Jump to content
Simparool Forums
Sign in to follow this  
BeachBoy

Wil jij iets weten over de Sims 3: Levensweg

Recommended Posts

Op donderdag 14 April (wat overmorgen al is), vliegt Jordy van Sunset Valley Times naar Londen om een kijkje te nemen naar de Sims 3: Levensweg, het nieuwe uitbreidingspakket voor de Sims 3.

 

Op het event zal hij niet alleen met de Sims 3: Levensweg kunnen spelen, maar hij krijgt ook de kans om een producer van het spel te interviewen. En hier hebben we jouw vragen voor nodig. Wat zou je graag willen weten over het spel?

 

We weten nog niet zeker of we foto’s of screens/videos van het spel mogen maken en of we jullie live kunnen updaten via Twitter. Hopelijk weten we dat snel.

Wat we wel weten is dat het een spannende dag gaat zijn, met hopelijk veel nieuwe informatie over Levensweg, die jullie allemaal kunnen gaan teruglezen op svtim.es

 

Als je iets wilt weten over de Sims 3: Levensweg, kan je het vragen op het forum van SVT. Jordy probeert jullie vragen dan te beantwoorden!

 

 

Omdat we alle vragen graag overzichtelijk willen houden, hebben we besloten om alleen vragen op het SVT forum te accepteren. Ben je nog geen lid van het forum? Geen probleem, want lid worden is heel makkelijk en bovendien gratis. Als je lid bent heb je meteen toegang tot een gezellige hechte Sims community en kan je kletsen met de andere leden. Lid worden kan op deze pagina. Je kan ook inloggen met je Facebook of Twitter account!

 

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...