Jump to content
Simparool Forums
Sign in to follow this  
Hiki

11/08: The Urbz op Nintendo DS

Recommended Posts

Virginia McArthur, Producent voor The URBZ GBA en Nintendo DS heeft op Planet Gamecube [url="http://www.planetgamecube.com/specials.cfm?action=profile&id=509"]een interview[/url] gegeven. Zij was ook een van de makers van The Sims online en betrokken bij de ontwikkeling van The Sims op Vakantie.

INTERVIEWS: Virginia McArthur over The Urbz DS
Vertaling: (-Simjeff

De Producent van de GBA & DS Urbz spellen gaat uitvoerig in op de DS versie’s gameplay, controls, Karakters en Connectie

[b]V: Kan je een beetje over jezelf vertellen en wat je doet aan The URBZ: Sims in the City voor de Nintendo DS?[/b]

A: Hallo, Mijn naam is Virginia McArthur, Prdoucent, voor De URBZ GBA en Nintendo DS. Ik ben al 2 jaar producent voor het console team. Hiervoor was ik een van de producenten van De Sims Online en van de Sims op vakantie.

[b]V: Hoe zijn de menu’s en controls weergegeven in de DS? Moet je het beeld aanraken of zijn er standaard knoppen?[/b]

A: Het 2e scherm van de spelers wordt de XAM –de PDA voor de URBZ. Ze zullen ook hun vinger kunnen gebruiken om door de menu’s heen te gaan, praten met andere Urbz, door hun Doelen heen scrollen, berichten krijgen over belangrijke gebeurtenissen, mini-spelletjes spelen, de "echte tijd" map en schilderijen aanpassen voor hun Urbz huisje. De spelers zullen het aanraakbeeld ook gebruiken om Urbz sims te maken, en voor de sociale beelden. Ze zullen D gebruiken om de wereld te ontdekken, en ze zullen A en B gebruiken om voorwerpen te kunnen gebruiken in de Urbz. Deze knoppen hebben invloed op wat er in het bovenste scherm gebeurt, waardoor de touch-pad voor zaken als XAM, MINI-SPELLETJE, CAU en SOCIAAL gebruikt kan worden.

[b]V:Welke Mini-spelletjes zitten er in the DS?[/b]

A: De spellers zullen alle mini-spellen vinden die op De URBZ GBA staan, plus unieke DS spellen. We zullen de meeste GBA mini-spellen naar het aanraakbeeld verplaatsen om de spelers een hele nieuwe indruk te geven hoe je deze spellen speelt. Op de Nintendo DS, hebben we een nieuwe locatie laten zien, Splicer Island, met mini-spellen die zullen helpen om het verstopte deel van Miniopolis te openen en op te slaan. Er zijn 4 mini-games die voor de huisdier creatie zijn en de Huisdieren laten strijden tegen de NPC (Niet speelbaar karakter) dieren. Spelers zullen ook een lotto ticket hebben, een Sushi minispel, en het “G-Disc� minispel.

[b]V: In wat voor iets zal de Urbz apart zijn ten opzichte van andere spellen voor de DS?[/b]

A: De Urbz is gemaakt voor de aanpassing en maakt gebruik van een 2e beeld om de andere belanrijke informatie te laten zien die nodig is als de spelers Miniopolis aan het ontdekken zijn. Spelers hebben en willen een goede plek om te wonen hebben en die plek ook houden. Spelers zullen de kans krijgen om schilderijen te maken en die te ruilen met andere spelers. Het aanraakbeeld zal voor unieke en uitdagende minispellen zijn, die niet kunnen functioneren zonder het 2e beeld. Spelers zullen een "echte tijd" kaart krijgen, waardoor ze weten waar ze in de wereld zijn, en het maakt het snel vinden van vervoersmiddelen en doellocaties makkelijker. Het is niet één ding dat de Urbz apart maakt, het zijn allemaal dingen die De Urbz op de DS een natuurlijk iets maakt en een heel leuk spel.

[b]V: De stedelijke omgeving leent zich goed voor humoristische karakters en toestanden. In hoeverre duwt u het begrip zonder stereotiep te zijn?[/b]

A: We gebruiken de nieuwe locatie, Miniopolis, om onze karakters een eigen gezicht te geven, zonder dat we in stereotypes hoeven te vervallen. Elke locatie heeft een verhaallijn met unieke en bestaande karakters, om met de openbare missies te helpen. We hebben oorspronkelijkheden voor elke van deze karrakters die we langzaam aan hett uitbrengen zijn op: www.URBZSIMS.com. Terwijl je daar bent, kijk even naar de nieuwe tagging mogelijkheden, die het mogelijk maken om graffiti naar je vrienden te sturen via e-mail!

[b]V: Zal de DS versie communiceren met GBA of GameCube?[/b]

A: Wij concentreren ons op DS naar DS over draadloze communicatie voor minispel, veilingen en handelingen voor meerdere spelers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ben zelf ook groot fan van Ninendo. En EA doet zeer ze best om de innovatie die de DS brengt ook tot uitdrukking te brengen in het spel (maak van het 2 e scherm een PDAtje. En het spel krijgt gelijk iets exclusiefs. Een speciaal onderdeel van Miniopolis. Dat wordt nog een moeilijke keuze of de GBA versie of wanneer de DS uit is de DSversie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Waarom niet allebei? :P
Als ik het me goed herinner, staat de release van de DS (hier in Nederland in ieder geval) pas voor het volgend voorjaar gepland, terwijl the Urbz voor november gepland staat.
Daarbij beweert Nintendo bij hoog en bij laag dat de DS *niet* de opvolger van de GBA is .. sterker nog: ze zijn inmiddels al bezig aan een apparaat dat dan wél de opvolger van de GBA moet worden :unsure: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nou, zie je wel .. dan moet je dus gewoon wel allebei .. als jij dan op de DS bezig bent, kan zij tenminste nog op de GBA (of andersom uiteraard ;))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hmmm .. ja .. dan heb je alsnog een probleem ja :P
("Nou schat .. mag ik een half uur op de DS, speel jij wat op de GBA, en ruilen we na dat half uur om..."
"En waarom mag jij dan op de DS beginnen en ik niet????"
".........")

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...