Jump to content


Simpie

Member Since 15 Dec 2006
Offline Last Active Aug 16 2011 05:48 PM
-----

Topics I've Started

Dromenlegacy - de familie Bakker

14 May 2010 - 07:47 AM

Op het forum http://simslegacy.forum2go.nl/ staat een leuke legacy met als doel het behalen van zoveel mogelijk levenswensen. Daar staat het verhaal van de familie Bakker ook, die is ook meer up-to-date  :)
Ik zet mijn verhaal hier ook neer, hopelijk worden er meer Simmers enthousiast om mee te doen aan deze legacy.

..................................................................................................

Wat vooraf ging:
Lydia van Simburg tot Simdael is enigst kind en zoals alle ouders hebben ook de hare hoge verwachtingen van hun oogappeltje. Ze moest naar een dure particuliere kostschool en ze mocht alleen maar omgaan met meisjes uit een rijke familie.
Ze zag haar ouders bijna niet, maar als ze een goed cijfer haalde, kreeg ze altijd via de post een duur kado. Als klein meisje deed ze dan ook goed haar best, want dit waren de enige waarderingen die ze van haar ouders kreeg.

De zoon van de conciërge op school, Johnny Bakker, probeerde al sinds ze een jaar of 8 was haar aandacht te trekken. Toen ze in de vakanties thuis over hem vertelde, werd haar vader woedend. Hij verbood haar om dat straatjoch ook maar aan te kijken. Dit was niet het soort mensen waar een meisje als Lydia mee om kan gaan.
Lydia snapte er niks van, wat was er dan niet goed aan hem? Johnny was juist grappig en zijn vader was ook aardig, ze kon altijd bij hem terecht. Haar eigen vader zag ze bijna nooit en als ze thuis was, had die nooit tijd voor haar. Ze besloot er thuis maar niet meer over te praten.

Toen Lydia wat ouder werd, ging de vriendschap tussen haar en Johnny over in verliefdheid. Dit was erg lastig, want haar ouders mochten nog steeds niets weten.
Haar eindexamen kwam in zicht en dat zou dan ook het einde van de relatie met Johnny betekenen. Ze zou weer terug moeten naar het huis van haar ouders en als ze daaraan dacht, werd ze depressief en huilde ze zichzelf in slaap.
Tot overmaat van ramp kreeg ze 3 weken voor haar eindexamen een brief van haar ouders waarin stond dat zij haar bruiloft hadden geregeld. Even werd Lydia blij…..zouden haar ouders Johnny dan toch geaccepteerd hebben??
Ze las verder en verder en werd steeds bozer en kwaaier. Haar vader had samen met zijn zakenpartner besloten dat Lydia met zijn zoon zou trouwen. Lydia zou nooit hoeven te werken, want geld was er genoeg, blablabla.

Huilend ging ze met de brief naar Johnny. Die las de brief en viel daarna op zijn knieën voor Lydia. ‘Wil je met mij trouwen? Laat je ouders maar lekker in hun kasteeltje zitten, wij zoeken ons eigen paleisje!!’ Lydia viel hem in de armen en wilde niets liever.

De volgende dag zijn ze getrouwd en hebben haar ouders een telegram gestuurd met dit bericht. Die waren zo kwaad, dat ze hun enige dochter meteen hebben onterfd en nooit meer wat met haar te maken wilde hebben. Het maakte Lydia niks uit, ze had haar Johnny………

Ze deed haar eindexamen en zou daarna bij Johnny en zijn vader intrekken. Dit ging iets anders dan gepland, want Johnny’s vader raakte betrokken bij een ernstig ongeluk en hij overleefde dit niet.
Omdat ze in een dienstwoning bij de kostschool woonden, moesten ze de woning verlaten. Met 18.500 simolean op zak, trokken ze de wijde wereld in.

besturingsknoppen/menu weg in 1 spel

02 March 2010 - 03:08 PM

Weer iets vreemds.....
Ik ben de legacy van Pinstar aan het doen en heb inmiddels een mooie villa, flink wat geld op zak en 5 generaties verder. Gisteren wilde ik even spelen en het spel opent in pauze stand, maar ik kan niet spelen, want onderin is het menu weg.

via ctrl+shift+C en 'quit' kon ik uit het spel komen. Weer opnieuw opgestart, maar dit helpt niet.
Mijn andere save-bestand opent wel gewoon met menu, maar mijn legacy niet. Ik heb het bestand al eens gekopieerd en die geopend, maar dat werkt ook niet.
Kent iemand dit probleem en nog belangrijker; weet iemand hoe je dit kunt oplossen?

Ik heb geen illegale downloads in het spel en verder is alles up-to-date.

Legacy Sims 3 by Pinstar

31 January 2010 - 02:27 PM

De laatste tijd was ik een beetje uitgekeken op de sims, maar wil toch weer graag gaan spelen.
Op internet vond ik de link naar de legacy van Pinstar (de bedenker van de allereerste legacy), hij heeft de oude legacy in een nieuw jasje gestoken. De link is http://forums.boolprop.com/viewtopic.php?f=248&t=40992 (wel in het engels).

Zelf ga ik deze spelen en zie wel hoever ik kom.

Zijn er meer liefhebbers? Zo ja, dan kunnen we misschien wel weer gaan posten onder 'het spel'.

hoe krijg je een mummie?

27 December 2009 - 05:59 PM

Ik heb nu al diverse collecties preserveerbotjes uit Egypte gehaald en 2 koningssarcofagen. Steeds als er een nieuwe collectie compleet is, komt de optie 'mummie oproepen' bij de sarcofaag, maar wanneer ik dat doe, gebeurt er niks.
De collecties kan ik daarna niet meer verkopen of naar een ander inventaris verhuizen.

Wat doe ik fout?

game-update

17 December 2009 - 05:58 AM

Vanmorgen was er een game-update, helemaal blij, want hopelijk zijn die vervelende bugs nu weg...

Helaas, nu nog meer last van bugs :-s. Wanneer ik uit mijn inventaris spullen wil halen, gaat het handje niet weg en de dingen worden onzichtbaar.

Ook zijn mijn gedownloade spulletjes verdwenen of vervangen door originele meubeltjes. Jammer!

Vanavond maar even zien hoe het met de koelkast is gesteld, zal het eten nu wel langer goed blijven?