

#9 MariisLoveszz

MariisLoveszz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 May 2010 - 02:35 PM

Hey mensen,

Ik wil graag verhuizen en ik zit nu ook in een nieuw pand.
Maar nu geeft hij de hele tijd aan:
kopen en bouwen kunnen niet geopend worden tijdens verhuizen.
Dit is nu al een half uur denk ik ongeveer.
Hoe komt dit?

Groetjes,

#10 Speeder

Speeder

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 03 May 2010 - 04:58 PM

Tijdje terug De Sims 3 gekocht voor de familie. Nu willen ze Sims 3 Legacy gaan doen alleen dan moet je op de Zonneheuveldreef 15 beginnen. Nu is het niet mogelijk om die kavel te selecteren om op te wonen.

Zelfs met motherlode om te kijken of het niet aan de totaalprijs lag lukt het ook niet. De enige die ik kan selecteren zijn die 4 huizen direct in het midden van je scherm. Wanneer ik een rijke familie selecteer krijg ik 1 huis iets meer naar boven erbij.

Spel is geupdate naar laatste versie. Ook met wereldavonturen en luxe accessiores geinstalleerd is de mogelijkheid er nog niet.

Wat kan hiervan het probleem zijn?

#11 Wouter

Wouter

    Advanced Member

  • Admin - Forumadmin
  • 8,471 posts

Posted 03 May 2010 - 07:38 PM

Misschien woont er al een ander Sims gezin? Die zou je er dan eerst vanaf moeten halen.

#12 nasalot25

nasalot25

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 May 2010 - 06:55 AM

Hoii Hoiii

Ik heb de Sims3 gedownload maar nu lopen ze en doen ze heel erg traag ??

Als ik iets hebt aangedrukt wat ze moeten doen ...duurt het lang voor ze het doen ??

Wat heb ik fout gedaan en wat kan ik er aan doen ??

Alvast bedankt voor jullie hulp !!

#13 nasalot25

nasalot25

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 May 2010 - 08:08 AM

Hoii Hoii

Ik zit ook met een probleem ??

De sims3 zijn erggggggg traaggggg als ik ze iets wilt laten doen !!

het duurt lang voor ze gaan lopen of iets moeten doen als ik ze wat wilt laten doen.

Wat kan ik er aan doen ??

Alvast bedankt voor jullie hulp !!

#14 Babske

Babske

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,543 posts

Posted 05 May 2010 - 11:20 AM

Is je pc wel goed genoeg? Qua systeemeisen?

#15 sabrina

sabrina

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 posts

Posted 05 May 2010 - 02:05 PM

Hallo ik kan er nog steeds niet op en heb nog 0 reactie's had.
weet nu echt niemand hoe ik dit kan oplossen? :?

#16 Wouter

Wouter

    Advanced Member

  • Admin - Forumadmin
  • 8,471 posts

Posted 05 May 2010 - 02:08 PM

Geen idee waar het aan zou kunnen liggen. Heb je de laatste updates voor het spel al geïnstalleerd?

Anders zou je met je probleem naar de officiële Sims 3 site kunnen gaan, daar hebben ze waarschijnlijk iets meer verstand hierover...

#17 Simpie

Simpie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted 05 May 2010 - 03:33 PM

Dit gebeurt mij heel af en toe. Inderdaad balen als je een tijdje niet hebt opgeslagen.

#18 MariisLoveszz

MariisLoveszz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 07 May 2010 - 11:43 AM

Hey mensen,

Ik wil graag verhuizen en ik zit nu ook in een nieuw pand.
Maar nu geeft hij de hele tijd aan:
kopen en bouwen kunnen niet geopend worden tijdens verhuizen.
Dit is nu al een half uur denk ik ongeveer.
Hoe komt dit?

Groetjes,

Zijn er mensen die dit weten?

#19 Jolijn

Jolijn

    Advanced Member

  • Moderators
  • 5,072 posts

Posted 08 May 2010 - 08:51 AM

Ik heb geen idee eigenlijk, op een gegeven moment moet een gezin gewoon helemaal verhuisd zijn en dan kun je die menu's weer openen! Lijkt mij een nogal vreemde bug, zo op het eerste gezicht.
Hahahahaaa. Posted Image

#20 zwaiter

zwaiter

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 23 May 2010 - 11:40 AM

euh ik heb een probleem ik heb is gedouwnloud van internet en nu kan ik nie meer cheaten hoe los ik dit op ik wil cheaten :( :( :( :? :? :? :?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users