Jump to content
Simparool Forums
Sign in to follow this  
Hiki

16/10: Win kaarten voor de EA World Party op Gamez

Recommended Posts

Van de site van Gamez.nl:

[i]Om hun games te promoten, organiseren sommige uitgevers feesten. Sony heeft wat dat betreft een goede reputatie, maar ook Electronic Arts weet wel hoe je een lekker feest moet bouwen. Jammer genoeg zijn deze evenementen vaak alleen toegankelijk voor relaties in de vorm van gamepers, winkelpersoneel en andere bedrijven.

Wij geven nu echter vijftien kaartjes weg voor de EA World Party. Op dit evenement, dat op 26 oktober in Utrecht wordt gehouden, zijn de nieuwste games van EA te spelen waaronder Need for Speed: Underground 2, LOTR: Battle for Middle Earth, GoldenEye: Rogue Agent en Medal of Honor: Pacific Assault. Elke hal is aangekleed in een bepaald spelthema, met verschillende muziek, live entertainment en een flink aantal gratis consumpties. Om kans te maken moet je onderstaande vraag goed beantwoorden.

Welk voetbalspel van Electronic Arts is net verschenen?

Stuur het antwoord plus je adresgegevens en je mobiele nummer (voor een bevestigings-SMS van EA) naar prijsvraag@gamez.nl. Volgende week vrijdag worden de winnaars bekend gemaakt.[/i]

Bron: [url="http://www.gamez.nl/content/nieuws.phtml?id=8585"]Gamez.nl[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...