Jump to content
Simparool Forums
Sign in to follow this  
Hiki

13/5: preE3: Persbericht EA.nl: Line up E3

Recommended Posts

[img]http://www.simparool.nl/spzone/gallery/albums/Los-Spul/1104_G.jpg[/img]

[quote][b]EA maakt line-up voor 2005 Electronic Entertainment Expo bekend
EA presenteert 26 titels voor huidige consoles en pc [/b]

REDWOOD CITY, Californië, 11 mei 2005 -- Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag zijn indrukwekkende line-up van videogametitels voor de komende Electronic Entertainment Expo (E3) bekendgemaakt. De E3 vindt van 18 tot 20 mei 2005 plaats in Los Angeles. EA zal in standnr. 1000 in de South Hall het 2005/2006-programma presenteren van EA SPORTS™ en EA™ voor het Xbox®-videogamesysteem van Microsoft, het PlayStation®2-computer-entertainmentsysteem, PSP™-handheld-entertainmentsysteem, de Nintendo GameCube™, de Nintendo DS™, pc en mobiele telefoons. Tijdens de beurs zullen bovendien de 'next generation'-games van EA hun werelddebuut maken. Deze worden zowel in het exclusieve 'Next Gen Lab', dat alleen op uitnodiging kan worden bezocht, als op de showvloer getoond.

Dit is de breedste collectie titels die EA in zijn 23-jarig bestaan ooit op de beurs heeft getoond. De voortreffelijke EA SPORTS line-up is uitgebreid met een aantrekkelijke reeks nieuwe games van zeer succesvolle EA-franchises, waaronder: Need For Speedâ„¢, De Simsâ„¢, Battlefield en Burnoutâ„¢. Ook Will Wrights langverwachte project SPOREâ„¢ zal, uitsluitend op afspraak, op de beurs worden getoond.

The Godfather™, James Bond 007™: From Russia With Love™, Harry Potter and the Goblet of Fire™, Batman Begins™ en Marvel Nemesis™: Rise of the Imperfects™ maken EA’s line-up van actie- en avonturentitels compleet. Het is daarmee ook de grootste verzameling games met wereldberoemde, in licentie verstrekt intellectuele entertainment-eigendommen.

“Wat EA dit jaar op de E3 presenteert, is het resultaat van jarenlange innovaties, creativiteit en toewijding om games te maken die de consumenten willen spelen�, aldus Don Mattrick, EA’s President van de gezamenlijke studio’s. “De games die we voor de verschillende platforms in ontwikkeling hebben, zijn beter dan ooit, vooral wanneer ze worden aangevuld door ons 'next generation'-aanbod. De line-up van EA overtreft de stoutste verwachtingen van elke gamer."

Ga voor meer informatie over de producten van EA op de E3 naar [url="http://www.ea.com/e3/"]http://www.ea.com/e3/[/url][/quote]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...