Jump to content


Photo
- - - - -

Kace Wung


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 snackbar

snackbar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 01 February 2010 - 05:26 PM

Hoi allemaal, ik speel al een tijd Sims 3 en wilde een verhaal schrijven, maar jullie ook even een kort vraagje stellen:
Vinden jullie het creeëren van sims in de Sims 3 ook bijna het leukste om te doen ?? al die eigenschappen en zo..heerlijk.

Verhaal:
Kace Sung is een jongvolwassene mannelijke sim, hij heeft zwart haar en draagt altijd een naar achter gedraaid petje met eendjes erop, ook is hij nogal dik. Hij woont in een erg klein huis en zijn rekeningen stapelen zich op. Zo erg dat hij op een dag zijn bed moet verkopen, omdat hij anders uit huis zou worden gezet. Maar zonder bed is Kace niks (vaste slaper + bankhanger eigenschap) dus word hij kwaad op de gemeente en gaat in opstand bij het gemeentehuis. Met een bordje in zijn hand gaat hij samen met wat buurtbewoners staan te schreeuwen, iets wat zoeits zal betekenen als : 'lagere belastingen, lagere belastingen !' Een vlot uitziende kerel met een snor wil Kaces huis kopen en bied 1.000 simdollar. Kace accepteert het bedrag en gaat zwerven en komt erachter dat hij dit eigenlijk best leuk vind. Hij belt aan bij zijn oude buurvrouw Jamie Jolina en eet daar wat cornflakes, Jamie word boos. Maar Kace maakt een leuke grap (Goed gevoel voor humor es.) en ze kalmeert. Kace mag ook bij Jamie blijven slapen.
Na ongeveer 10 dagen slapen op parkbankjes, voedsel halen uit prullenbakken, douchen in de fitnesszaal, lezen en spelen in de bieb en proberen wat extratjes te halen bij buren, bijvoorbeeld Jamie is Kace ontzettend moe, want parkbankjes zijn niet erg comfortabel, en heeft hij misselijkheid voelt hij zich alleen.Kace is inmiddels bijna volwassene, en hij wil wel een groot feest geven. Besluit hij op zoek te gaan naar werk, maar omdat iedereen uit zijn stad Kace kent als een vieze zwerver, kan hij dat nergens vinden. Of toch, misschien wel, in het Mausoleum. Hij gaat er heen maar hij kan niemand vinden. Het is al donker aan het worden, en Kace heeft het koud. Dus hij gaat naar binnen, de catacombes binnen. Binnen is het stil en vochtig, maar lekker warm. Een kleverig spinnenweb plakt aan Kace's hoofd en met een doffe dreun ploft Kace neer op een bankje, van steen.
Maar wat is dat... een glimmend object, misschien net een meter van Kace vandaan. Kace grijpt ernaar en pakt het op. Het voelt koud en ziet er luguber uit. Net een glimmende schedel van een Lama ofzo, denkt Kace.
Een maal buiten aangekomen, de volgende ochtend, loopt hij op zijn gemak naar het Theater om te kijken of ze daar raad weten met het..ding.
Een vlotte kerel, dun, en met een snorretje wil dat ding wel kopen, voor een klein huisje zonder rekeningen. Kace doet het.
Hij komt aan bij het kleine huisje, en het lijkt verdacht veel op zijn oude huis, maar geen rekeningen, en geen bed !!!!
Een week later komt hij bij het gemeentehuis en staat luid roepend met een bordje in zijn hand, want in die week heeft hij weer rekeningen opgestapeld gekregen, van de vorige eigenaar, een dunne kerel met een snor... Vuile Lama, denk Kace.

Met dank aan Kace Sung, zonder hem zou dit verhaal alleen maar gaan over een vlotte, dunne kerel met een snorretje, en dat is saai.

Graag reacties, dit is mijn eerste verhaal, en wel gebaseerd op iets van waarheid, wat ik in sims 3 zelf gespeeld heb.  

MVG Snackbar,
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users